Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ROVER 620SI

אחת מכריות האוויר שלי נמצאות בהגה, רציתי לדעת אם ההגה מקבל מכה ממש חזקה הכרית אוויר יכולה להיפתח ?.

אני מתכוון למכה חזקה מאוד,ויש לי עוד שאלה: לפעמים נדלקת לי נורת SRS - הנורה של הכריות אוויר.

היא נדלקת לכמה שניות ונכבת - חוץ מזה הנורה של ה ABS דולקת תמיד - איך אפשר לסדר את זה

תודה ושבת שלום :)

rover 4 ever

פורסם

אני לא יודע מה אתה מתכון לעולל אבל כעיקרון כרית האוויר נפתחת ע"י פולס חשמלי שמצית נפץ בפנים.

מכות לא אמורות לגרום לפיצוץ הכרית. כמובן שאם תמעך את כל המנגנון במכבש ייתכן והעסק יתפוצץ. לא הייתי מציע לך להרביץ להגה יותר מידיי חזק כי הוא לא מתוכנן לכך והתוצאות בלתי צפויות. התשובה שלי בהחלט לא תשובה מוסמכת.

לגבי התקלות שיש לך- יש לחבר סורק תקלות ולקרוא את קודי השגיאה.

פורסם

כנ"ל התשובה שלי, בהחלט לא מוסמכת. מה שאני כן יודע זה שהחיישן של פתיחת כרית האוויר נמצא בקדמת הרכב, כך שרק במצב של תאונה חזיתית הכרית נפתחת.

פורסם

הסיבה שאני שואל היא שכשאח שלי נוסע הוא דופק על ההגה כל פעם שהוא מתעצבן

והוא מתעצבן כל חמש שניות

rover 4 ever

• תוכן חדש...