Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרנקוס לא חסיד של VW, אבל נצפה עם הטווינגו הכתומה המתפרקת ביום שישי במפגש VAG הגדול :D

בחרתי בקוריאנית. אמנם בלחץ, אך עדיין.

לעיונך :

http://www.euroncap.com/results/vw/polo/371.aspx

http://www.euroncap.com/results/hyundai/i20/359.aspx

ניתן לראות כי אחוזים בודדים מפרידים בין שתי המכוניות בפגיעה בנוסעים, אך בשקלול הסופי ה-i20 נראית כבטוחה יותר. שתיהן למען הסר ספק, נבחנו ב-2008.

90px.gif

90px.gif

התמונות שאתה מראה כאן קשורות לפגיעה בהולכי רגל !

אנגלית שפה קשה...?

דעתי הכנה על מבחני ריסוק: כיום לדעתי חלק מהיצרנים אם לא כולם מכוונים את הרכב בין היתר לצלוח את מבחן הריסוק בהצלחה לאחר שלמדו כיצד עושים זאת נכון , במקרה זה דווקא מוניטין מוכח של עשרות שנים בבטיחות זה מה שעליי משפיע באופן כללי.

אולי I20 הוציאה ציון קרוב לפולו במבחן ריסוק אבל השאלה אם הציון יהיה קרוב במבחן המציאות.

אתם רוצים לבחון את זה? כי אני ממש לא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פרנקוס לא חסיד של VW, אבל נצפה עם הטווינגו הכתומה המתפרקת ביום שישי במפגש VAG הגדול :D

התמונות שאתה מראה כאן קשורות לפגיעה בהולכי רגל !

אנגלית שפה קשה...?

דעתי הכנה על מבחני ריסוק: כיום לדעתי חלק מהיצרנים אם לא כולם מכוונים את הרכב בין היתר לצלוח את מבחן הריסוק בהצלחה לאחר שלמדו כיצד עושים זאת נכון , במקרה זה דווקא מוניטין מוכח של עשרות שנים בבטיחות זה מה שעליי משפיע באופן כללי.

אולי I20 הוציאה ציון קרוב לפולו במבחן ריסוק אבל השאלה אם הציון יהיה קרוב במבחן המציאות.

אתם רוצים לבחון את זה? כי אני ממש לא.

אייל בדרך כלל היחיד שנוהג ברכב שלי זה אני- אבל אחרי התגובה הזאת אתה מוזמן לקחת אותה לסיבוב מתי שבא לך! :-D

זמין 8)

פורסם
אני מאוד רחוק מלהיות חסיד של VAG. אני לא מתחבר לרכבים האלו ולא ממש התלהבתי מהפולו החדשה (הייתה לי אחת לשבוע מהשכרה).

אבל!

האוואו החדשה (סליחה, סוניק :roll: ), ממשיכה להיות רכב הרבה מתחת לממוצע, גם באיכות וגם בעיצוב.

העיצוב של הפולו אמנם לא לטעמי (בלבן, הפרונט נראה כמו הפנים של הכלבה שלי אחרי שמגלחים לה את הפרווה) אבל בסוניק הם לגמרי הלכו לכיוונים הזויים, עם עיצוב לא כל כך רע אבל שנראה כמו אוואו דור ראשון, שנתנו לילד בן 13 לצייר לו חצאיות ולהסביר איך הוא היה עושה אותו יותר אגרסיבי.

הם לא באמת טרחו אלא פשוט לקחו מרכבים אחרים והלבישו על אוואו דור ראשון.

יש לי חבר שעכשיו החליפו לו את האוואו בסוניק (אבא שלו עובד בUMI ונראה לי שזו הסיבה היחידה להישאר עם הרכבים האלו), וכשצריך להחליט באיזה רכב נוסעים, החברים מעדיפים לנסוע איתי, שזה מפתיע משהו.

לי אין ספק שהייתי לוקח את הפולו על פני הסוניק למרות ששניהם לא משהו.

אני חושב שאנשים שמדברים על הקוראניות ועל ההתקדמות שלהן מתכוונים בעיקר ליונדאי וקיה ולא לדייהולט.

הסוניק אולי התקדמה מאז האוואו(לא שזה כזה קשה) אבל חוץ מהקרוז הסוניק ושאר הדייהולטים הם באמת סוג ב'.

אז כדי שלא יהיו בילבולים, אין יותר קוראנים וגרמנים, אלה יונדאי(וקיה) וVW.

אם כל הכבוד לVW, האיכות הגרמנית לא עומדת בקו אחד עם שאר היצרנים הגרמנים(מרצדס, ב.מ.וו וכו' וכו'). כנל גם אופל, קשה לי להצביע ולהאמין על "האיכות הגרמנית" ברדיו דיסק שלא קורא MP3.

למדתי על גולף 5 נהיגה וכל מה שזכור לי זה כאבי ברכיים מהקונסולה, כאבי גב תחתון(כמו כמעט בכל המכוניות) וישיבה נמוכה ממש לא נוחה. מצד אחד גם בI30 לא היה לי נוח, אבל עדיין לא התרשמתי כל כך מהישיבה האיכותית בגולף.

פורסם
כמה מפתיע לקבל ממך תגובה כזו.

:D

יונדאי התקדמו אבל יש להם עוד הרבה לאן לשאוף.

אני נוהג במסגרת העבודה לעתים קרובות ב I30 וכמובן בסוף היום הביתה בגולף.

יונדאי מבחינת איכות הרכבה וחומרים,הנדסת אנוש, תכנון וכו' - בינוניים. זה שיפור עצום כי פעם סימן ההיכר היה דשבורד שנבקע באמצע.

גם התנהגות כביש, נוחות וכו' - עדיין לא שם.

מכלולי ההנעה יחסית פשוטים ואמינים אבל צריך לחכות ולראות איך הרכבים האלו מזדקנים.

עם זאת, הרכב שאני נוהג עליו עשה ראש מנוע ב40 ומשהו אלף ק"מ (יונדאי I30 מודל 2010) , מאאאאאוד אמינים. :)

[טופל בחברה כל חייו הקצרים] , וזה רכב פרטי של הבוס שלי, לא רכב "זונה".

כמו כן הפלסטיקה מקרקשת למרות שאין התקנות מקומיות ,כנ"ל לגבי הסאן רוף שבמצב סגור מצייץ לא מעט.

התכוונתי לI30 החדשה שגם אתה וגם אני לא נהגתי עליה.

אבל תן לי I35 או ג'טה פרטית ואני בוחר ביונדאי, לי חשוב אמינות ויחס כלפי הלקוח לך כנראה לא וזה החלטה שלך.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בתור חובב אלפות, דיי ברור לי שאתה לא תבחר ביונדאי. זה לא רכב שאמור לדבר אליך וגם לא אליי.

בקשר ליחס ללקוח, אני לא מכיר את כלמוביל אבל בדרך כלל מי שקונה רכבים שלהם לא נמצא בפורומים האלה כי מיצובישי (מלבד ה EVO שכמה כאלה כבר נמכרו) ויונדאי לא ממש מכוונים לחובבי רכב (ואנחנו לא בליגה של מרצדס) לכן קשה לשמוע על חוויות מגוף ראשון.

בכל מקרה זה לא רלוונטי אליי כי אני לא רוכש רכבים חדשים לכן השיקול שלי הוא קצת שונה. אני מסתכל על המוצר, לא על נותן השירות כי הוא לא רוולנטי עבורי.

נ.ב. ציין בבקשה מחלה אחת בגולף בשני הדורות האחרונים מלבד ה DSG7 הידוע.

אפילו אני הופתעתי לטובה (ואני מחזיק שתי MK5).

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
... קשה לי להצביע ולהאמין על "האיכות הגרמנית" ברדיו דיסק שלא קורא MP3.

אתה יודע, יש אנשים שיעלבו אם תזכיר לידם "איכות" ו-"MP3" באותו המשפט. ויש הרבה יותר אנשים שילעגו לך אם תזכיר באותו המשפט עם המילים "איכות" או "גרמנית" את "מערכות המולטימדיה" שצ'מפיון מכרו ללקוחותיהם ברכבי VAG בכל מיני "מבצעים" בשנים האחרונות... :roll:

כל אחד והפרשנות שלו למושג "איכות".

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
בתור חובב אלפות, דיי ברור לי שאתה לא תבחר ביונדאי. זה לא רכב שאמור לדבר אליך וגם לא אליי.

בקשר ליחס ללקוח, אני לא מכיר את כלמוביל אבל בדרך כלל מי שקונה רכבים שלהם לא נמצא בפורומים האלה כי מיצובישי (מלבד ה EVO שכמה כאלה כבר נמכרו) ויונדאי לא ממש מכוונים לחובבי רכב (ואנחנו לא בליגה של מרצדס) לכן קשה לשמוע על חוויות מגוף ראשון.

בכל מקרה זה לא רלוונטי אליי כי אני לא רוכש רכבים חדשים לכן השיקול שלי הוא קצת שונה. אני מסתכל על המוצר, לא על נותן השירות כי הוא לא רוולנטי עבורי.

נ.ב. ציין בבקשה מחלה אחת בגולף בשני הדורות האחרונים מלבד ה DSG7 הידוע.

אפילו אני הופתעתי לטובה (ואני מחזיק שתי MK5).

בעיות דור 5- כפתורים של החלונות חשמל מתקלפים, דשבורד מתקלף, מגדשי טורבו בדיזל שהלכו לעולמם, אבל כל זה מבחינתי לא משנה אם השירות שתבוא לקבל את התיקון יהיה מדרגה ראשונה ויתייחסו אליך כמו מלך. אני אמרתי את זה ואני יגיד את זה שוב הראשון שירוץ ויקנה GTI זה אני ברגע שיהיה יבוא מקביל/צמפיון ישנו את רמת השירות שלהם.

תראה את סמלת היום ותראה אותם לפני חמש שנים פשוט שמיים וארץ, אני מאחל לצמפיון שיעברו את אותו שינוי ואז אני ירוץ לקנות GTI.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

בקשר לכפתור של החלון חשמל, ללא ספק מכה קשה ביותר . עלה לי קרוב ל100 שקל לקנות מנגנון שלם מקורי רק בשביל הלחצנים ועוד 4 שניות להחלפה שלו.

ואתה יודע למה זה קרה? שימוש בחומרי הניקוי של מכון לשטיפת רכב .

פעם אחת אתה לא שם לב , בשטיפה משתמשים בחומרי אינטריור סוג ז' שתוקפים את הפלסטיק. אחר כך אתה אוכל ז'.

אשמתי הישירה.

:)

קילופים בקונסולה זה משהו שעבר מהעולם והיה בדגמים הפשוטים בדור 4.

אתה מוזמן לראות איך נראה רכב 2006 בזמנך החופשי.

בכל מקרה- אין כאן מחלות מיוחדות מלבד ה DSG7 שזה עניין של מזל כנראה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אלוהים ישמור, מי שמוחו לא מסוגל להבחין בפרט אחר מעבר לדמיון בקווי המתאר של הפנסים ברכב, עדיף שיפסיק עם הקריאות המטופשות האלה בנוסח "העתקה!!!" "או "ריגול תעשייתי!!" :roll: . נמאס מזה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אלוהים ישמור, מי שמוחו לא מסוגל להבחין בפרט אחר מעבר לדמיון בקווי המתאר של הפנסים ברכב, עדיף שיפסיק עם הקריאות המטופשות האלה בנוסח "העתקה!!!" "או "ריגול תעשייתי!!" :roll: . נמאס מזה.

ידידי אתה נשמע לחוץ...מציע קצת יוגה כתרופה.

מה שבטוח כנראה צריך להפסיק עם הקפה- לא עושה יותר מדי טוב לצורת הביטוי שלך.

וכתשובה הנה קווי הדמיון שאני רואה :

1. פנסי חזית בעלי הבעה קרבית ומשיכה לאחור. מאפיין המאחד את כל דגמי VW מהדור האחרון.

2. גריל בעל מבנה פנימי כוורת משושה( <___>) הכל כך אופייני לדגמי GTI בעבר ובהווה.

3. מראות צד בעלות אותו עיצוב ויחס בין החלק הצבוע לחלק השחור מהאפיין דגמי VW בהווה.

3.ידית פתיחת דלת נהג אשר נראית כאילו הועתקה מדגמי גולף ובורה דור 4 והלאה.

4. פס עיצוב בשיטת HYDRO-PRESS לאורך הרכב ודרך ידית פתיחת דלת נהג. מאפיין מובהק של עיצוב הפולו החדשה.

5. בתי גלגל נפוחים הנותנים לרכב מראה אגרסיבי, מאפיין עיצובי מובהק של VW אשר נכנס החל מדור 4 של הגולף והבורה.

בקיצור והדבר הכי מעניין- אם להוריד את סמל השברולט ולשים סמל VW ,אף אחד לא יהיה ממש מופתע.

זמין 8)

פורסם

אין שום קשר לבין הפולו לסוניק. באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר, בסוניק הגריל עוד שניה יוצא החוצה ובפולו הוא מתוח ובמקום. אם כבר כמו שאמרו, הסוניק מזכירה את הקולט החדשה, ממש לא את הפולו.

1.jpg

2.jpg

פורסם

העיצוב של הסוניק הוא עדכון של העיצוב של האבאו, והאבאו ישנה יותר מהפולו החדשה והדיון הזה מטומטם מלכתחילה כי שתי המכוניות לא דומות :shock:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
ידידי אתה נשמע לחוץ...מציע קצת יוגה כתרופה.

מה שבטוח כנראה צריך להפסיק עם הקפה- לא עושה יותר מדי טוב לצורת הביטוי שלך.

וכתשובה הנה קווי הדמיון שאני רואה :

1. פנסי חזית בעלי הבעה קרבית ומשיכה לאחור. מאפיין המאחד את כל דגמי VW מהדור האחרון.

2. גריל בעל מבנה פנימי כוורת משושה( <___>) הכל כך אופייני לדגמי GTI בעבר ובהווה.

3. מראות צד בעלות אותו עיצוב ויחס בין החלק הצבוע לחלק השחור מהאפיין דגמי VW בהווה.

3.ידית פתיחת דלת נהג אשר נראית כאילו הועתקה מדגמי גולף ובורה דור 4 והלאה.

4. פס עיצוב בשיטת HYDRO-PRESS לאורך הרכב ודרך ידית פתיחת דלת נהג. מאפיין מובהק של עיצוב הפולו החדשה.

5. בתי גלגל נפוחים הנותנים לרכב מראה אגרסיבי, מאפיין עיצובי מובהק של VW אשר נכנס החל מדור 4 של הגולף והבורה.

בקיצור והדבר הכי מעניין- אם להוריד את סמל השברולט ולשים סמל VW ,אף אחד לא יהיה ממש מופתע.

יש לך חתיכת דימיון מפותח:roll::roll::roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני לא רואה דמיון גדול לפולו.

הרבה יותר מזכירה את הקולט/ לנסר מאשר את הפולו.

הסוניק מבוססת על האוואו, או שזה משהו חדש?

לדעתי היא נראית לא רע והרבה יותר טוב מהאוואו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...