Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

כרגע יש לי ג'יפ יונדאי טוסון שהוא זולל דלק ענק ויש לי סובארו אימפרזה מנוע 2.0R שגם היא שותה אבל פחות קצת מהטוסון,

אז כרגע הגענו למסקנה בבית שאנחנו צריכים לצמצם את ציי הרכב שלנו ולעבור לרכב אחד שיהיה חסכוני באמת חסכוני ויהיה קצת מרווח ונוח וגם נוח לחנייה בעיר, אנחנו מחפשים רכב בשנים בין 2006 עד 2008 ושיהיה עם מחיר עד 70,000 ש"ח,

יש חיה כזו?

אשמח לשמוע מכם המלצות על רכבים וחוות דעת מקצועית אני פתוח להצעות.

כמובן שיהיה רכב אמין מאוד אני לא מחפש חסכון והרכבה מוסכים.

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

רכב יפני - טויוטה קורולה עם מנוע 124 כו"ס - חסכונית בדלק בעיר 1-13 , אם מחוץ לעיר יותר חסכוני

יש כאלה שלא רגילים לגיר רובוטי ,אפשר גיר אוטומטי רגיל - יקר יותר מאמצע 2009

זול לאחזקה - עדיין לא יודע ... כי רכשתי אותה לא מזמן ורכב מדהים ....(עם גיר רובוטי)

חוץ ממנה ,יש ניסן טידה - רק קטנה לי בפנים לעומת פוקוס שהיה לי מעבודה מליסינג לפני 3 שנים

בהצלחה :-)

פורסם

אתם מחפשים משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיפות למשפחתית אבל אני גם אשמח לשמוע על סופר מיני ואני אראה את התמונות שלה ואם נסתדר עם סופר מיני אז גם זה אופציה,

אני צריך את הרכב הזה בעיקר לנסיעה יום יומית בתוך העיר ורק איזה פעמיים בשבוע מחוץ לעיר ולא תמיד.

ושהיה רכב יפה למראה.

פורסם

בכזה מחיר אפשר לרכוש גם רכב חדש בקטגורית הסופר מיני,למשל ה קליאו,סיאט איביזה במידה ועדיין יש במלאי אך אלו רכבים ידנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ניסאן טידה היא משפחתית חסכונית ומרווחת שיכולה להתאים לכם גם מבחינת התקציב. יש לנו מגוון גדול של רכבים, גם מפרטי וגם מליסינג, אתה מוזמן להגיע ולהתרשם בעצמך. מידי פעם נכנסות גם טידות "האצ'בק" 5 דלתות שהן קצת יותר קצרות ונוחות לחניה.

אופציה נוספת שאתם יכולים לשקול אם אתם נוסעים בעיקר בתוך העיר זה רכב היברידי, אבל זה כנראה ידרוש מכם עלייה קלה בתקציב.

פורסם

חברים מה דעתכם על הסקודה פאביה 2008 ומעלה?

אני מעוניין בגיר ידני וראיתי שיש מנוע 1.6 ויש 1.2TSI אז מה עדיף איזה מנוע ואיזה יותר זריז?

והאם הרכב הזה נחשב אמין וללא הרבה תקלות?

והאם מאחורה יש קצת מקום טוב ומרווח?

והכי חשוב מה ממוצע צריכת הדלק שלו בתוך העיר ומשולב?

אני מחפש תשובות מבעלי פאביות שכבר ניסו אותה וגם מבעלי מקצוע.

פורסם

לגבי ניסן TIIDA, זה הרכב היחידי שרק ההגה נשאר עגול, כל השאר מרובע :)

ב 70 אלף אפשר גם להביא טויוטה פריוס או הונדה אינדיסט הייבריד, גם סופר חסכוני וגם די גדול למשפחה

פורסם

יונדאי I30 2008 תהיה בחירה מצויינת.

רכב יפה,מאובזר,אמין וחסכוני (צריכת דלק טובה, עלויות טיפולים וביטוח מהנמוכים שיש).

בקצת פחות כסף ניתן לרכוש את אחותה התאומה ( אבל לא זהה) הקיה סיד.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

טוב חברים מצאתי עוד רכב ואני רוצה לשמוע מה דעתכם, קיה פורטה שנת 2009,

מה דעתכם על הרכב הזה בכללי?

מה צריכת הדלק שלו ? מנסיון ולא מה שרשום בנייר.

מה רמת הבטיחות שלו? ואיזה אמצעים יש לו?

והוא נחשב רכב אמין והמנוע טוב?

לא נכנס למוסכים הרבה? יש תקלות מיוחדות?

איך מבחינת ביצועים?

הבנתי שיש לו גיר 6 הילוכים, זה בכל הדגמים? ואיך הוא מתפקד בלחיצות ובנהיגה רגועה?

האם כדאי לקנות את הרכב הזה?

ובאיזה מחירים הוא נמכר מחירון או פחות ממחירון?

תודה.

• תוכן חדש...