Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו תשתיות !

מה הבדל בין כביש אספלט לכביש בטון :?:

אלי :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
לא לנסוע בשבת

זה יצמצם את ההרוגים בשבת ובכל השבוע בכלל

בדוק

גם לא לסוע ביום שלישי. מאוד חשוב לא לסוע בימי שלישי. אתה יודע אילו דברים איומים יכולים לקרות בימי שלישי?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אפרופו תשתיות !

מה הבדל בין כביש אספלט לכביש בטון :?:

אלי :wink:

בכביש בטון אין חורים. בגדול הוא יותר עמיד. גם התחזוקה שלו יותר זולה.

נדמה לי שרק ההשקעה הראשונית שלו גדולה יותר, אבל לטווח ארוך משתלם יותר מאספלט.

djsandman - איך לעזאזל נסיעה בשבת תפחית את מספר ההרוגים בהמשך השבוע? אתה צוחק, נכון?

פורסם
אני במצב רוח כתיבתי היום.........

למי שלא שם לב מאז שהתחילו תכניותיו של ההכט, ומאז ששונת שיטת הניקוד - עלה מספר הת"ד הקטלניות.

ובכן - נשאלת השאלה - למה? { איזו הפתעה נכון? }.

והתשובה - לחצצסססס!

אדם נוסע על הכביש - גם ככה הוא לחוץ להגיע ל X , הוא לחוץ גם קצת בגגל מצב כלכלי וכו' { אה! אני יודע! מי שיש לו בעיות בבית שלא ינהג! } בנוסף הוא לחוץ שלא תתפוס אותו משטרה - השד יודע על מה, בנוסף הוא מפחד שלא יקפוץ לו איזה צלם פרילנס מטעם הכט ושו"ט ויצלם אותו מחטט באף בזמן נהיגה, ועוד לא הזכרנו את התנועה מסביב, ואת אפשרות שמדובר ברכב עבודה ואולי מישהו ידווח, שלא לדבר על רכב צבאי. הוא לא יודע אם מצלמת רמזור מצלמת החל מהכתום ומחליט להלום חירום כאשר הרמזור עוד מהבהב בירוק.

בקיצור - הנהג הישראלי מ פ ח ד!! ומי שמפחד עושה טעויות. מי שמפחד ולא מודה בכך - עצבני , ובאופן מפתיע - גם מי שעצבני עושה טעויות.

יום טוב בטוח ורגוע.

מסכים!

קשה להודות אבל מה שנכון נכון

לא רק זה יש עוד מיליון ואחת סיבות

גם חינוך נכון מגיל צעיר

אחים גדולים או הורים צריכים להוות דוגמה חיובית (במקרה שלי יצא ההפך :twisted: )

תשתיות הרבה ממה שאמרו עד כה ממש נכון.

לשפר בצורה דרמטית את התחבורה הציבורית ולהקטין את מספר המכוניות על הכביש.

גם נכון.

לסיכום ...צריך לשפר בכלל את האווירה על הכביש ואת ההתנהגות

תעשו לכם יום אחד נסיעה מהירה(וזהירה כמובן)תעקפו תנהגו כמו שאתם

ותחשבו את הזמן שלקח לכם להגיע לעבודה לדוגמה

ויום למחרת באותה שעה אותה דרך תתנו לאחרים תנהגו בצורה חיובית במהירות המותרת וכמו שמצפים בתכלס ותחשבו

תעשות השוואה בין הזמנים ותגידו לי אם שווה לסכן את עצמכם ואחרים בפרט.?.?

• תוכן חדש...