Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום המהמם הזה.... (-:

נעזרתי בכם בעבר, ומקווה שגם הפעם...

אני מחפשת רכב שישרת אותי בכמה מובנים. הוא צריך להיות עם תא מטען גדול ככל הניתן, היות ואני צריכה לשנע ציוד צילום, חסכן בדלק (אשמח להספק של גג עד 1500, ואעדיף אפילו פחות מזה), אוטומט, אמין ביותר, ושיהיה בעל רמת בטיחות טובה למדי. התקציב הוא עד 60000.

מבחינתי גם יכול להיות רכב מיני , אבל מיני ממזר, עם מושבים אחוריים שמאפשרים פתיחה נוחה להעמסה של ציוד בחלק האחורי.

חשבתי על דהייטסו טריוס, אבל אני רואה שלא עפים עליו יותר מדי בביקורות.

אשמח להמלצותיכם!

תודה,

סמדר

פורסם

טריוס לא מאוד חסכוני בדלק למרות נפח המנוע הקטן יחסית. אל תשכחי שיש לו מערכת הנעה ארבע על ארבע קבועה שגורמת לצריכת דלק גבוהה יותר כמעט בכל מצב. חוץ מזה הוא גם יחסית יקר, טריוס 2008 עולה יותר ממאזדה 3 2008, חבל שתצטרכי לרדת כמה שנים טובות אחורה ולהתחיל להסתכן עם רכבים ישנים כשבתקציב שלך בקלות אפשר למצוא רכב ממודל 2008 ואולי אפילו 2009.

אני הייתי מציע לך להגדיל עוד טיפה את התקציב ולחפש יונדאי i30. מתאימה מאוד לכל הקריטריונים שציינת.

• תוכן חדש...