Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

טוב אז אני בן 16 וחצי, ויש לי כמה שאלות בנוגע ללימוד נהיגה.

1. מתי נכנס החוק שצריך ללמוד תיאוריה בקורס?

2. באיזה גיל אני יכול לגשת לתיאוריה (רכב)?

3. במידה ובבדיקת ראיה (של הטופס ירוק) מתברר שאני כן צריך משקפיים, מה עושים?

4. האם זה טוב לעשות שיעורי נהיגה כפולים (ידני)?

טוב זה כל השאלות שלי, אשמח לתשובה מהירה ככל האפשר. תודה מראש!

פורסם

1.לא יודע דיברו על זה כל כך הרבה שהפסקתי לעקוב אחרי זה

2.בגילך(16 וחצי) וטסט אם אני לא טועה הורידו מ17 ל16.9

3.מוציאים משקפיים\עדשות ותהיה מחויב להרכיב אחד מהם בזמן נהיגה

4.כן ככה הרוב עושים

בהצלחה.

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

בקשר לשיעורי הנהיגה הכפולים הכל תלוי בך.

אם אתה רוצה לסיים את רצף השיעורים המינימלי שיש לבצע לפני הטסט כמה שיותר מהר.

לדעתי האישית כדאי לקחת שיעורים בודדים ולא כפולים כדי להבין וללמוד מהטעויות שעשית במשך שיעור אחד ולהגיע מוכן לשיעור הבא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצד שני, אתה יכול לכסות הרבה יותר שטח בשיעור כפול ולהגיע למקומות שלא בטוח שאפשר להגיע אליהם בשיעור אחד.

סה"כ יש יתרונות וחסרונות לכל אחת מהשיטות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מצטער על ההתנחלות על השרשור,בן דוד שלי יש לו שלילה/פסילה עד גיל 17 וחצי הוא עכשיו בן 16 וחצי הוא יכול להתחיל תאוריה?ולהמשיך ללימוד נהיגה?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם
מצטער על ההתנחלות על השרשור,בן דוד שלי יש לו שלילה/פסילה עד גיל 17 וחצי הוא עכשיו בן 16 וחצי הוא יכול להתחיל תאוריה?ולהמשיך ללימוד נהיגה?

איך יש לו פסילה אם אין לו תאוריה (ולפיכך אין לו רשיון?)

the london underground is not a political movement

פורסם

הוא נתפס נוהג ללא רשיון (לא הוציא מעולם רשיון)?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדברים על זה עוד מלפני שנה וחצי, וכל פעם אמרו תאריך אחר אבל זה לא קרה. אני גם לא מאמין שזה יקרה בעתיד הקרוב.

בכל מקרה, תעשה את התאוריה עכשיו, ולא יהיו לך יותר דאגות בנושא.

פורסם
בקשר לשיעורי הנהיגה הכפולים הכל תלוי בך.

אם אתה רוצה לסיים את רצף השיעורים המינימלי שיש לבצע לפני הטסט כמה שיותר מהר.

לדעתי האישית כדאי לקחת שיעורים בודדים ולא כפולים כדי להבין וללמוד מהטעויות שעשית במשך שיעור אחד ולהגיע מוכן לשיעור הבא.

ל'

לא מסכים איתך

שיעור אחד זה קצר מידי עדיף שינהג כמה שיותר ברצף

אני ממליץ על כפולים

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

כל אחד ימליץ לו מה שהוא חושב לנכון, הוא יבחר בדרך הנוחה לו.

אני מגיעה מתחום ההוראה חינוך ולימוד, כך שללמד תלמיד מספר נושאים בשיעור אחד לפעמים אינו פראקטי ואינו יעיל.

זו מחשבתי וכך אני פועלת.

ל'

פורסם

אם אתה חייב משקפיים כדי לעבור את המבחן לטופס הירוק אז אתה תקבל סעיף שאתה חייב לנהוג עם המשקפיים (בתנאי שעם המשקפיים אתה עובר את המבחן של הטופס)

ולא מומלץ בכלל שיעורים כפולים. רק אחד על חנייה ואחד על נסיעה בין עירונית שאין ברירה. אבל אני אומר לך שללא ספק 3 שיעורים בשבוע של 30 דקות יהיו הרבה הרבה הרבה יותר אפקטיביים משיעור אחד של 90. חיכית 17 שנה לטסט- חכה עוד חודש ותדע לנהוג כמו שצריך, או שאפילו תחסוך אלף שקל ותוציא יותר מהר מאשר להכשל ולעשות שוב.

פורסם

1. מתי נכנס החוק שצריך ללמוד תיאוריה בקורס? לא ידוע עדין

2. באיזה גיל אני יכול לגשת לתיאוריה (רכב)? אתה יכול לגשת

3. במידה ובבדיקת ראיה (של הטופס ירוק) מתברר שאני כן צריך משקפיים, מה עושים? קונים משקפיים ..

4. האם זה טוב לעשות שיעורי נהיגה כפולים (ידני)? לא מומלץ

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
הוא נתפס נוהג ללא רשיון (לא הוציא מעולם רשיון)?

ל'

הוא נתפס נוהג ללא רישיון,מה עושים בכזה מצב?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

עד כמה שידוע לי, הוא חייב לסיים את תקופת השלילה ואז ללמוד נהיגה מחדש אצל מורה לנהיגה.

אבל תשובה מדוייקת יותר אתן לך ברגע שאצור קשר עם מכר שהוא מורה לנהיגה.

ל'

• תוכן חדש...