Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת ABS נדלקת רנו מגאן 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נדלקה לי מנורת ה ABS בשילוב נורת SERVICE. בעבר זה קרה לי והבעיה הייתה בחיישן שיצא ממקומו בגלגל הקדמי. לאחר שהוחזר, הבעיה פסקה. אתמול זה לא עזר. חשבתי שמדובר בבעיה בחיישן עצמו כי היה בלוי מעט ולא ישב היטב במקומו, לכן החלפתי אותו בחלק אחר מרכב מפרוק (מצבו היה טוב בהרבה). אבל הבעיה לא פסקה. מה שקורה זה כשמתניעים את הרכב הנורות ABS ו SERVICE דולקות. עם תחילת נסיעה הן כבות. ברגע שמגיעים למהירות של כ 25 קמ"ש הן שוב נדלקות באופן קבוע עד ההתנעה הבאה. האם יכול להיות שמדובר במחשב של ABS? איפה הוא ממוקם?

עוד ניסיון שביצעתי :ניתקתי לגמרי את המחבר מהחיישן . מה שקרה ,זה שדלקה לי אזהרה של check gearbox. כלומר , כנראה שהחיישן תקין והבעיה ממקום אחר.

האם יש צורך באיפוס ע"י מחשב כדי שהבעיה תיפסק?

פורסם

בדקתי התנגדות בחיישן שהוצאתי מהרכב. מראה 1000 אוהם. גם בחיישן שהבאתי התנגדות דומה.

האם אמורה להיות התנגדות בכלל בחיישנים? לפי מה שהבנתי מקריאה לגבי החיישנים, אמורה להיות התנגדות של 50 אוהם..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום ביצעתי בדיקת מחשב. מצורפת סריקה. בדקתי את החיישן האחורי ימני והוא תקין. ניסיתי להחליפו עם חיישן אחר . הפעם הסימפטום חוזר על עצמו אך במהירות של מעל 50 קמ"ש. כשאני מתחיל נסיעה, לאחר התנעה, לפני שמגיע ל50 קמ"ש הABS מתפקד כרגיל (נבדק על משטח כורכר). עוד משהו שניתן להבין בהבדיקה הממוחשבת? יכול להיות שהמחשב ABS עצמו לא תקין? היכן הוא ממוקם?

• תוכן חדש...