Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט ... יפנית קטנה אמינה וחסכונית

tzahif1
שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי שכמעט הייתי סגור על סיריון, גיליתי שהיא לא מיובאת יותר, והיא ירדה מהפרק.

אני מחפש רכב קטן, יפני, אמין וחסכוני - סביב 65,000 ש"ח. מזדה 2 יקרה לי מדי, וחשבתי בכיוון של הסוזוקי.

האם ספלאש נכנסת לקטגוריה והיא אכן אמינה? שמעתי שהיא לא בדיוק יפנית כמו הסוויפט (אני יודע שהמחיר בהתאם).

היתה לי מחשבה להתאמץ עוד קצת ולקנות סוזוקי אלטו חדשה - שווה את המאמץ?

יש עוד אלטרנטיבות מומלצות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפניות וחסכון לא כל כך הולך ביחד...

הייתי ממליץ על היאריס אבל הגיר הרובוטי גרוע ולא מוצלח והקורולה הרובוטית שהייתה לנו לא הרשימה אותי ממש באמינות שלה.

להתאמץ לאלטו? אם כבר תתאמץ למשהו טוב כמו יונדאי i10, קיה פיקנטו, סקודה פאביה או רנו קליאו...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלטו תשאיר לך עודף מהתקציב, אז לא הבנתי בדיוק איפה המאמץ.

גם לא ציינת אם אתה מחפש ידנית או חייב אוט'.

אם כבר להתאמץ על משהו - זה או אחת מסופר מיני המוזלות (פאביה, קליאו,206+,איביזה) או להתאמץ במובן אחר ולחכות לקיה פיקנטו שהיא זולה יותר אבל צריך לחכות לה כמה חודשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שכמעט הייתי סגור על סיריון, גיליתי שהיא לא מיובאת יותר, והיא ירדה מהפרק.

אני מחפש רכב קטן, יפני, אמין וחסכוני - סביב 65,000 ש"ח. מזדה 2 יקרה לי מדי, וחשבתי בכיוון של הסוזוקי.

האם ספלאש נכנסת לקטגוריה והיא אכן אמינה? שמעתי שהיא לא בדיוק יפנית כמו הסוויפט (אני יודע שהמחיר בהתאם).

היתה לי מחשבה להתאמץ עוד קצת ולקנות סוזוקי אלטו חדשה - שווה את המאמץ?

יש עוד אלטרנטיבות מומלצות?

קודם כל, דייהטסו סיריון היא אופציה מומלצת בלי קשר לעובדה שהיבוא שלה הופסק. מכונית אמינה וחסכונית שלדעתי תשמור על הביקוש שלה גם בעתיד.

מאזדה 2 כן נכנסת לך בתקציב, למה אתה כותב שהיא יקרה? מאזדה 2 מודל 2008 מליסינג נמכרת באזור ה-65 אלף ש"ח ויש רכבים יפים מאוד שמסיימים עסקאות ליסינג לאחרונה. סתם דוגמא - מאזדה 2 מודל 2008 עם 65 אלף קילומטרים בצבע כסף שעלתה על הכביש באוגוסט 2008 נמכרת באזור המחירים שציינת.

אלטו לדעתי נמצאת רמה אחת מתחת לסיריון ול-2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל המגיבים והמנסים לעזור.

שכחתי לציין כי הרכב לא אמור לשמש לתחבורה יומיומית, אלא לנסיעות עירוניות פה ושם, אולי קצת מחוץ לעיר. אין לי כוונה לנסוע לטיולים ארוכים ואני לא מחפש ריגושים מוטוריים.

חשוב לי - רכב אוטומטי, שלא יתקלקל, ושיהיה חסכוני בדלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיפה הבאת את זה?

תן לי דוגמה אחת ליפנית שהיא חסכונית (אבל באמת חסכונית!!! מנוע בנזין בלבד, לא היברידית ולא רובוטית!)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפנית וחסכונית לא הולך ביחד?

דייהטסו YRV מנוע 1300 (של היאריס והסיריון)

צריכת דלק משולבת 14 ק"מ לליטר (17 מחוץ לעיר)

מנוע שהוא לא עגלה(88 כ"ס)

אז באמת על איזה מקור הסתמכת(שלח לנו קישור)?

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפניות וחסכון לא כל כך הולך ביחד...

הייתי ממליץ על היאריס אבל הגיר הרובוטי גרוע ולא מוצלח והקורולה הרובוטית שהייתה לנו לא הרשימה אותי ממש באמינות שלה.

להתאמץ לאלטו? אם כבר תתאמץ למשהו טוב כמו יונדאי i10, קיה פיקנטו, סקודה פאביה או רנו קליאו...

עוד פעם אתה עם השטויות שלך נגד יפניות? מצטער שאני נשמע ככה תוקפני אבל אני כבר קראתי תגובות שלך בפורום אחר.

בקשר לסיריון, הסיריון רכב אמין וחסכוני, רק שים לב לפני הקניה שהיא לא מהשכרה כי פשוט שוחטים את הרכב. אני לא חושב שזה שמפסיקים לייבא את הרכב צריך להדאיג אותך, הרכב נמכר פה בכמויות מכובדות ביותר ויש חלקי חילוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...