Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק של KENWOOD דגם חדש נקנה ממש לפני 4 חודשים

כולל שלט, קורא צרובים, כניסת USB ו AUX וגם ניתן לחבר את האייפון לUSB וזה יקלוט את השירים ותוכלו לדפדף בהם דרך המכשיר ולא דרך האייפון.

הרדיו דיסק במצב מעולה נמכר אך ורק עקב קניית רכב חדש שבו אני שם דאבל דין.

המחיר שבו קניתי את הרדיו דיסק הינו 650

אני רוצה עליו 350.

רמקולים של JBL בגודל 6X9 דגם 938 לא היו בשימוש כמעט ממש בקושי חודשיים והיו מחוברים למגבר איכותי של JBL ולא שרפתי אותם ולא העלתי תווליום גבוה אין מה לדאוג בכלל הם פצצה והם נשמרו בתוך נייר פצפצים אטום מרגע הוצאתם.

רמקולים פצצתיים חזקים ביותר ואיכות שמע מדוייקת מאד חשוב לי הקטע של המוזיקה ברכב ושמעתי הרבה מאד רמקולים (שאותם חיברתי לאותו מגבר עם אותן הגדרות) עד שהחלטתי לקחת את הדגם הזה שהיה ברמה מעל כולם!

המחיר בזמנו היה 400 אני דורש 220!

באיזור תא-רג-גבעתיים.

מי שמעוניין שיצור איתי קשר מספר אני יתן ב ה"פ בלבד

עדכון - הדגם של הרדיו דיסק הוא kenwood-kdcu446

והנה הפרטים עליו:

ScreenHunter_000000002%20Dec_%2008.jpg

עריכה:

(למנהלים אני לא מוצא את כפתור העריכה באשכול, אלא רק של התגובה מצטער אם אפשר לערוך לי שזה יהיה ביחד אני אודה מאד!)

תמונה של הרדיו דיסק:

img0007ns.jpg

אפשר לראות שהוא במצב סופר מעולה מכיוון שהוא היה ממש מעט בשימוש איו שריטות בכלל בכלל, פתח ה USB כולל כיסוי מסתובב לשמירה מפני אבק.

בנוסף אני יודע שזה לא קשור אבל אני מוכר גם מראת רוורס שהיא מסך עם TOUCH ברזולוציה גבוהה ביותר שמגיע עם מצלמת רוורס איכותית.

המצלמה לא זקוקה ללדים ותאורה בלילה יש לה תאורת לילה פנימית ע"י תוכנה רואים הכל פשוט בצורה מפתיעה!

היה בשימוש חודש וחצי! פשוט בדיחה חח שמתי את זה כי חשבתי שהרכב ישאר הרבה זמן ואחותי תוכל לנהוג עליו והרכב החדש כבר כולל מצלמה.

תמונה:

img0010si.jpg

img0012iu.jpg

עלה לי סביבות ה 600 שקל לשתיהם.

אני רוצה 350

(המסך לבד עולה 400 הנה קישור: http://www.amperel.co.il/products/184138)

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...