Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי אני בחור צעיר בין 26 נוסע ממוצע בחודש 1200 ק"מ. התקציב שלי 65+- .אני מתלבט האם לקחת יונדאי i30 2008 יד 2 פרטית 60000 ק"מ ב 67+- . או c4 2008 יד 2 מליסינג (או יד 1 מליסינג) ב55+- 60000 ק"מ , השאלה האם שווה להוסיף כעשרת אלפים ש"ח על יונדאי i30 אם אותם נתונים. תודה מראש לעונים!

פורסם

סיטרואן C4 היא מכונית אמינה יותר מהתדמית שיש לה בארץ אבל השוק שלה חלש יחסית ואין הרבה ביקוש לרכב הזה. יונדאי i30, לעומתה, הרבה יותר מבוקשת בשוק ולכן גם מחירה הגבוה.

לדעתי, אם אתה אתה קונה רכב לטווח ארוך (שנתיים-שלוש ומעלה) אתה יכול לקחת בשקט את הסיטרואן. אם אתה מתכנן לקבל רכב מהעבודה בקרוב או להרחיב את המשפחה, יונדאי i30 תהיה עדיפה. אבל גם אז, נסה למצוא רכב שהוא יד ראשונה מהליסינג. הם נמכרים באותו המחיר פחות או יותר.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

אני מתכוון להחזיק לפחות 3 שנים . לא הבנתי מדברייך האם שווה להוסיף 10k על יונדאי i30 , לעומת c4

נניח ולשניהם יש אותם נתונים 2008 יד 2 פרטי , 60000 ק"מ

פורסם

הייתה לי יונדאי I30 במשך 3 וחצי שנים מליסינג עשיתי עלייה 77 אלף קילומטר ( נסיעות כל היום מתל אביב לאריאל )

הרכב הוא רכב מצויין ואמין מאוד לפחות אצלי במשך 3 וחצי השנים לא הייתה לי בו אפילו תקלה אחת , פרט למצבר שנגמר אבל זה היה ממש שולי .

ממליץ מאוד על הרכב הוא מאוד נוח אני לא נהגתי על C3 אבל מהנסיון שלי לפחות הייתי הולך שוב על ה -I30 אם הייתה לי אפשרות .

פורסם

אם אתה בחור צעיר חפש רכב קצת יותר "חיי" ,לדעתי מאזדה 3 הרבה יותר מהנה לנהיגה מהשתיים האחרות, היונדאי דיי משעממת, הסיטרואן רכב נחמד מאוד, מעוצב ונוח, אני לא הייתי קונה את הI30, לדעתי מכל סדרת I של יונדאי ה30 היא המשעממת מכולן..

פורסם

spirit69

האם היה לך יונדאי i30 ולפי זה אתה אומר שהאוטו לא "חיי" ?

אני בוחר יונדאי i30 לאחר שיקלול של כמה סיבות (תקנו אותי אם אני טועה)

א. רוצה מרכב אצ'באק

ב. בטיחותי 6 כריות אוויר ESP וכו'

ג. יחסית חסכוני בדלק אני מאמין שאני יוציא ממנו 1/14 (בלנטיס 02' שהייתה לי ממוצע היה לי 1/12) נוסע 80% בינערוני

ד. שוק טוב מאוד

ה. אחזקה יחסית זולה

פורסם

אתה חושב נכון - לך על ה-i30 ולא תצטער.

מה שאולי הייתי שוקל כאלטרנטיבה זולה יותר - זה את אחותה התאומה הקיה סיד.

היא זהה לגמרי, נמכרת במחירים נמוכים יותר ונהנית מאחריות של 7 שנים למנוע ולגיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה קצת אופטימי לגבי צריכת הדלק. 12 עד 12.5 זה מה שתקבל בנסיעה משולבת, אני לא חושב שתגיע ליותר.

חוץ מזה רכב עם 5 כוכבי בטיחות ואבזור בטיחות מלא גם בדגמים הפשוטים, מרווח יחסית. חסרונות הן נוחות לוקה בחסר, הרכב מעט קופצני ובדגמים הבסיסיים תא נוסעים שחור מדי.

בהצלחה וחג שמח.

• תוכן חדש...