Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי ברכב פגושים אמריקאים נדירים, והתחלתי לחשוב קצת קדימה על הטיפול הקוסמטי שיעשה לרכב.

הפגושים שנמצאים עכשיו על הרכב במצב די סביר חוץ מבקע אחד שנמצא על הפגוש הקדמי.

להביא זוג פגושים חדשים מאמריקה זה יהיה קצת מסובך ובטוח שיקר.

השאלה המתבקשת היא האם יש משהו שניתן לעשות חוץ מלהביא פגושים שלמים מחו"ל?

האם ניתן "לאחות" את הבקע באמצעי כלשהו?

מצורפת תמונה של הפגוש.

שאלה מספר 2:

על אחורי הרכב עשו פחחות וצביעה ברמה, בלשון המעטה "לא משהו",

הייתי רוצה לנסר את הקטע שמפוצץ בחומר פחחים (את הפאנל), לקחת אחוריים של תורמת עם פח ישר ולהרכיב במקום.

כמה מסובך זה, האם אפשרי לעשות דבר כזה?

מצורפת תמונה של האחוריים במצב הנוכחי.

תודה רבה לכל העוזרים,

יהונתן

2011-11-11 14.41.03.jpg

סדק.jpg

• אחראי פורום
פורסם

בעניין הפלסטיק: הבקע נוצר מעיוות החומר והתרחבותו ואולי גם מכות שספג החלישו אותו וקירבו אותו למצב זה.

לא הייתי מנסה לאחות את שני הצדדים, הוא יתבקע מחדש תוך זמן קצר.

כל תיקון "בכוח" יפתח את השבר הישן שוב פעם, או יפגע בפלסטיק שלידו, שכבר מזמן לא בשיאו.

אם אפשר לפרק את כל הפגוש כמו שהוא מבלי שהחלקים השבורים יפרדו,

הייתי מחזק את שניהם ביחד - כמו שהם - מהצד האחורי עם פיברגלאס עבה וחזק ואז ממלא את השבר בהמסת פלסטיק תואם.

צריך לבחון את השבר הזה. במצבים מסויימים גם מילוי עם פוליאסטר או אפוקסי יעזרו.

חייב לציין - סביר להניח שהפלסטיק הזה כבר עייף ופריך. התיקון מאחורה יכול להיות גס ובולט ולכן גם יחזיק מעמד.

התיקון מקדימה, הקוסמטי, עלול לא להחזיק זמן רב, פשוט כי בסה"כ מתאפשר תיקון עדין בלי הרבה "בשר".

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש מקומות שמתקנים פגושים מפלסטיק מכל הסוגים,

אני לא הייתי שובר את הראש, אלא מביא להם להתעסק עם זה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בקשר לסדק בפגוש לדעתי זה לא בקע אלה שבר.

אני חושב שאם תפרק את המגן תגלה שהתושבת שלו גם עקומה.

בכל מקרה, תיקון של השבר הזה לא צריכה להיות בעייה וכל מוסך שמתמחה בשיפוץ פגושים יוכל להתמודד איתה בקלות.

לגבי הסדקים בכנף האחורית, בקאר קיט (בונדו). יש לחזור על התיקון ולהקפיד כי הפחח מוריד את השכבה הקיימת עד לרמת הפח.

• תוכן חדש...