Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בימים אלו אני מחפש עבודה לאחר סיום התואר, בחנתי הצעות ממספר בנקים והפנו לעשות מבחנים פסיכו טכניים.

אשמח עם תשפכו לי קצת אור לגבי אופי המבחנים, איך מתכוננים אליהם וכו'.

בעברי נבחנתי במבחן דומה לפני קבלתי לעבודה בבית המשפט, אך המבחן ערך משהו כמו שלוש שעות.

פה אמרו לי שהוא עורך כשמונה שעות

תודה לעוזרים

דן

פורסם

בדוק טוב אם אלו מבחני ידע בלבד או מבדקי התאמה בנוסח פילת ומכוני התאמה מקצועית דומים.

אם מדובר בסוג השני, אתה חייב להתמקצע ולהתכונן. אימונים. ממש ככה. ללמוד מה לעשות ומה לא, איך לשבת ואיך לא.

מה להגיד ומה לא, ולעזאזל האמת.

יש הרבה באינטרנט הרבה מידע, כולל איך לצייר בית ועץ ומה שמבקשים במקומות האלו. ואל תגיד "מה זה חשוב" - תתפלא איזה מטעמים עושים מזה, ומש לא איכפת הידע והתואר שלך.

לפעמים יש בוחנת אותך סטודנטית, או מישהי חסרת כל נסיון במשאבי אנוש, ולמעשה גורלך נקבע בידי בחורה שלפעמים היא לא בת 25 ולא עבדה בשום ארגון.

קח בחשבון שהמכונים האלו שומרים תוצאות והם יעבירו אותן גם למעביד אחר מבלי שתיבדק שוב.

כן, זה סוג של משחק, שאם תתאמן תוכל לשחק אותו טוב ולעבור קדימה. השואו חשוב, לא האמת. לצערי. הידע המקצועי בכלל לא נבדק.

נכון שדעתי על מקומות כאלו היא שלילית (אפילו שבפעם היחידה בחיים שהייתי שם עברתי מצויין, והבנק שלח היה מוכן לקלוט אותי רק שלא כל כך התאים לי), אבל יש הרבה מקומות ששולחים אותך למבדקים כדי "שיהיה", כי הם צריכים לעשות וי באיזה מקום, להצדיק תקציב כלשהו לגיוס עובדים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...