Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

EA אומרים שהם יודעים ועובדים על זה, ובינתיים הימים האחרונים עד הלידה עוברים...

WIN7

E8400

ATI 4890

כל הדרייברים מעודכנים

4GB

ניסיתי בלי AV, ניסיתי להסיר PB ולהתקין מחדש... דבר לא עוזר.

ה- COOP, אגב, עובד מצויין רוב הזמן. רק המולטי מתרסק 10 שניות אחרי שמתחילים לשחק...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נתחיל מזה שתוריד את האיכות ותוריד את הרזולציה,אם זה יעזור אז הבעיה חומרתית.

תחזור לדווח8)

המשחק עבד טוב לפני העדכון, אבל אנסה ואדווח.

פורסם

התקן מחדש את המשחק אחרי שימוש בCCLEANER. לאחר מכן בצע שדרוג לפאץ' הלפני אחרון (נראה לי שניתן להשיג גרסאות קודמות יותר שלו). עדכן מה קורה.

פורסם

המשחק קבע אוטומטית רמת גרפיקה סבירה ביותר, אבל הורדתי הכל ל- LOW, ואכן עבד.

עכשיו כבר לא :-) לך תבין.

בכל מקרה, אם נניח שאחרי השדרוג שהם ביצעו צריך חומרה טובה יותר, האם יספיק לשדרג את ה- ATI (נניח לכרטיס שעולה 800/1000) או שזה מחייב החלפה של כל המחשב מ- E8400 למשהו עדכני יותר?

מתן - תודה על העיצה, זה נראה לי עבודת פרך... :-) אין לי זמן לזה פשוט.

פורסם

אל תחפש הגיון אצל dice. קניתי את המשחק ושיחקתי בו עד הפאטץ' הראשון (ממש כיף עם חברים). ברגע שהפאטץ' שוחרר חטפתי כ"כ הרבה בעיות בלתי פתירות (כאלה עם שרשורים של 5000 פוסטים בבאטללוג) שפשוט ביקשתי וקיבלתי כסף חזרה. זה אחרי שהלכתי וקניתי כרטיס קול ייעודי כי realtek מתנגש עם פאנקבאסטר.

לסיכומו של עניין - הכל בסדר במחשב שלך, המשחק פשוט מפוצץ בבאגים. יכול להיות שתעשה משהו שיגרום לזה להיות יציב אבל באותה מידה אתה יכול למצוא את עצמך מבזבז שעות על ניסיונות. אם יש לך סבלנות - תניח לזה ותחזור אחרי כמה שבועות כשתקרא שהתייצב. אם לא - תחזיר את המשחק.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

עכשיו שוב שיחקתי ברצף והיה נחמד.

השאלה בעינה עומדת - האם לדעתכם שדרוג כ.מסך יספיק? ממש אין לי כח להתקין שוב WIN...

פורסם

רק בגלל התקלות האלה, אני תמיד מעדיף לקנות את המשחקים לPS. אתה קונה משחק בכמה מאות שקלים ובשביל לעדכן צריך להשקיע אלפי שקלים בשדרוג המחשב, רק עד לעדכון הבא, שאז שוב צריך לשדרג חומרה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני משחק במשחק אם מחשב I7 וכרטיס מסך hd 6970 המשחק לא קרס לי אפילו פעם אחת ואני משחק על הגרפיקה הכי גבוהה

משחק מדהים.

אני מניח שאתה צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלך, אומנם לא תשחק על הגרפיקה הכי גבוהה אבל בהחלט תוכל להנות מהמשחק,

בכל מקרה אני בעד להשקיע במחשב טוב פעם ב 3 שנים ולשחק בכל משחק שיוצא מבלי לחשוב פעמיים.

אם יש את האפשרות להנות אז למה לא בעצם??

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...