Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ומועדים לשמחה.

לפני כחודש בערך התחלתי לשים לב שכאשר מיזוג האויר אצלי ברכב (שברולט ספארק) פועל בעיקר בשעות הלילה, על מצב של קירור, לאחר חצי שעה בערך האיורור מפתחי המיזוג חודל לצאת וברכב נשמע שהרדיאטור ממשיך לעבוד אך אין יציאת אויר מפתחי המיזוג. הדבר קורה בעוצמה של 1 או 2 לכל היותר, והיה מסתדר כאשר הייתי מעלה את העוצמה ל 3-4, לאחר כמה שניות האיורור היה חוזר לצאת כרגיל, אתמול קרה לי שוב אותה תופעה והפעם החלטתי לנסות לכבות את כפתור הקירור ובאמת הדבר עזר והמזגן חזר להוציא איורור כרגיל לאחר מספר שניות.

השאלה שלי האם ישנה כאן תקלה כלשהי וישנו סיכוי שמשהו קופא או שמא יש תרמוסטט שאני לא יודע עליו וגם לא ראיתי שמצויין על כך משהו בספר רכב שמפסיק לבד את פעולת הקירור ולאחר זמן יחזור לפעול כרגיל (דבר שעוד לא יצא לי לבדוק)?

תודה.

שגיא ישראל

פורסם

אחרי חיפוש ושיטוט באינטרנט וכאן, הבנתי שיש סיכוי או שמצטבר מים בצינורות שעם הקירור מוביל לקיפאון ואז האויר לא עובר וכמו שאמרתי רק מצב קירור חזק יותר או לחלופין ביטול הקירור עוזר, או שאחד החלקים הקשורים (מדחס וכו') גורמים שם לקיפאון, מה נראה לכם סביר יותר?

אני מנסה להגיע כאן לאיזושהי מסקנה על מנת לא לשרוף סתם ימי עבודה במוסך מכיוון שזה לא קורה כל הזמן, בעיקר בלילות שלא חם בחוץ ואחרי משהו כמו חצי שעה נסיעה רצוף עם מזגן.

פורסם

שגיא ערב טוב

לסבא שלי גם כן יש את אותה הבעיה בשברולט ספארק שהוא רכש לפני חודשיים פחות או יותר- בשלב מסויים של הנסיעה המזגן מפסיק להוציא אויר קר אלה רק אורור- הרכב נרכש חדש בסוכנות בירושלים- בוצע החלפת גז אבל עדיין הבעיה הייתה קיימת כרגע שבוע שבועים אחרונים אין תלונות - אשמח לשמוע על השתלשלות הארועים . בהצלחה !

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...