Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי Ford Mondeo 2006. מידת הגלגלים - 205/55/16

היום הייתי במוסך ומכונאי הראה לי שאחד מג'נטים קצת מקומט(ולכן אני מרגיש רעידות בנסיעה) והוא אמר שאני לא חייב להחליף את כל 4 אלא רק אחד אם אני אמצא בדיוק כזה שיש לי כרגע.

1 - האם זה נכון שאני יכול להחליף רק ג'נט אחד ואם כן, האם אני יכול לשים כל ג'נט או שצריך בדיוק כזה שיש באחרים?

2 - עשיתי בירור ואמרו לי ש-4 ג'נטים מגנזיום עולים 2000ש"ח, הסכום הגיוני או שמנסים לעבוד עלי?

תודה

פורסם

אם שאר הגאנטים בסדר אין בעיה להחליף רק את הבעייתי. עדיף להחליף בגאנט מאותו סוג שיש ברכב. יש למישקל הגאנט יש השפעה על מהלך הנסיעה ואיזון. מחיר המגנזיום אכן סביר. אלה המחירים והם מישתנים לפי הדוגמאות.

פורסם
יש לי Ford Mondeo 2006. מידת הגלגלים - 205/55/16

היום הייתי במוסך ומכונאי הראה לי שאחד מג'נטים קצת מקומט(ולכן אני מרגיש רעידות בנסיעה) והוא אמר שאני לא חייב להחליף את כל 4 אלא רק אחד אם אני אמצא בדיוק כזה שיש לי כרגע.

1 - האם זה נכון שאני יכול להחליף רק ג'נט אחד ואם כן, האם אני יכול לשים כל ג'נט או שצריך בדיוק כזה שיש באחרים?

2 - עשיתי בירור ואמרו לי ש-4 ג'נטים מגנזיום עולים 2000ש"ח, הסכום הגיוני או שמנסים לעבוד עלי?

תודה

היי,

לדעתי אפשר להחליף חישוק אחד בתנאי שהנתונים הטכניים שלו יהיו זהים למקורי, כלומר: קוטר ורוחב החישוק.

מרחק החורים, חור מרכזי ועומק הליבה (E.T).

למיטב ידיעתי מדובר בחישוק מגנזיום. אם כך אז גם מבחינה חיצונית של מראה רצוי שיהיה חישוק מקורי.

לגביי המחיר לסט של 4 ג'נטים: נראה לי מחיר סביר בהחלט - אם כלול במחיר גם מחיר הפירוק וההרכבה.

לחץ אויר בצמיגים יכול להיות לעיתים ההבדל בין "פודיום" ל"קונוס" !!!

פורסם

לגבי החלפת הג'אנט במידה ואתה מוצא בדיוק את אותו הדבר אז ניתן להחליף רק אחד

במידה ולא מצאת המחיר שציינת סביר ולדעתי תוכל למצוא מגוון של ג'אנטים במחירים האלו, תן מיקום ונוכל להפנות אותך.

פורסם

יניב, אני גר באשדוד ואשמח משהו בקרבה. תודה.

דרך אגב, איך דרך טלפון אני יכול להסביר איזה ג'נט יש לי, הרי לא מספיק להגיד רק את המידוד או שאני צריך רק להגיע פיזית?

פורסם
יניב, אני גר באשדוד ואשמח משהו בקרבה. תודה.

דרך אגב, איך דרך טלפון אני יכול להסביר איזה ג'נט יש לי, הרי לא מספיק להגיד רק את המידוד או שאני צריך רק להגיע פיזית?

לצערי הכי קרוב שאני מכיר זה בת"א- ג.מ. פורטל, תנסה לבדוק איתם בטלפון או אפילו תשלח להם תמונה של הג'אנט. יש להם יוזר פה בפורום.

פורסם
לצערי הכי קרוב שאני מכיר זה בת"א- ג.מ. פורטל, תנסה לבדוק איתם בטלפון או אפילו תשלח להם תמונה של הג'אנט. יש להם יוזר פה בפורום.

תנסה אצל צמיגי "מנשקו" או אצל צמיגי "האחים ברנס"

לחץ אויר בצמיגים יכול להיות לעיתים ההבדל בין "פודיום" ל"קונוס" !!!

• תוכן חדש...