Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה ברווז, נרשמתי כבר בצהריים אך משום מה עדיין לא קיבלתי אקטיבציה.

אני ממשיך לברר אם יש בארץ מומחים לאספנות מסוג זה, כדי לקבל הערכה - אולי אם אמכור את המיקוב אוכל לקנות לדרמן :))

שבוע טוב

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מההתלהבות קניתי לדרמן ווייב... כלי מגניב ביותר, יקר מאד לטעמי,ואני מקווה שאשתמש בו בנסיבות חיוביות.

המיקוב נבחן על ידי חובב סכינים מקומי, שאמר שהוא ישן יותר ממה שחשבתי בגלל הכיתוב Anti Corro, שהוחלף בשנות החמישים בכיתוב Inox. הנושא הזה דורש בדיקה נוספת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מההתלהבות קניתי לדרמן ווייב... כלי מגניב ביותר, יקר מאד לטעמי,ואני מקווה שאשתמש בו בנסיבות חיוביות.

אכן, לא כל כך זול, אבל שווה כל גרוש ששמת עליו, פעמיים. וגם את משקלו בזהב. תתחדש!

המיקוב נבחן על ידי חובב סכינים מקומי, שאמר שהוא ישן יותר ממה שחשבתי בגלל הכיתוב Anti Corro, שהוחלף בשנות החמישים בכיתוב Inox. הנושא הזה דורש בדיקה נוספת.

אל תגיד שלא הזהרתי אותך שכדאי לפשפש בכתובים...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תתחדש!

אני מחכה לשלי שיגיע (הזמנתי מאיזה חנות באינטרנט).

בנוסף, הזמנתי את הלדרמן מיקרה (אולי מיותר... אבל נראה).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
תתחדש, נשמע מעניין... :wink:

תוכל לפרט קצת על שוק הפשפשים? שמעתי עליו הרבה, אבל אף פעם לא יצא לי לבקר שם. כיצד מתנהל המקום? באיזה ימים פתוח?

תודה. אני לא ממש מומחה לשוק הפשפשים. הייתי שם פעמים בודדות בשנים האחרונות. הפעם התמקדתי בדוכני יד שנייה מכיוון שחיפשתי סכין למילואים. בעבר הסתובבתי עם אשתי דאז כדי למצוא חפצי נוי לבית. בנוסף לאלה תוכל למצוא כמעט כל חפץ שניתן למכור, כולל שוק מיוחד לאבזרי מטבח מוסדי. יש גם המון בתי קפה וטרטוריות שנראים נחמד מאד, "פועה" מומלץ בחום (אתה יכול לרכוש את כלי האוכל והרהיטים במקום...). נחמד מאד, בקיצור. בשבתות וחגים לדעתי סגור.

אל תגיד שלא הזהרתי אותך שכדאי לפשפש בכתובים...:lol:

כן אה, שכחתי להזכיר את הפרט הזה. אני רוצה לאשרר את זה though; הרבי מגוגל לא נותן לי כלום. אם אתה מכיר אספן סכיני וינטג', אשמח לשידוך בפרטי.

תתחדש!

אני מחכה לשלי שיגיע (הזמנתי מאיזה חנות באינטרנט).

בנוסף, הזמנתי את הלדרמן מיקרה (אולי מיותר... אבל נראה).

תודה. לא מיותר, גם אני חשבתי לרכוש אחד כזה, או SAK קטן בנוסף, אבל המחירים הכריעו אותי (העדפתי לרכוש בחנות ההרדוור שלי בירושלים ולא באינטרנט [אני צריך להתחיל להזמין את הדברים האלה באינטרנט באמת, ההפרשים במחיר פשוט אסטרונומיים]).

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מכיר הרבה כאלה, האמת... כולם נמצאים בפורום "סכינים למבינים".

ובכל זאת, אשלח לך הודעה בפרטי.

פורסם

תודה ברווז, אחרי חוו"ד של סער אני מאמין שהאולר יוצר מתישהו בשנות השישים (השוואה לדגמים מתוארכים, סיפורי "סבא הביא לי", הדוגמא על האולר, הכיתוב ועוד).

האם יש אספנים שמוכנים לשלם עבור כזה אולר? מחיר הדגם העדכני הוא 23 דולר באתר החברה, האם יש נוסחה לחישוב מחיר אולר אספנות בהשוואה לחדש?

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לי 2 תשובות עבור 2 השאלות שלך. אני לא חעשב שתאהב אותם...

האם יש אספנים המוכנים לשלם. ובכן, אני מאמין שכן, יש אספנים כמעט לכל דבר. רק מה, צריך למצוא אותם. חפש באיביי אולר כמו שלך, ותוכל להבין איפה אתה חי עם זה. מעניין אם יש לאיביי גירסה רוסית, עבור קהל היעד הטבעי של הפירמה.

לגבי נוסחאות, אני לא מכיר נוסחא שכזו, כי זה עניין דיי נזיל, הנובע מהיצע, ביקוש, רמת איכות(שנים איכותיות יותר ופחות כמו עם הקמילוס שלך) ועוד מספר גורמים המשתנים. כדי לדעת איפה אתה חי, אני מציע שתפנה לאיביי, או שתשאל שוב את סער...

פורסם

נאאאא, נראה לי שהוא ישאר אצלי כמזכרת.

It is precious to me, though I buy it with about 50 Shekels...

תודה רבה!

Winston S. Churchill -

פורסם

קיבלתי היום בדואר את הלדרמן ווייב, ואת המיקרה. ממש כלים נחמדים. המיקרה יותר בתור מחזיק מפתחות לפוזה.

הWAVE הרבה יותר מרשים. ואיך אומרים? עם האוכל בא התאבון.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
תשובה רשמית מהיצרן - יוצר במהלך שנות השבעים.

תודה לברווז ולכולם.

זהו? הודעה לקונית שכזו?

פרטים, בנאדם, פרטים!

-שמחתי לעזור, ומצטער שלא יכלתי לעזור יותר.

קיבלתי היום בדואר את הלדרמן ווייב, ואת המיקרה.

תתחדש! שתשתמש רק על חבילות טובות(על משקל בדרכים טובות. לא יודע מה עוד אפשר להגיד...)! גם לך נהג מתחיל!

רק אל תעשה טעות ותזמין אחד בגודל של אמאלה מפלצת. אני בחור מגודל, היד שלי ענקית (תשאלו את אישתי :lol: ), חשבתי שיתאים לי, אבל זה לא נוח!!!

תשתמשו לכם בנעימים, ואם יעשו לכם בעיות בקניון, או שתראו חוגר מילואים אם יש, או אם זה לא עוזר, אל תתוכחו עם השומר\ת המסכן\ה, זה העבודה שלה וההוראות שלה- בקשו שת\יתקשר לאחראי שלה\ו... מניסיון.

פורסם
קיבלתי היום בדואר את הלדרמן ווייב, ואת המיקרה. ממש כלים נחמדים. המיקרה יותר בתור מחזיק מפתחות לפוזה.

כלים מעולים. אני שילמתי פי שתיים ממך... זו פעם אחרונה שאני קונה משהו כזה בארץ, פשוט שחיטה. אם היה יותר זול הייתי לוקח גם מיקרה למחזיק מפתחות.

זהו? הודעה לקונית שכזו?

פרטים, בנאדם, פרטים!**** הדגם הוא זה, מסדרה שיוצרה לפני כארבעים שנה. אני ממשיך לברר עוד פרטים מפורומים שהגעתי אליהם בצ'כיה.

רק אל תעשה טעות ותזמין אחד בגודל של אמאלה מפלצת. **** ברור, זה היה שיקול עם הווייב. היד שלי לא גדולה ואני מעדיף סכינים (וגאדג'טים אחרים) שנוחים לי להפעלה ביד אחת.

תשתמשו לכם בנעימים, ואם יעשו לכם בעיות בקניון, או שתראו חוגר מילואים אם יש, או אם זה לא עוזר, אל תתוכחו עם השומר\ת המסכן\ה, זה העבודה שלה וההוראות שלה- בקשו שת\יתקשר לאחראי שלה\ו... מניסיון.**** שמע, לא צחוק, יש מדינות שנשיאת ווייב לא חוקית (גרמניה למשל)

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...