Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו באמת, תעשה לי טובה.

את הב.מ.וו סדרה 1 החדשה ראית? ראית איך היא נראית מאחור? דווקא בסוניק מצאת דמיון?

אחרי מבט ב- ב.מ.וו סידרה 1 אני בהחלט חושב שיש מצב שמעצבי המכוניות עושים ערב פוקר מדי פעם ופולטים יותר מידי מידע בשיחות בר וסלון.

זמין 8)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חזית ה"כריש" מאוד תופסת היום. בVW, מיצובישי ושברולט עלו על הגל הזה.

אצל מיצובישי זה כבר נכנס מזמן, בגאלאנט 98> .

והלאנסר נראה אם כבר כמו שידרוג של הגאלאנט.

שלדעתי הפרונט של הגאלאנט הוא אחד היפים שיש, שמה שיפה שזה נכון גם להיום.

אחרי יותר מ 12 שנה...

הרכב עדיין נראה עדקני ויפה לתקופה.

גילוי נאות, יש לנו אחת כזאת, אישתי נוהגת בה.

שבוע טוב לכולם.

פורסם
גבר איזה חומר לקחת? גם אני רוצה כזה.

עוד מעט תגיד שI30 זה העתק של הגולף. :roll:

+1

גם אני רוצה מהחומר הזה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
עד כאן...

לא רוצה לשמוע I30 וגולף באותו משפט :lol:

למה אתה חושב שהקוריאנים קראו לרכבים שלהם באות המזכירה דקירה כואבת "איי"?

לדעתי בגלל הכאב הנגרם למתבוננים ברכבים ה "יפים" שלהם. :shock:

המספר אחרי ה-I מצהיר על חוזק הכאב.

מספר גבוה יותר=רכב גדול יותר= כאב חזק יותר לעיניים :hihi:

מצטער לאכזב אותך אבל יש מצב שהI30 יותר טובה מהגולף, מה שבטוח היא יותר אמינה!!!

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

כי I30 היא דייהו אספרו בתחפושת. נכון, צודק :roll:

תגיד, ברצינות אבל, משעמם לך?

יש לך רכב יפה, טוב, נקווה בשבילך שגם יהיה אמין. תהנה ממנו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מצטער לאכזב אותך אבל יש מצב שהI30 יותר טובה מהגולף, מה שבטוח היא יותר אמינה!!!

כמה מפתיע לקבל ממך תגובה כזו.

:D

יונדאי התקדמו אבל יש להם עוד הרבה לאן לשאוף.

אני נוהג במסגרת העבודה לעתים קרובות ב I30 וכמובן בסוף היום הביתה בגולף.

יונדאי מבחינת איכות הרכבה וחומרים,הנדסת אנוש, תכנון וכו' - בינוניים. זה שיפור עצום כי פעם סימן ההיכר היה דשבורד שנבקע באמצע.

גם התנהגות כביש, נוחות וכו' - עדיין לא שם.

מכלולי ההנעה יחסית פשוטים ואמינים אבל צריך לחכות ולראות איך הרכבים האלו מזדקנים.

עם זאת, הרכב שאני נוהג עליו עשה ראש מנוע ב40 ומשהו אלף ק"מ (יונדאי I30 מודל 2010) , מאאאאאוד אמינים. :)

[טופל בחברה כל חייו הקצרים] , וזה רכב פרטי של הבוס שלי, לא רכב "זונה".

כמו כן הפלסטיקה מקרקשת למרות שאין התקנות מקומיות ,כנ"ל לגבי הסאן רוף שבמצב סגור מצייץ לא מעט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם כבר דמיון, תמיד שאני רואה אופל קורסה חדשה, זה תמיד מזכיר לי יונדאי i20.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רבותיי הנה לכם משל.

מגיע פלוני אל אלוהים ואלוהים אומר לו, פלוני היקר, בעוד שעה בדיוק אתה וכל המשפחה שלך הולכים לעבור תאונת דרכים.

החומרה של תאונת הדרכים זה משיהו לא נודע, אבל אתה בהחלט הולך לעבור אחת וזה לא ניתן לויכוח.

ההחלטה היחידה שניתנת לך על ידי (אומר אלוהים לפלוני) היא בחירה בין שתי מכוניות שאיתן אתה הולך לחוות את תאונת הדרכים.

מכונית א : יונדאי I30

מכונית ב: פולקסווגן גולף

לא ממש ידוע עד היום באיזה מכונית פלוני בחר... באיזה מכונית אתם הייתם בוחרים?!

זמין 8)

פורסם

אני מת להבין מה אתה רוצה ולמה אתה משגל את הדעת

"כושר, תזונה והכי חשוב אוהד מושבע של VW (כן...כן... צ'מפיון ש"

אה, הבנתי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם קונצרן VAG ובמיוחד VW

אני מחזיק בגולף,ולפעמים נוסע ברכבים יפנים כגון מאזדה 3,הונדה סיויק, יונדאי גטס

ואין פה מקום להשוואה בכלל. איכות הנסיעה, בידוד רעשים, הרגשת מהמורות בכביש,תגובת מנוע וגיר(יש לי את הגיר המפורסם של גולף טיפטרוניק 6 הילוכים לא יודע מה הולך בDSG) אני עושה הרבה נסיעות של אשדוד-ראשון-תל אביב, תל אביב-ראשון-אשדוד

ובחג עשיתי כמה סיבובים כאלה והתחרטתי שלקחתי את הסיוויק של דוד שלי ולא את הגולף.

אז חלאס לנסות להגיד שיונדאי וכל מיני הפירות האלה יותר טובות מגרמני כי הם לא כרגע וגם קשה לי להאמין שהם יהיו.

ודרך אגב, אני חצי פולני אז אתם יכולים לדעת מה יהיה הבחירה שלי

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם
רבותיי הנה לכם משל.

מגיע פלוני אל אלוהים ואלוהים אומר לו, פלוני היקר, בעוד שעה בדיוק אתה וכל המשפחה שלך הולכים לעבור תאונת דרכים.

החומרה של תאונת הדרכים זה משיהו לא נודע, אבל אתה בהחלט הולך לעבור אחת וזה לא ניתן לויכוח.

ההחלטה היחידה שניתנת לך על ידי (אומר אלוהים לפלוני) היא בחירה בין שתי מכוניות שאיתן אתה הולך לחוות את תאונת הדרכים.

מכונית א : יונדאי I30

מכונית ב: פולקסווגן גולף

רבותיי ! באותו רגע שהמשל הזה יסתיים בבחירה של מכונית קוריאנית על פני גרמנית- דברו איתי...

אבל עד אז- תחסכו ממני את הדיבורים על אמינות וכל שאר הירקות- כי בינינו גם מי שנוהג בהיונדאי ומרוצה ממנה עד השמיים, חולם על רכב גרמני (אולי בשקט- אבל חולם...)

אני הגשמתי את ה"חלום" הזה. עם גולף מנוע 2 ליטר.

ואני יכול לומר לך שזה היה חלום בלהות.

המזל שלי זה שהעברתי את ה"חלום" שלי לחולם חדש.

אימפריות נופלות חביבי, ומי שמנצח הוא זה שעוזב בזמן.

שבוע טוב

פורסם
רבותיי הנה לכם משל.

מכונית א : יונדאי i20

מכונית ב: פולקסווגן פולו

רבותיי ! באותו רגע שהמשל הזה יסתיים בבחירה של מכונית קוריאנית על פני גרמנית- דברו איתי...

אבל עד אז- תחסכו ממני את הדיבורים על אמינות וכל שאר הירקות- כי בינינו גם מי שנוהג בהיונדאי ומרוצה ממנה עד השמיים, חולם על רכב גרמני (אולי בשקט- אבל חולם...)

בחרתי בקוריאנית. אמנם בלחץ, אך עדיין.

לעיונך :

http://www.euroncap.com/results/vw/polo/371.aspx

http://www.euroncap.com/results/hyundai/i20/359.aspx

ניתן לראות כי אחוזים בודדים מפרידים בין שתי המכוניות בפגיעה בנוסעים, אך בשקלול הסופי ה-i20 נראית כבטוחה יותר. שתיהן למען הסר ספק, נבחנו ב-2008.

90px.gif

90px.gif

הבוז לך.

פורסם

חברים תסלחו לי אבל כנראה שאת הויכוח הזה לא נוכל להכריע היום.

אולי בגלל שאני באמת אוהד מושבע של VW

אולי בגלל שלא היה לי רכב "לימון" (ברוך השם...).

אבל בכל מקרה וכנראה בגללי קיימנו סטייה מאוד אלגנטית והדרגתית מהנושא של השרשור.:type:

דבר אחד בטוח- לדייהו אספרו אני בטוח לא חוזר :lol:

זמין 8)

פורסם

אני מאוד רחוק מלהיות חסיד של VAG. אני לא מתחבר לרכבים האלו ולא ממש התלהבתי מהפולו החדשה (הייתה לי אחת לשבוע מהשכרה).

אבל!

האוואו החדשה (סליחה, סוניק :roll: ), ממשיכה להיות רכב הרבה מתחת לממוצע, גם באיכות וגם בעיצוב.

העיצוב של הפולו אמנם לא לטעמי (בלבן, הפרונט נראה כמו הפנים של הכלבה שלי אחרי שמגלחים לה את הפרווה) אבל בסוניק הם לגמרי הלכו לכיוונים הזויים, עם עיצוב לא כל כך רע אבל שנראה כמו אוואו דור ראשון, שנתנו לילד בן 13 לצייר לו חצאיות ולהסביר איך הוא היה עושה אותו יותר אגרסיבי.

הם לא באמת טרחו אלא פשוט לקחו מרכבים אחרים והלבישו על אוואו דור ראשון.

יש לי חבר שעכשיו החליפו לו את האוואו בסוניק (אבא שלו עובד בUMI ונראה לי שזו הסיבה היחידה להישאר עם הרכבים האלו), וכשצריך להחליט באיזה רכב נוסעים, החברים מעדיפים לנסוע איתי, שזה מפתיע משהו.

לי אין ספק שהייתי לוקח את הפולו על פני הסוניק למרות ששניהם לא משהו.

• תוכן חדש...