Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

הרכב נודף ריח חזק של דלק, כמעט ולא סוחב את עצמו, בעמידה הוא נכבה אם לא נותנים גז, כשפותחים את מכסה מילוי הדלק משתחררים לחץ של הדי דלק, ובנוסף צריכת הדלק מטורפת 1\5 .

האם יכול להיות קשר בין שלל הבעיות הנ"ל?

מה יכולות להיות הסיבות לריח של הדלק? פילטר דלק אולי ?

תודה מראש

יהודה

• ספונסר פורום
פורסם

ריח חריף של דלק עלול להצביע על נזילת דלק - מצב מסוכן ביותר שעלול להצתה של הרכב!

צריכת הדלק הגבוהה יכולה להיגרם גם בעקבות הנזילה אבל גם בעקבות קרבורטור לא מכוון, מה שיכול להסביר גם את כיבוי הרכב ברמזורים.

אתה חייב לגשת בדחיפות למוסך. מהיכן אתה בארץ?

פורסם

שלום רב !

פתח מכסה מנוע, ובדוק חשד לנזילה ממשאבת דלק מכנית, הנמצאת מימין לקרבורטור בצד ימין צמוד לבית מסנן אוויר.

בנוסף בדוק צנרת דלק יבשה/ קרועה סמוך למסנן הדלק, הנמצא סמוך לקיר האש ומוביל דלק למשאבת ה דלק.

לחץ דלק בפתיחת מכסה טנק דלק הוא אופייני בשרייד, ואל לך להתרגש בכך.

פנה למכון קרבורטורים אמין ומומלץ, והוא יבדוק לך ללא תמורה את הסיבות לריח הדלק, ובמידת הצורך יחליף לך צנרת ויטפל בקרבורטור ובצריכת הדלק הזוועתית.

ציין היכן אתה מתגורר בארץ

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התשובות המהירות...

אני מתגורר בירושלים.

פתחתי מכסה המנוע וניסיתי לזהות נזילות כלשהן, שום דבר חריג.

הנעתי את הרכב, ויצאתי לסיבוב קצרצר. היה ריח של דלק בתוך הרכב.

עצרתי בצד פתחתי שוב את מכסה המנוע, כרגיל, שום סימן לנזילות.

בנהיגה אני משתדל לא להציף את המנוע בהמון דלק, לפעמים הרכב לא סוחב או מאיים להיכבות, אז אני מפמפם את דוושת הגז.

גם ההתנעה בבקרים לא פשוטה, וגורמת להצפה של דלק, והריח מלווה אותי במהלך הנסיעה.

בכל מקרה, אשמע לעצתכם ואחפש לי מוסך קרבוטרים אמין.

מכירים אחד כזה בירושלים ?

• תוכן חדש...