Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעשה כמו שאתה מתאר, אף אירופאי הגון לא ירשה לעצמו לעשות!

נתחיל מזה שאף אירופאי הגון לא ירשה לעצמו לעשוק את לקוחותיו בצורה כזאת, ואם ינסה, ישאר מהר מאד ללא לקוחות כלל.

את התרגיל הנ"ל אני מבצע רק בארץ, ורק אצל יבואנים ומוכרים חמדנים במיוחד. אני לא הולך למדוד ג'ינס בחנות ולקנות אותו

ב-20% פחות, אבל משקפיים של רודי פרוג'קט אמדוד בחנות המפונפנת שלהם ברמת החייל, אקנה ברשת ב-50% מהעלות

ולא אניד עפעף.

אם התעניינתי במוצר והיבואן ניסה לדפוק אותי, אדפוק אותו מנה אחת אפיים. ואולי אם מספיק אנשים יעשו זאת, הוא יתחיל

לקלוט שהלקוחות לא מטומטמים וישנה את דרכיו.

אגב, איך זה שונה מלהתקשר למוסך ע"מ לקבל את המק"ט של חלק מסויים, ואז להזמין אותו ברשת? או שזה גם מעשה

לא מוסרי לדעתך?

פורסם

לא יודע מוסרי אבל זה בטח לא מנומס ולא מכובד.

למה מישהוא צריך לעבוד עבורך (שהרי מוכרת הנעליים/ משקפיים נותנת לך תשומת לב ושרות והמחסנאי מתפנה מעיסוקו וניגש לבדוק עבורך את המק"ט) רק בכדי שאח"כ תלך לקנות אצל מישהוא יותר זול?

רוצה יותר זול? לך תמדוד, תברר מק"טים, ותבלבל את המח איפה שאתה קונה.

אה, אבל פתאום יש לך בעיה, הקדושים שלך שאתה כ"כ מעריץ את הצרכנות שלהם לא נותנים למדוד, לא נותנים מקטים, לא פותחים בפניך את החנות/ מחסן שבכלל אין להם ובקושי עונים לטלפון.

המשוואה היא ככה, או שתקנה ב FULL SERVICE ותשלם על השרות הזה או שתקנה "על עיוור" ומה שיצא יצא, אתה והמזל שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, מה התחממת?

באירופה ובארה"ב יש דבר כזה שנקרא תחרות. אז הרווחים שם נורמליים.

בישראל, יש כזה דבר שנקרא "יבואן בלעדי" שעושה מה שבא לו. במחירי שמן לרכב, בחלפים לרכב, במכוניות, וגם בבגדים.

ג'ינס levis במעל 400 ש"ח??? WTF? זה עולה 35$ בניו יורק - לא עיר זולה במיוחד...

מזרן לעגלת בוגאבו - 300 ש"ח בישראל. רוצה לנחש כמה בחו"ל? 30$.

היהודים, מה לעשות, חמדנים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ראשית כל תודה לפותח הדיון, שהרגיע אותי בנוגע להזמנה של פריטי לבוש יקרים מעל 75$ מאיביי, אם אתה אומר שלא עשו לך יותר מידי בלאגן, ננסה זאת! יש כמה חולצות ראלף לורן מדהימות שאני ממש רוצה.

בכל מקרה, אני גם מצטרף אליכם בתלונות על ה"ישראלים המנייאקים", המון חנויות לבוש טובות ב EBAY מוכנות לשלוח רק במשלוח היקר לארץ, זה שיש לו מספר מעקב, כדיי שיפסיקו לדפוק אותם החראות פה. זה הורס לי את כל החוויה למצוא שם מציאות וגם את חשבון הויזה בסוף החודש :-D

בנוגע לויכוח בין בגירה ו-derish .... אני מסכים עם שתיכם בו זמנית.

בתור עובד חנות, אני יודע מה זה כשבאים לזיין לך את השכל סתם ככה, אתה נותן את כולך, ובסוף יוצא מזה כלבת.

אבל מצד שני, בתור לקוח, אני יודע מה זה להוציא כל כך הרבה כסף כשאני יודע שיש בהרבה פחות אם רק אתאפק. בכל מקרה, בד"כ אני אפילו לא ניגש לחנויות בארץ בשביל למדוד משהו. אני כבר יודע את המידה שלי, ואחרי כמה הזמנות ממוכרים שמודדים את גודל החולצות, אני יודע איזה מידות לחפש בכל דבר כך שאני אף פעם לא נופל על ממשהו קטן.

למען האמת, בתור סיפור אישי, שבוע שעבר הייתי צריך לרכוש בגדים לחתונה של חבר טוב, ולדאבוני החולצה הנורמאלית היחידה שמצאתי הייתה באמפוריום, חנות שידועה במחירים מוגזמים בטירוף. אז יצאו להם מהויזה 360 ש"ח על חולצה, במקום 200 ש"ח שהייתה עולה לי ב-ebay. לא נורא, לפחות המוכרת הייתה נחמדה, ואני הייתי מבסוט שהצלחתי למצוא חולצה בגודל שלי, ואפילו יפה :oops:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
המשוואה היא ככה, או שתקנה ב FULL SERVICE ותשלם על השרות הזה או שתקנה "על עיוור" ומה שיצא יצא, אתה והמזל שלך.

תתן SERVICE איכותי - אני אשלם עליו. נסה לדפוק אותי - ראה הודעה קודמת.

באירופה ובארה"ב יש דבר כזה שנקרא תחרות.

שאגב גורמת גם לקיצוניות אחרת בתחום זכויות הלקוח, כמו הזכות להחזיר בגד אחרי שבוע.

טובי התיכוניסטים בארה"ב מנצלים את זה ל"השאלת" בגדים לנשף הסיום וכיו"ב. גם הם מניאקים?

בתור עובד חנות, אני יודע מה זה כשבאים לזיין לך את השכל סתם ככה, אתה נותן את כולך, ובסוף יוצא מזה כלבת.

פה אתה טועה. אני לא מזיין לאף אחד את השכל ולא מספר לו בסוף שהלכתי לאיביי. אני שואל שאלות ספציפיות,

מנהל איתם שיחה רצינית, אומר תודה והולך לדרכי. זאת חלק מעבודתו של מוכר - לפעמים יש אנשים שלא קונים,

ובפעמים אחרות הם עושים סקר שוק וחוזרים לחנות שלו. התוצאה הסופית לא אמורה להשפיע על הדיאלוג, תפקידו

של נותן השירות הוא למצוא את המוצר המתאים ללקוח ולהסביר עליו במידה ויש שאלות.

• תוכן חדש...