Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות קשה, שני הרכבים לא הכי מלהיבים שיש בשוק. לפורסטר יש עבירות טובה יותר בשטח, צריכת דלק טובה יותר ומראה "קרבי" יותר. לספורטאז' יש עיצוב חיצוני מודרני יותר והוא גם זול יותר. חוץ מזה, אין הרבה דברים טובים לספר על שניהם. השאלה היא למה רק שניהם ולא ג'יפונים אחרים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לדעת מה לא טוב בספורטג?(לא שאני הולך לקנות אחד כזה) פשוט ממה שיצא לי להתרשם מדובר ברכב לא רע,

וממבחנים שיצא לי לקרוא הוא גם מתעלה על המתחרים שלו, הכל כמובן לפי מחבני רכב ואין לי שום נסיון איתו , סתם מתעניין

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
חבר מעונין לרכוש אחד מהרכבים האלה . הרכבים יהיו חדשים מהחברה שנת 2011 מה כדי ?מה החסרונות מול היתרונות של כל רכב?

תודה מראש

לגבי הפורסטר,

סובארו פורסטר הוא רכב פנאי עם יכולות שטח מעולות.

מערכת הנעה כפולה סטנדרטית הכוללת מרווח גחון גבוה, משקל עצמי נמוך ועוד... מדובר ברכב שיודע לנסוע בשטח.

הוא משלב יכולת פרקטית אמתית בזכות מרווח פנים גדול, תא מטען שימושי ורמת אבזור עשירה.

הדגמים החדשים מגיעים כסטנדרט עם מערכת שמע מקורית נשלטת מגלגל ההגה, דיבורית B.T מובנית, בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים ועוד.

החידוש המשמעותי בדגמים החדשים זה המנוע בוקסר (מהסדרה הירוקה FB)

הוא בעל נתוני תצרוכת דלק וזיהום אויר משופרים מבעבר

ובולטים לטובה לעומת רוב המתחרים בסגמנט, אגב, דרגת הזיהום שלו נמוכה מאוד ועומדת על קבוצה 7.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות,

אייל מסובארו

פורסם

סובארו תשמור על ערכה הרבה יותר משהקיה תשמור על ערכב,

אני בגדול גם בעד הסובארו, היא יותר "מכונית" פחות "חללית" וזה היתרון שלה,

אני גם מאוד אוהב את מנועי הבוקסר של סובארו, באופן כללי,

אייל מסובארו לתשומת לבך:

הפורסטר הוא לא בדיוק רכב שטח, אין לו הילוך כוח והוא לא מגיע עם צמיגי שטח,

אין ספק שבתור קרוסאובר הוא הטוב מכל הקטגוריה, אך הוא רחוק מלהקרא רכב שטח,

ואני אומר לך את זה כאיש שטח, יש לו הרבה אלמנטים של "כמעט שטח"

ובתור צרכן הרשה לי לומר לך ולצוות סובארו בארץ,

תציעו חבילת שדרוגים לרכב הזה, זה גם יגדיל לכם את המכירות,

ואני אתן דוגמא לחבילת שדרוגים שיכולה לקרוץ שלי כצרכן:

1.סט הגבהות שיתנו לרכב יותר מהלך מתלה ויותר גובה,

2.צמיגים יותר בשרניים (50/50 למשל) שיתנו לו מראה יותר קרבי ויהיו יותר יעילים בשטח ויותר סקסיים

3.סט מיגונים תחתי להגן על המכלולים

4.גגון מעוצב ופראקטי שיתן מענה לאנשים מהסוג שקונים רכב כזה (טיולים ויוםיום)

5.פגוש קדמי מתכתי עם פנסי ערפל מעוצבים עליו שגם יתן יותר הגנה בשעת תאונה וגם יראה יותר טוב על הרכב,

6.פגוש אחורי עם וו גרירה מובנה ומדרגות, מדרכי צד מברזל,

תציעו את החבילה הזאת (בתוספת תשלום כמובן) ואולי תראו לקוחות כמוני נכנסים לסוכנות וחותמים חוזה,

תנסו, להזיק זה לא יזיק,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תעשה נסיעה על שנייהם, לדעתי הסובארו עדיפה.

יופי זה עניין של טעם, מבחינת ערך הסובארו תשמור טוב יותר.

תבדוק עלויות טיפולים וביטוח, יכולים להיות הבדלים שיתנו לך את ההכרעה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
סובארו תשמור על ערכה הרבה יותר משהקיה תשמור על ערכב,

אני בגדול גם בעד הסובארו, היא יותר "מכונית" פחות "חללית" וזה היתרון שלה,

אני גם מאוד אוהב את מנועי הבוקסר של סובארו, באופן כללי,

אייל מסובארו לתשומת לבך:

הפורסטר הוא לא בדיוק רכב שטח, אין לו הילוך כוח והוא לא מגיע עם צמיגי שטח,

אין ספק שבתור קרוסאובר הוא הטוב מכל הקטגוריה, אך הוא רחוק מלהקרא רכב שטח,

ואני אומר לך את זה כאיש שטח, יש לו הרבה אלמנטים של "כמעט שטח"

ובתור צרכן הרשה לי לומר לך ולצוות סובארו בארץ,

תציעו חבילת שדרוגים לרכב הזה, זה גם יגדיל לכם את המכירות,

ואני אתן דוגמא לחבילת שדרוגים שיכולה לקרוץ שלי כצרכן:

1.סט הגבהות שיתנו לרכב יותר מהלך מתלה ויותר גובה,

2.צמיגים יותר בשרניים (50/50 למשל) שיתנו לו מראה יותר קרבי ויהיו יותר יעילים בשטח ויותר סקסיים

3.סט מיגונים תחתי להגן על המכלולים

4.גגון מעוצב ופראקטי שיתן מענה לאנשים מהסוג שקונים רכב כזה (טיולים ויוםיום)

5.פגוש קדמי מתכתי עם פנסי ערפל מעוצבים עליו שגם יתן יותר הגנה בשעת תאונה וגם יראה יותר טוב על הרכב,

6.פגוש אחורי עם וו גרירה מובנה ומדרגות, מדרכי צד מברזל,

תציעו את החבילה הזאת (בתוספת תשלום כמובן) ואולי תראו לקוחות כמוני נכנסים לסוכנות וחותמים חוזה,

תנסו, להזיק זה לא יזיק,

הגדרה של מהו רכב שטח אינה מוחלטת וקבועה וחייבים להודות שעם השנים היא גם השתנתה.

אין ספק שיש רכבי שטח בעלי רמת עבירות גבוהה יותר מהפורסטר ויש רכבי כביש בעלי התנהגות בכביש ספורטיבית יותר, אולם בקטגוריה שלו הפורסטר הוא מציע יכולות שטח ופנאי גבוהות במיוחד.

מרווח גחון הגבוה, מערכת הנעה כפולה ויעילה, משקל הרכב (קל באופן יחסי לסגמנט) מאפשרים לו להגיע רחוק בשטח.

אגב הגרסאות הידניות מגיעות עם הילוך כוח שניתן למצוא על כבישי ישראל (והעולם :-P ) רכבים מסוג פורסטר עם הילוך כוח.

אין ספק שניתן לשדרג את יכולות השטח והפנאי של הפורסטר וחלק מהאפשרויות הנכונות והמקצועיות שרשמת ניתן למצוא בסוכנויות שלנו כמו מגן גחון, גגון מסוגנן ועוד.

תודה על ההערה,

אייל מסובארו

פורסם
תעשה נסיעה על שנייהם, לדעתי הסובארו עדיפה.

יופי זה עניין של טעם, מבחינת ערך הסובארו תשמור טוב יותר.

תבדוק עלויות טיפולים וביטוח, יכולים להיות הבדלים שיתנו לך את ההכרעה

מסכים עם עניין נסיעת המבחן. אין כמו לראות את הרכב בעיניים ולהרגיש את הנסיעה לבד.

אני חושב ש 2 הרכבים האלה הם טובים אבל לא מכיר אותם באופן אישי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
התלבטות קשה, שני הרכבים לא הכי מלהיבים שיש בשוק. לפורסטר יש עבירות טובה יותר בשטח, צריכת דלק טובה יותר ומראה "קרבי" יותר. לספורטאז' יש עיצוב חיצוני מודרני יותר והוא גם זול יותר. חוץ מזה, אין הרבה דברים טובים לספר על שניהם. השאלה היא למה רק שניהם ולא ג'יפונים אחרים?

איזה רכבים טובים יותר ?

פורסם

אני מצטרף לשאלה של זה שמעליי: איזה רכבים אחרים אתה חושב שעדיפים?

ב"אוטו", דווקא מצאו לא מעט דברים טובים לכתוב על הפורסטר. ולא רק ב"אוטו".

אז מה ההמלצה שלך? לאיזה "ג'יפונים אחרים" הכוונה?

פורסם
אני מצטרף לשאלה של זה שמעליי: איזה רכבים אחרים אתה חושב שעדיפים?

ב"אוטו", דווקא מצאו לא מעט דברים טובים לכתוב על הפורסטר. ולא רק ב"אוטו".

אז מה ההמלצה שלך? לאיזה "ג'יפונים אחרים" הכוונה?

מצטרף לשאלה. ובכלל האם יש כעת מבצעי סוף שנה על ג'יפון כזה או אחר?

נהג ותיק

פורסם

תסלח לי (ויסלח לי גם סקורניצקי) אם אציין שאני לא קורא הדוק של מגזין אוטו. בוא נגיד שלא אחת נהגתי ברכבים שנקטלו על ידם ולא הבנתי על מה המהומה ולהפך.

אם הובן קודם מדבריי שסובארו פורסטר הוא רכב גרוע, אז זה הובנתי לא נכון (או שאולי ניסחתי את עצמי לא טוב).

לפורסטר יש כמה יתרונות אבל יש לו גם כמה חסרונות מאוד מהותיים לדעתי. כנס לרכב ושחק עם משענת היד, זאת לא משענת יד שאתה מצפה למצוא ברכב שעולה כ-200 אלף ש"ח. הלוואי וזאת היתה בעיה רק של משענת היד המרכזית, גם שאר הפלסטיקה ברכב ממש לא מרגישה איכותית למדי. הביצועים בגרסת ה-2 ליטר שנמכרת בארץ גם הם סבירים, במקרה הטוב. תיבת ההילוכים מיושנת עם ארבעה הילוכים בלבד.

איזה רכבים טובים יותר? שאלה טובה שהתשובה אליה קשורה בצרכים שלך. ניסאן קשקאי, שברולט קפטיבה, יונדאי ix35, סקודה יטי, טיוטה ראב4 - כולם אופציות שאפשר לקחת גם בחשבון, עולים פחות או יותר אותו הדבר ולכל אחד מהם כמה תחומים בהם הוא טוב מהפורסטר. אבל מה, לאף אחד מהם אין את יכולת השבילים שיש לפורסטר. אם זה חשוב לך, הפורסטר הוא הבחירה הכמעט יחידה עבורך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אבל מה, לאף אחד מהם אין את יכולת השבילים שיש לפורסטר. אם זה חשוב לך, הפורסטר הוא הבחירה הכמעט יחידה עבורך.

גראנד ויטרה ?:idea:

הבוז לך.

פורסם
תסלח לי (ויסלח לי גם סקורניצקי) אם אציין שאני לא קורא הדוק של מגזין אוטו. בוא נגיד שלא אחת נהגתי ברכבים שנקטלו על ידם ולא הבנתי על מה המהומה ולהפך.

אם הובן קודם מדבריי שסובארו פורסטר הוא רכב גרוע, אז זה הובנתי לא נכון (או שאולי ניסחתי את עצמי לא טוב).

לפורסטר יש כמה יתרונות אבל יש לו גם כמה חסרונות מאוד מהותיים לדעתי. כנס לרכב ושחק עם משענת היד, זאת לא משענת יד שאתה מצפה למצוא ברכב שעולה כ-200 אלף ש"ח. הלוואי וזאת היתה בעיה רק של משענת היד המרכזית, גם שאר הפלסטיקה ברכב ממש לא מרגישה איכותית למדי. הביצועים בגרסת ה-2 ליטר שנמכרת בארץ גם הם סבירים, במקרה הטוב. תיבת ההילוכים מיושנת עם ארבעה הילוכים בלבד.

איזה רכבים טובים יותר? שאלה טובה שהתשובה אליה קשורה בצרכים שלך. ניסאן קשקאי, שברולט קפטיבה, יונדאי ix35, סקודה יטי, טיוטה ראב4 - כולם אופציות שאפשר לקחת גם בחשבון, עולים פחות או יותר אותו הדבר ולכל אחד מהם כמה תחומים בהם הוא טוב מהפורסטר. אבל מה, לאף אחד מהם אין את יכולת השבילים שיש לפורסטר. אם זה חשוב לך, הפורסטר הוא הבחירה הכמעט יחידה עבורך.

אני מסכים לדברים במלואם.

• תוכן חדש...