Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא יודע מה לקנות, תקציב 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מתכוון לקנות רכב חדש בפבואר, מרץ 2012.

התקציב הוא 100 אלף שקל לאוטו חדש בלבד...

יש הרבה אפשרויות, בהתחלה תכננתי על הקיה פיקנטו גם יותר זולה גם יותר חסכונית בדלק, אבל אולי היא טיפה קטנה בשבילי וחלשה.

אופן הנסיעה שלי הוא בדרך כלל רגוע אבל לפעמים בשביל לעלות את החיוך לוחצים או מרימים או לוקחים פניה חדה :)...

אני צריך רכב לנסיעה יום יומית כביש עירוני ובין עירוני לעבודה והבית, ופעם ב, לעשות נסיעה לצפון ובגלל זה אני לא בטוח שהפיקנטו תספק אותי בעליות + נוסעים + תיקים...

הרכב חייב להיות ידני, ומינימום 14 קילומטר לליטר.

אפשר לחרוג טיפה מהתקציב למשל ראיתי פרסומת על פורד פוקוס 105 אלף ידני.

אני קצת יורד מהסיאט כי בשלב מסויים כשאני ירצה למכור השוק פשוט מפוצץ במכוניות האלה וקשה למכור אותם...

תודה מראש מקס.

פורסם

וואלה מאוד מעניין, אפילו לא ידעתי שהיא עולה 110 אלף חדשה... אבל הבנתי פה מאנשים שלא כולם ממהרים לקנות אותה, וצריכת הדלק שלה 1 ל10...

מקס.

פורסם

אני חושב שכדאי לך לבדוק על הפוקוס כמו שאמרת .

לא שנסעתי בה אבל היא נראית כמו הבטחה להיות נכס בשוק הישראלי.

תעשה נסיעת מבחן ותחשוב.

פורסם

הייתי מציע לעשות נסיעת מבחן, אלא שהחבר'ה ב-'דלק מוטורס' לא לוקחים ברצינות את עניין נסיעות המבחן, ורק מבטיחים הבטחות שווא באוויר בלי כל בעיה.

מעל חודש שאני בהמתנה לנסיעת מבחן על הפוקוס הידנית, הם הבטיחו לי שתוך שבוע (גג) תקבע נסיעת מבחן - וכמובן שזה לא קרה ואף אחד לא טרח לעדכן אותי לגבי מועד נסיעה כזה או אחר - ונדמה שהם פשוט לא מעוניינים למכור, או שאין להם החשק להתעסק עם זה.

הפוקוס היא אופציה ידנית נהדרת, וחבל שהיבואן לא טורח להזיז אצבע כדי לנסות ולמכור - וזאת בדיוק הסיבה שאותי כלקוח הם הפסידו וספק רב אם ישמעו ממני בשנית.

בסופו של דבר, הוזמנה לה יטי 1.2TSI ידנית - תוך יומיים קיבלתי נסיעת מבחן (הייתי הלקוח הראשון שנהג ברכב הדגמה הזה, הוא בדיוק נמסר למחלקת נסיעות המבחן). אז צ'מפיון הם גם כן חראות לא קטנים (בלשון המעטה), אבל אין להם שום בעיה לעמוד במילה שלהם בכל הקשור לנסיעות מבחן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הרכב חייב להיות ידני, ומינימום 14 קילומטר לליטר.

צריכת דלק כזאת תשיג רק עם הרגלי נהיגה סופר חסכוניים, אחרת שכח מזה.

פורסם

הייתי ממתין למבצע נוסף על הלאון 1.2 TSI.

ואם אתה רוצה משהו אחר, ולא מפריעה לך הצפיפות מאחורה ותא מטען קטן - אז פורד פוקוס 5 דלתות ידנית.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה רבה על התגובות.

בעניין סיאט כמו שאמרתי הייתי הולך על החברה הזאת אפשר להגיד בעניים עצומות אבל השוק מפוצץ במכוניות האלה לדעתי לא שווה...

אז בתקציב 100 אלף שקל אני מבין שהכי מומלץ זה הפורד, האם יש עוד המלצות או שזאת באמת במכונית בשבילי!?

מה בעניין ביטוח וטיפולים פורד נחשבים ליקרים?

אולי בתחילת 2012 מישהו יודע האם צריכים להגיע מכוניות חדשות מבצעים הנחות?

מקס.

פורסם

מה עם פולו ידנית חדשה / פאביה ספורט חדשה עם צבע גג לוהט?

לא חסרים רכבים בשוק

למה לא ללכת על רכב יד שניה עם מעט ק"מ, ככה תוכל להכות במחיר עם היחלשות שוק המשומשות?

בהצלחה בכל מקרה

Golf 2008 MK5

פורסם
מה עם פולו ידנית חדשה / פאביה ספורט חדשה עם צבע גג לוהט?

לא חסרים רכבים בשוק

למה לא ללכת על רכב יד שניה עם מעט ק"מ, ככה תוכל להכות במחיר עם היחלשות שוק המשומשות?

בהצלחה בכל מקרה

Huli, אני לא מוצא הטעם בלקנות פולו 1.4 ידנית (לא מאובזרת במיוחד) בעלות גבוה מזו של פאביה 1.4 "ספורט" ידנית (תקבל בה אפילו סאן רוף מקורי) - הפולו נופלת בתמורה למחיר. אלא אם עניין העיצוב כה קריטי, וגם הסטטוס...

ולגבי המשומשות, אין במה להכות. כפי שראית - המוכרים מכים בקונים, והקונים - יקנו / קונים כי הם רוצים רכב במידי ולא בעוד מספר כזה או אחר של חודשים, ומסתבר שיש כאלה שבהחלט מוכנים לשלם יותר בשביל ה"הטבה" הזאת.

שלי מפורסמת שבוע ויומיים ביד 2 ולבינתיים היו רציניים (די בודדים ביחס לכמות הילדים / קשישי על שחושבים שזה 1.4 - כי מאוד קשה לראות במודעה שמצויין בכל חור שזאת TSI "ספורט") שהציעו מעל המחירון, אבל לא מספיק מעל - עבורי, ובניגוד לדברייך - אין במה להכות.

היצע ה-TSI (הידניות "ספורט") המשומשות עומד על שלי ועל אחת נוספת שהיא כבר יד 2 ועלתה לכביש כחודשיים אחרי.

יתרה מכך, אם תרצה לקנות 1.2TSI חדשה ("ספורט" ידנית) - תאלץ לחכות עוד 9 / 10 חודשים, וגם זה במקרה הטוב. כך שבמצב הזה - בכנות רבה, מי שחושב להכות בי - שיחשוב שנית. זה לא יקרה.

זה מצב בו יש ביקוש - ואין היצע. מי שרוצה - שישלם בהתאם, והוא גם יקבל בהתאם - רכב טוב בכל אספקט מהפאביה 1.4 הבסיסית (או ה"ספורט") ולא יחכה לה 3 חודשים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מחזק את דברי RS

לי אישית היה מזל וחטפתי אותה מידי מישהו שכבר הזמין ולא יכל לשלם עליה ( בעיות עם ההלוואה) וכך קיבלתי את הרכב בערך ב21-22 יום מיום ביצוע ההזמנה

ולפי מה שהבנתי מסוכנות סקודה בזמנו שהזמן לספינה נוספת עומד על כ3 חודשים עקב אי עמידה בזמני יצור לפי כמות ההזמנות ועכשיו אתה מדבר על 9-10 חודש? ואוו המוןן.

ראיתי גם איזה חכמולוג ביד 2 שמוכר 1.4 ״ספורט״ במחיר של 1.2 tsi ספורט - פשוט בושה :/

פורסם

כשבדקתי לפני חודש וחצי, הייתה אחת ויחידה - שחורה / גג לבן - עם זמן אספקה לאפריל 12. שבועיים לאחר מכן גם היא לא הייתה.

ואגב, אני מדבר על הגרסה הידנית. אין לי שמצון של מושג לגבי זמני אספקה של DSG כי היא ממש לא מעניינת אותי.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...