Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה באזור (חיפה והקריות) המון כבישים עם עבודות בהן, השאלה אם יש שלט נאמר של 50 קמ"ש ובלילות הכבישים די פנויים.

מה לעשות בנידון? לנסוע על 50 ? לנסוע במהירות שהייתה לפני העבודות?

מדובר בשטח עירוני (כביש עכו חיפה לצורך העיניין) - לא היתי שואל את השאלה הזאת אם לא היתי נהג חדש, חבל לי על הרישיון.

שאלה נוספת אם שוטר עוצר אותי בגלל סיבה כזו או אחרת ואני נדרש להפקיד את האוטו ל-30 יום. האם בגלל שהרכב הוא רכב השכרה (ליסינג-חברה) יוותרו על זה? לצורך העיניין הרכב רשום על שם אבא שלי.

תודה. :)

פורסם

התמרור קובע את המהירות המותרת, גם אם בשעת הלילה לא מבוצעות עבודות.

כן יש אפשרות שרכב מעביד ייכנס לאסנה של עד 30 יום בעבירות מסויימות גם אם נהג בו לא בעל הרכב אלא עובד.

המעביד יכול לנסות להוכיח כי הוא נקט באמצעים והזהיר את עובדיו לבל יעברו את אותן עבירות המזכות בעונש הזה ולפעמים הקצין / בית המשפט לט ינקטו בצעד הזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
התמרור קובע את המהירות המותרת, גם אם בשעת הלילה לא מבוצעות עבודות.

כן יש אפשרות שרכב מעביד ייכנס לאסנה של עד 30 יום בעבירות מסויימות גם אם נהג בו לא בעל הרכב אלא עובד.

המעביד יכול לנסות להוכיח כי הוא נקט באמצעים והזהיר את עובדיו לבל יעברו את אותן עבירות המזכות בעונש הזה ולפעמים הקצין / בית המשפט לט ינקטו בצעד הזה.

אפילו שהמהירות היא זמנית נניח ואני ינסע 70-80 (כמו שהיה לפני העבודות) זה יחשב גם חריגה מהמהירות המותרת ?

ותודה לגבי החלק השני של התשובה :)

פורסם

יש סיבה טובה להגבלת המהירות בקטעים אלה - הנתיבים צרים והאספלט הרוס. לכן לטובת בטיחותך סע במהירות המותרת. תרויח גם את המשכיות הרשיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש סיבה טובה להגבלת המהירות בקטעים אלה - הנתיבים צרים והאספלט הרוס. לכן לטובת בטיחותך סע במהירות המותרת. תרויח גם את המשכיות הרשיון.

אם זה היה ככה היתי מבין אבל איכות הכביש טובה כמו שאר הכבישים באזור אומנם קצת צר אבל אפשרי.לדעתי באזורים כאלה לעשות 2 מהירויות של לילה ויום זה מפגר לנסוע 50 בשעה 4 לפנות בוקר שאני ואולי! מונית נמצאים על הכביש לא אמרתי שיתנו לחגוג על 100 בכל זאת שטח עירוני אבל 70 זה הגיוני וזה קצב נסיעה טובה.

פורסם

נסכם כך

התמרור קובע את המהירות המותרת בכל שעות היממה אלא אם נכתב אחרת.

אתה תיסע במהירות הנראית לך ושא בתוצאות אם תיתפס.

כה פשוט כה מובן, ולא תמיד צודק:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה צודק אבל הרבה פעמים דופקים באמצע כביש מהיר הגבלת מהירות לא הגיונית "50" או "60" כמובן שאף אחד לא מאט למהירויות כאלה. האמת לא נתקלתי בשוטרים שאורבים במקומות כאלה ולרוב אנשים ממשיכים לנסוע ב100+ ומעטים מאטים מעט אולי ל90 זה לא הגיוני לבלום ל60 באמצע כביש מהיר.

פורסם
אתה צודק אבל הרבה פעמים דופקים באמצע כביש מהיר הגבלת מהירות לא הגיונית "50" או "60" כמובן שאף אחד לא מאט למהירויות כאלה. האמת לא נתקלתי בשוטרים שאורבים במקומות כאלה ולרוב אנשים ממשיכים לנסוע ב100+ ומעטים מאטים מעט אולי ל90 זה לא הגיוני לבלום ל60 באמצע כביש מהיר.

בכביש 4 לכיוון אור יהודה (לא זוכר בדיוק את המיקום) בכביש היה מותר לנסוע 90 והייתי על 100, בקטע מסויים הגבילו את המהירות ל-70 אני פחדתי שתהיה איזו מצלמה כי היו לאורך הכביש דיי הרבה ולכן האטתי אחרי אני מעריך קילומטר עמדה ניידת מאחורי השיחים בהסוואה ...

Miata ND2

• תוכן חדש...