Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

מזה יומים כפתור הבית של האייפון שלי מזייף קשות ולפעמים אני נדרש ללחוץ עליו לפחות 10 פעמים עד אשר הכפתור מגיב.

אשמח לקבל טיפים הקשורים בהחלפת הכפתור (והצמה). דרך אגב ראיתי כבר את כול הסרטים ביוטיוב כיצד להחליף את הכפתור אבל בכול זאת התותחים של הפורום בוודאי יש להם מה להוסיף.

השאלות שלי הם:

1. האם ניתן לרכוש כפתור מקורי ואיפה ? במידה וקיים תחליפי איכותי אשמח לקבל קישור לרכישה.

2. האם יש צורך להחליף גם את הדבק הדו-צדדי של הדיגיטייזר ?

3. האם חייבים לחמם בעזרת פן את המסגרת בכדי להפריד בין שני החלקים ? באיזה טמפ' וכמה זמן יש לחמם ?

תודב רבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

א. חס וחלילה להשתמש בפן על משהו אלקטרוני!

עכשיו שעברנו את א. - התנך לענייני החלפה הוא iFixit:

http://www.ifixit.com/Guide/Installing-iPhone-3GS-Front-Panel-Assembly/2029/1

אפשר להזמין מהם אפילו את החלק ואת הכלים + יש וידאו עם בלונדינית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין על האתר הזה.

החלפתי בעזרתו, לפני שבוע, לאשתי מקלדת במקבוק unibody לבן (מה שאומר פירוק של כל המחשב בערך כי המקלדת היא חלק מהמארז של המחשב).

לקח לי שעתיים בערך וחסכתי 300 יורו פלוס מינוס. רק המקלדת עלתה 150 פאונד!! (שזה החלק של המארז עם המקלדת רמקולים מיקרופון כל הפתחים בצדדים)

דרך אגב, זו אחלה סיבה למה לא להכניס קולה למקלדת של מקבוק unibody.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מרק, הבן שלי שבר את הדיגיטייזר באיפון 3S, החלפתי אותו בחדש שהוזמן דרך איביי.

מנסיון שנצבר מהחלפה זו, חייבים לחמם את הדבק הדו-צדדי. בעת החימום הוא מתרכך ומוסר בקלות, איך שהוא מתקרר הוא לא ניתן להסרה בכוח סביר.

אני חיממתי את הדבק בפן, החלפתי מסך והכל עבד פיקס, לא צופה לך קושי בתיקון שיארך לא יותר מ- 20 ד'.

פורסם

http://www.focalprice.com/IPF28Y/Replacement_Flex_Ribbon_Cable_and_Home_Button_for_iPhone_3GS_Yellow.html

האתר הזה מומלץ מאוד, ביצעתי שם כבר 8 קניות (כולל LCD ודיגיטייזר לאייפון 3GS) והם מצויינים.

המוצרים באיכות טובה בד"כ, ותמיד באיכות יותר טובה ממה שאתה מצפה לקבל לפי המחיר.

על הדרך תוסיף לחבילה גם כיסוי אחורי אנגרי בירדז (פחות מ2 דולר):

http://www.focalprice.com/IPK86X/KN060_Gear4_Angry_Birds_OpenFace_Style_Hard_Back_Cover_Skin_Case_for_iPhone_3G_3GS.html

סט מדבקות לדבק הדו צדדי של הדיגיטייזר ששאלת עליו, 1.20 דולר (תזמין כבר 3, יעלו לך 2.37 יחד)

http://www.focalprice.com/IP436Y/Sticker_Adhesive_Tape_for_iPhone_3G_Yellow.html

כבל טעינה, 1.8 דולר (תזמין שלושה ב4 דולר...)

http://www.focalprice.com/ID028W/Portable_USB_Cable_for_iPad_and_iPhone_4G_White.html

רק תשים לב אחרי שאתה מסיים לשוטט באתר, אל תעבור את ה50 דולר, כדי שבטוח לא יהיו בעיות במכס.

או שתעשה פשוט כמה הזמנות נפרדות.

משלוח כמובן חינם ותשלום בפייפאל, זה כמו דילאקסטרים אבל לדעתי אתר יותר איכותי.

זמן הגעה לישראל של המשלוחים ~שבועיים, אבל זה משתנה, כבר התעכבה לי הזמנה אחת כמעט חודש.

וכמובן תמיד משלוח בדואר אוויר (AIRMAIL) רגיל או רשום (בקניה מ20 דולר דואר רשום חינם).

לא להזמין במשלוח EMS לעולם כי אז תשלם עמלות שקר כלשהו בארץ.

אה, ונסו את הקופון SELL8OFF להנחה של 8 אחוז.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חברים,

ראשית תודה על התגובות, הבעיה שאני מתלבט ממי לרכוש את החלקים.

יש יותר מידי מוכרים באייבי וכולם כותבים שלי הכי טוב והכי גדול :-D.

האם צריך דבק דו-צדדי לחלק התחתון של האייפון ובנפרד למסגרת ?

פורסם

יש לך מוכר באיביי שמביא לך כפתור בפחות משני דולר?

תזמין מפוקל וזהו. הם יותר מבסדר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ברוך הבא למועדון הכפתור התקול. בושה וחרפה שאפל משחררים מוצרים ככה . גם אצלי יש בעיה אבל שלי באחריות ואני מתעתד לתת את זה לתיקון אחרי החגים.

דרך אגב, במעבדה אתה יכול לצאת ב250 ש"ח במקרה הטוב, מכיוון שאני יודע שאתה אלקטרונאי אז ברור לי שלא תתן לאף מעבדה לגעת לך במכשיר.

דרך אגב 2 : להחליף כפתור באייפון 4 זה פשוט פסיכי, צריך לפרק כמעט את כל המכשיר !!!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבעיה היום רק החריפה והכפתור הפסיק להגיב לחלוטיין דבר שמאוד מקשה על השימוש באייפון, ייתכן מאוד שאני אמסור את האייפון לתיקון מכיוון שזמן האספקה של החלקים עלול להיות בין שבוע ימים לשבועיים בעיקר בגלל החגים.

יש למישהו המלצה על מעבדה טובה באיזור ת"א או רמת-גן והסביבה ?

אייל, המכשיר ברשותיי כבר שנה וחצי וזו התקלה הראשונה לכן אינני מתלונן.

פורסם

אל תישבר עדיין, חבל ללכת למעבדה ושיגנבו אותך שם. בינתים תפתח את המסך, ותבדוק אולי סתם יש לכלוך או קורוזיה על המגעים של כפתור הבית בלוח האם.

בתמונה הזאת אפשר לראות את שני הפדים שכפתור הבית נוגע בהם (מסומנים כ- J3 ):

3g_iphone_repair_guide_plug_4_removal.JPG

Stay Dirty

פורסם

מרק אני ממליץ לך להחליף את כול הדיגיטייזר כולל המסגרת והכפתור, זה בה בסט עלות של כ20$.

אם תפרק את המסגרת רוב הסיכויים שזה לא יחזור למקום כמו מקורי והדיגיטייזר יבלוט טיפה.

אודי A4

דימה.

פורסם
אל תישבר עדיין, חבל ללכת למעבדה ושיגנבו אותך שם. בינתים תפתח את המסך, ותבדוק אולי סתם יש לכלוך או קורוזיה על המגעים של כפתור הבית בלוח האם.

בתמונה הזאת אפשר לראות את שני הפדים שכפתור הבית נוגע בהם (מסומנים כ- J3 ):

3g_iphone_repair_guide_plug_4_removal.JPG

היי אסף,

את שרשמת כבר ביצעתי עוד לפני שפניתי לעזרת המומחים ולצערי הדבר לא פתר את הבעיה.

• תוכן חדש...