Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המיקרה החדשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועיים האחרונים אני מוצא את עצמי בין הסוכנויות לחיפוש מכונית

חדשה לאחר שהייתי נעול על פיקנטו הבנתי שמדובר במכונית בעייתית

מלאת תקלות ושרות חמקמק. לאחר אין ספור נסיעות מבחן סוף סוף אהבתי

את הפאביה, גם איביזה הייתה אופציה אבל בהעדר מכונית לנסיעת מבחן

ירדה מהפרק נשארה רק המיקרה שאותה אני אבחן בגרסתה הידנית השבוע

(את גירסא האוטומטית השכרתי לשלושה ימים באילת)

השאלות שלי הם אלו :

חסכון בדלק לעומת הפאביה

מחירי טיפולים לעומת הפאביה סחיבה לעומת הפאביה (( ברור שהיא יותר חלשה השאלה עד כמה)הרכב צריך לעלות לירושלים פעם בשבוע עד פעמיים ז

נסיעה עירונית ופקקים לעומת הפאביה

ביטוח כבר הבנתי שיש הפרש של 500 שח בין המכוניות

בתודה מראש.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מציע לך לחכות לנסיעת המבחן על הידנית ואחר כך לשקול מכוניות אחרות. אני גם כמעט וקניתי אותה אבל התאכזבתי מכך שהעברת ההילוכים הידנית פשוט לא נעימה ומזכירה מכוניות של פעם - ההילוכים מאוד קשים. דבר נוסף, למערכת אין מערכת HILL HOLD שמונעת הדרדות הרכב בעליה (לפאביה לדעתי יש), לא יודע אם זה משהו חשוב לך, לי זה היה מאוד חשוב.

מכיוון שאתה נוהג על האוטומטית, אני מניח שלא הפריע לך המנוע 3 צילינדר והקול המוזר עד מאוד שהוא משמיע (וחודר בקלות לתא הנוסעים...).

אין לי נסיון אישי בנוגע לחסכון בדלק אבל הבנתי שהיא סופר חסכונית בצורה פנומנלית, אני מניח שזה קשור בין היתר למנוע מסוג הזה. מכיוון שמדובר בניסאן, סביר להניח שגם בעיות אמינות לא יהיו הרבה...ובנוסף, בגירסה הידנית מקבלים דברים נחמדים כמו שליטה על הרדיו מההגה וחימום לכסאות (גימיק אבל לא מצפים לקבל בגירסת הבסיס).

פורסם

פיקנטו ממש לא בעייתית,הדבר הבעייתי זה זמן המתנה.היו כמה שירשורים לגביה ממליץ לעשות חיפוש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור מישהו שיש לו כבר פיקנטו אחת בחניה אני יכול להגיד לך

שבעיות יש ויבואן מתחמק באופן שיטתי, שיחה עם בעל פיקנטו

נוספת מעלה שבעיית הסטיה ברכב קיימת ולא רק בבלימה

שןב גם אצלו היבואן מתחמק וטוען שהרכב תקין.

אצל הרכב של בת זוגתי ישנו זיוף בפעולת המנוע.

מאוד התלהבתי מהפיקנטו אבל עכשיו מאוד ברור לי שלא

תהיה פיקנטו או בכלל קיה אחרת בחניה כל עוד טלקאר

מביאים איתם 7 שנים של חוסר אחריות.

לגבי המיקרה חשובה לי מאוד העברת ההילוכים אם זה

אכן המצב אשמח לדעת מה קניתה בסוף.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

הוא קנה פנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתור מישהו שיש לו כבר פיקנטו אחת בחניה אני יכול להגיד לך

שבעיות יש ויבואן מתחמק באופן שיטתי, שיחה עם בעל פיקנטו

נוספת מעלה שבעיית הסטיה ברכב קיימת ולא רק בבלימה

שןב גם אצלו היבואן מתחמק וטוען שהרכב תקין.

אצל הרכב של בת זוגתי ישנו זיוף בפעולת המנוע.

מאוד התלהבתי מהפיקנטו אבל עכשיו מאוד ברור לי שלא

תהיה פיקנטו או בכלל קיה אחרת בחניה כל עוד טלקאר

מביאים איתם 7 שנים של חוסר אחריות.

לגבי המיקרה חשובה לי מאוד העברת ההילוכים אם זה

אכן המצב אשמח לדעת מה קניתה בסוף.

קניתי פנדה כפי שציינו פה, גם אני חיפשתי די הרבה זמן ועשיתי כמה נסיעות מבחן אבל אחד השיקולים המרכזיים שלי היה הגודל של הרכב (חיפשתי כמה שיותר קומפקטי בגלל בעיית חניה אצלי בבניין). נשמע שאתה בכיוון של סופר מיני, לדעתי למה לא ללכת על הפאביה? או רנו קליאו? תריץ פה חיפוש בפורום, זו אמורה להיות עסקה טובה.

תעשה בכל מקרה נסיעת מבחן על המיקרה הידנית, כי אם רק הנושא הזה מטריד אותך (העברת ההילוכים) ושאר הדברים לא, אז אולי זה לא יפריע לך כמו שהפריע לי.

שיהיה לך בהצלחה וספר מה קנית בסוף...

פורסם

מבחני רכב של המיקרה החדשה הם מאוד לא מפרגנים. לא נהגתי בעצמי אבל הבנתי מהקולגות שמדובר במכונית בוסר - מוצר שמרגיש לא גמור, או לצורך העניין - לא מרגיש מודרני. ממליץ לוותר, יש מספיק מתחרות טובות בשוק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...