Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה משפשף עם המיקרופייבר את הלכלוך, אתה בעצם מפריד אותו מהרכב שלך.

התפקיד הבא, הוא של המים וזה להזרים את הלכלוך אל מחוץ להאוטו.

כשאתה עושה זאת ברכב חם, אתה גם מפריד את הלכלוך עם המים.

אך בגלל שהאוטו חם, המים לא יספיקו להזרים את הלכלוך מחוץ לאוטו, הם פשוט יתאדו והלכלוך ישאר לך על האוטו. מה שקורה הוא שהלכלוך זז לך ממקום למקום ולא יוצא מן האוטו.

בנוסף המים שמתייבשים על האוטו כתוצאה מהתאדות, משאירים סימנים מגעילים על האוטו. (סימנים אלה נשטפים, אבל הם פשוט מגעילים).

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אכן צדקת.

לאחר כתיבת שאלתי בפוסט יצאתי לרחוץ את הרכב,למרות שלא חם היום במיוחד-אבל כנראה מספיק,היו תופעות שציינת,בפרט הכתמים המגעילים שנאבקתי בהם רבות.

פורסם

אני ממליץ לך לשטוף את הרכב מוקדם בבוקר,גם לא חם ואתה לא צריך להזיע,וגם המים לא מתייבשים מהר.לי פעם התייבשו המים על הפגוש והרכב בצבע שחור,ממש נידרש ניקיון באזור כדי להוריד אותם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני ממליץ לך לשטוף את הרכב מוקדם בבוקר,גם לא חם ואתה לא צריך להזיע,וגם המים לא מתייבשים מהר.לי פעם התייבשו המים על הפגוש והרכב בצבע שחור,ממש נידרש ניקיון באזור כדי להוריד אותם.

בבוקר קררררר,למרות הנוחות בשטיפת הרכב בשעות הללו,גם כי הרכב לח.

• תוכן חדש...