Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקפיץ, כי הצורך ברכישה כבר הופך לממשי בקרוב.

מהחתימה החדשה שלי ניתן ללמוד מה אני מעדיף (ה MPV בעדיפות נמוכה יותר, לאור זה שלא התלהבתם ממנה כאן).

אלון - האם התקבלה אצלך הכרעה?

ה FRV ירדה מהפרק עקב צפיפות לכתפי הנהג והנוסע מקדימה ועקב בטיות בינונית [לא מתפשר על זה].

הגרנדיס גדולה מידי בשבילי, אבל סה"כ זה רכב טוב [לא חסכוני בדלק, משהו כמו 1:8 בממוצע אם אני לא טועה].

כל הג'יפונים כנראה יורדים מהפרק עקב בטיחות בינונית בדגמים הישנים ומחירים מופרזים לדגמים החדשים.

הסיטרואן פיקאסו ירדה מהפרק עקב מבצעי חיסול של לובינסקי טרייד אשר חתכו מהמחירון כמעט 30K ש"ח לרכבי ליסינג, מה שאומר שבעוד שלוש שנים המחירון יהיה בדיחה עצובה. בנוסף האמינות כנראה לא מזהירה [הרכב שהלכתי לבדוק בדיוק היה מושבת עקב בלם יד אלקטרוני תקול..]

פורד smax/גלאקסי ככל הנראה ירדו מהפרק עקב חוות דעת שליליות על עלויות האחזקה של הרכב שצצו כאן בפורום. בנוסף לא קל למצוא אחד ועוד במצב טוב [אומנם אפשרי].

טוראן האישה פסלה בטענה שהוא מכוער ונראה כמו מונית [אני לא מסכים איתה ולדעתי זה רכב סביר, אם כי מרגיש פשוט מאוד מבפנים]

אני אישית ככל הנראה עובר לקבוצה של משפחתיות גדולות פלוס פלוס..

על הכוונת טויוטה קאמרי.

ממליץ לך בחום לבדוק את הרכב,

לדעתי הוא יכול לספק את כל צרכיך.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה FRV ירדה מהפרק עקב צפיפות לכתפי הנהג והנוסע מקדימה ועקב בטיות בינונית [לא מתפשר על זה].

הגרנדיס גדולה מידי בשבילי, אבל סה"כ זה רכב טוב [לא חסכוני בדלק, משהו כמו 1:8 בממוצע אם אני לא טועה].

כל הג'יפונים כנראה יורדים מהפרק עקב בטיחות בינונית בדגמים הישנים ומחירים מופרזים לדגמים החדשים.

הסיטרואן פיקאסו ירדה מהפרק עקב מבצעי חיסול של לובינסקי טרייד אשר חתכו מהמחירון כמעט 30K ש"ח לרכבי ליסינג, מה שאומר שבעוד שלוש שנים המחירון יהיה בדיחה עצובה. בנוסף האמינות כנראה לא מזהירה [הרכב שהלכתי לבדוק בדיוק היה מושבת עקב בלם יד אלקטרוני תקול..]

פורד smax/גלאקסי ככל הנראה ירדו מהפרק עקב חוות דעת שליליות על עלויות האחזקה של הרכב שצצו כאן בפורום. בנוסף לא קל למצוא אחד ועוד במצב טוב [אומנם אפשרי].

טוראן האישה פסלה בטענה שהוא מכוער ונראה כמו מונית [אני לא מסכים איתה ולדעתי זה רכב סביר, אם כי מרגיש פשוט מאוד מבפנים]

על הכוונת טויוטה קאמרי.

לא פיקאסו.

קסארה פיקאסו. אוטו מדהים, עד

http://en.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_Xsara_Picasso2007

פורסם
לא פיקאסו.

קסארה פיקאסו. אוטו מדהים, עד

http://en.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_Xsara_Picasso2007

מכיר, היו לי שניים בעבר הרחוק [חדשות מליסינג].

רכב טוב לזמנו, אך בעל בטיחות בינונית ומטה לזמננו.

מצד שני, עדיף בהחלט על FRV לדוגמא, אשר גם לא מצטיינת בבטיחות.

פורסם

על הכוונת טויוטה קאמרי.

בחירה מקורית.

ברגע הראשון שקראתי את זה הרמתי גבה.

אחר כך חשבתי שזו דווקא הברקה - גודל כמעט של אמריקאית פול סייז/ S קלאס / סדרה 7, אבל עם אמינות יפאנית.

אגב, האנשים היחידים שאני מכיר עם S קלאס הם הורים של חברים שהמקסימום שהם נהנים מהגודל זה כשהם מסיעים את הנכדים.

לפי חיפושים ביד 2 הקאמרי יקרה מהגרנדיס, אבל אני אשקול גם אותה. צריך רק לבדוק איך עגלת תאומים נכנסת לתא המטען.

נכון לעכשיו, אני די סגור על הגרנדיס, אלא אם יצוץ משהו אחר.

חבר מוכר מזדה 5 2010 עם 12 אלף ק"מ, אבל כאמור היא בעייתית.

אכן הגרנדיס גדולה, אבל יתכן שנצטרך להחזיק בה את עגלת התאומים כל הזמן, כי העגלה לא נכנסת למעלית.חוץ מזה, הרבה יותר זול לקנות ולהחזיק אוטו גדול, מלהחליף דירה לגדולה יותר :-)

פורסם

מנסיון של שנתיים עם c4 פיקאסו

נוח מאוד - 3 מושבים נפרדים, זזים בנפרד, עם איזופיקס - איכלס 2 סלקלים ומושב בטיחות גדול, כיום מאכלס 2 מושבי בטיחות גדולים ובוסטר גדול

תא מדען גדול מאוד

הגיר הרובוטי סבבה לגמרי (מתרגלים מהר)

חסרונות: שותה דלק (היה צפוי). לא מדדתי אבל סדר גודל של 1 לשמונה/שבע

מבחינת אמינות בינתיים בסדר (טפו טפו)

מדובר על מודל 2008 שנקנה מליסינג (2000 סמק)

מוסכניק אמר לי פעם ״זה אוטו להחזיק 3-4 שנים מקסימום״

בגיל 3-4 כבר לא צריך כסאות בטיח׳ות מפלצתיים, וגם לא עגלה...

פורסם
בחירה מקורית.

ברגע הראשון שקראתי את זה הרמתי גבה.

אחר כך חשבתי שזו דווקא הברקה - גודל כמעט של אמריקאית פול סייז/ S קלאס / סדרה 7, אבל עם אמינות יפאנית.

אגב, האנשים היחידים שאני מכיר עם S קלאס הם הורים של חברים שהמקסימום שהם נהנים מהגודל זה כשהם מסיעים את הנכדים.

לפי חיפושים ביד 2 הקאמרי יקרה מהגרנדיס, אבל אני אשקול גם אותה. צריך רק לבדוק איך עגלת תאומים נכנסת לתא המטען.

נכון לעכשיו, אני די סגור על הגרנדיס, אלא אם יצוץ משהו אחר.

חבר מוכר מזדה 5 2010 עם 12 אלף ק"מ, אבל כאמור היא בעייתית.

אכן הגרנדיס גדולה, אבל יתכן שנצטרך להחזיק בה את עגלת התאומים כל הזמן, כי העגלה לא נכנסת למעלית.חוץ מזה, הרבה יותר זול לקנות ולהחזיק אוטו גדול, מלהחליף דירה לגדולה יותר :-)

לדעתי תא המטען של הקאמרי יכול לבלוע עגלת תאומים ללא בעיה, אבל צריך לבדוק את זה.

בכל מקרה, הרבה יותר קל להחליף עגלה, יותר קל מלהחליף רכב ובטח שיותר קל מלהחליף בית :wink:

באמת, יש עגלות תאומים אשר מתקפלות לגודל כמעט זהה לעגלת יחיד, לדוד שלי יש כזו (אני יכול לשאול אותו את הדגם אם זה מעניין אותך).

עגלה כזו נכנסת בקלות גם לטויוטה קורולה...

פורסם

אגב, איך אתה חושב להסתדר עם עגלת תאומים שלא נכנסת במעלית?!

מה תעשה האישה בכל פעם שתרצה לצאת מהבית לבד? תקח ילד אחד על כתף ימין והשני על כתף שמאל, תכנס למעלית, תלחץ עם האף על הכפתור הרלוונטי, תלך למחסן, תניח ילד אחד על הריצפה, תפתח את המחסן/תא המטען, תוציא את העגלה ותושיב את הילדים??

לדעתי, תתחיל לחפש עגלה מתאימה ללא קשר באיזה רכב תבחר.

לגבי הגרנדיס, אני מניח שצריכת הדלק תהיה זהה לזו של האאוטלנדר שהייתה לי (2.4L), מה שאומר 1:7 בתוך העיר במקרה הטוב ו 1:10 מחוץ לעיר.

אני מניח שהטויוטה חסכונית יותר, אך אין לי ניסיון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם אתה עדיין מחפש FR-V? אם כן - אנא שלח הודעה פרטית עם נייד ואשלח לך את המספר של אבי שמוכר - הנה הפרטים:

הרכב בצבע כסוף, שנת 2008, טסט לעוד חצי שנה. יד ראשונה מנכה, שני נהגים בלבד.

105,000 ק"מ, מחיר המחירון 87,000, יש תיקוני פחחות קלים, על חשבון המוכר או להוריד ממחיר המחירון 4000 ש"ח (עלות התיקון). לא צריך לשלם מס. נמצאים באיזור השפלה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

כניראה שאקח מהעבודה פוקוס סטיישן חדשה בליסינג ואז ארכוש לאשתי רכב ישן יותר ממה שחשבתי, עם תא מטען גדול, שישמש אותה לתקופת חופשת הלידה.

למרות שהתנגדתי תחילה לרעיון, אולי בכל זאת נחשוב על טנדרון, כי הקריטריון של הכנסה נוחה של עגלה הוא חשוב מאוד.

על טנדרון משומש ב 50-70 אלף ש"ח לא נראה לי שאפשר להפסיד הרבה, גם אם אחזיק רק חצי שנה.

איזה כדאי, עם עדיפות לידני?

פורסם
שלום,

לי יש תאומים ואני אתייחס לעניין העגלה הכפולה שלהם... נכון היא גדולה אבל היא נכנסת לתא מטען של כל משפחתית ממוצעת

גם אצלי יש תאומות. עגלה גדולה (Urban Jungle), נכנסה בבגאז' של אלפא 156 (אבל לא תיכנס בסטיישן!), פיג'ו 306 סטיישן, BMW סדרה 3 סטיישן, סוזוקי ויטארה קצר (לאחר פירוק "ראשוני"):shock: , פיז'ו פרטנר, סקודה רומסטר.

אני מכיר זוג עם תאומים שמסתדר עם טויוטה יאריס :lol:

בקיצור - אין מה להילחץ. כמעט כל רכב יעשה את העבודה, בטח ובטח סטיישן...

(אגב , הכי נוח היה בפיז'ו פרטנר. פשוט נוח לעמוד בתוכו ולסדר את הילדים בכיסאות! בכל רכב אחר צריך לתמרן כדי להכניס את הילדים)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

בינתיים אשתי הספיקה לעשות נסיעת מבחן קצרה ב 3 רכבים:

פיאט דובלו, מזדה MPV ומיצובישי גרנדיס.

הדובלו בסדר גמור בנהיגה, אבל הפחידו את אשתי לגבי האמינות שלה. ב MPV שראינו הייתה שורה אמצעית עם 2 מקומות בלבד ושורה שלישית עם 3 מקומות, אבל לא מתפצלת - זה יכול לבאו בחשבון רק אם אפשר להחליף בין השורות השנייה והשלישית.

באופן לא מפתיע, היא העדיפה את הגרנדיס, אבל קשה למצוא אחת עם קילומטרז' סביר.

מכיוון שהמיניוואן שנקנה יהיה הרכב המשני, צריכת דלק היא פרמטר פחות חשוב כאן ואולי אם נמצא ווייאג'ר או שברולט אפלנדר במצב טוב ובמחיר סביר, אז נקנה.

על הוייאג'ר כבר נכתבה בשרשור הזה התרשמות חיובית.

לאפלנדר אף אחד לא מתייחס.

השאלה איך האמינות של הרכבים האלה.

• תוכן חדש...