Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופ"ח כללית

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה לי תור לאורטופד בשעה 19:08 מגיע בב18:50 ומחכה לתור שלי כמו כולם שם,

לאט לאט אני קולט שהמזכירה מתחילה לעשות מסחרה עם התורות והיא זאת שקובעת מי נכנס מתי.

שאלתי את המזכירה מי עכשיו בתור והיא אמרה שהבחור שנכנס עכשיו הוא של 19:00 זאת אומרת אחריו אני אמור להכנס (גם לפי הרשימה שהייתה לה ביד) אבל היא אומרת שיש עוד 3 לפני, שאלתי איך יכול להיות והיא התחילה להסביר שהיא מנהלת את הרשימה

יחד עם זאת שאישה שהייתה רשומה אחרי נכנסה לפני ועוד התווכחה איתי שהיא באה לפני וככה זה עובד היום בקופ"ח.

התעצבנתי נורא ניגשתי לרופא ואמרתי לו שזאת לא השיטה שאמורים לעבוד בה במיוחד כשיש למזכירה רשימת שעות....

הרופא אמר שאני לא אתערב להם בעניינים כי יש כל מיני מקרים שאני לא יודע עלייהם!

היחס נורא עצבן אותי, לקחתי מהמזכירה את השם שלה ואני לא מתכוון להניח את זה ככה

למי אפשר לפנות בנושא? והאם בקופ"חים אחרים זה אותו הדבר?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קורה שלפעמים יש מקרים דחופים, אנשים שלא היו בתור נכנסים קודם. מי קובע מה דחוף ומה לא - אין לי מושג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תפנה למוקד תלונות הציבור של הקופה. חפש באינטרנט.

כל סניף די קובע את המדיניות שלו בהתנהלות כזו או אחרת. יש סניפים של כללית שנחשבים למעולים ביחס ובשירות, כולל שירותי הסעות חינם למחוסרי אמצעי תחבורה (לאו דווקא לקשישים/ נכים) ויש סניפים שאתה יכול רק לחלום על שהייה של פחות משעתיים.

אם באיזור שלך יש מס' סניפים- שווה לבדוק איך הסניפים האחרים. שים לב שאפשר לעבור רופא/ סניף רק אחת לרבעון.

ובאופן כללי- כללית זאת ח** של קופה כשצריכים אותה באמת ולא משנה כמה הצוות של הסניף שלך רוצה בטובתך, פשוט כל הצמרת שם אטומה ורקובה, לדעתי (ומדובר פה על תרופה בסל/ ביטוח מורחב ששולם אך לא עמד בהבטחה).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אין לי שום בעיה בקשר למקרים דחופים, המקרים שנכנסו לפני לא היו דחופים בכלל...

במקרים דחופים נכנסים ישר ולא מחכים בתור שהמזכירה קבעה!!!!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

כמה הערות:

1. האם מדובר במרפאה של הקופה או במרפאה עצמאית? יש הבדל בניהול התורים בין שתי סוגי המרפאות.

2. יש נטיה להעמיס על הרופאים מוזמנים מעבר לתקן הרגיל, מה שגורם להתארכות התורים. עדיין עדיף לך להמתין שעה במרפאה ולא שבועיים בבית. יש מרפאות שבהן מתכננים את התורים מראש לפי אחוז גבוה של מוזמנים שלא מגיעים (מתוך נסיון) - ואז, אם ביום מסויים אחוז המגיעים גבוה נוצר לחץ.

3. משך השהות של מטופל אצל רופא הוא דבר משתנה ולא צפוי - הרופא יכול לראות 3 מטופלים "קלים" במשך 30 דקות והרביעי יהיה מורכב וידרוש 40 דקות למטופל בודד. אין לקובעי התורים שום דרך לדעת כמה זמן יצרוך כל מטופל, ולעתים הרופא יושב שעה בחוסר מעש ואח"כ עובד מספר שעות תחת לחץ ונשאר במרפאה גם לאחר שהיה אמור לסיים את העבודה.

4. יש תהליך של התקנת מערכת קריאה דומה לזו שמוכרת חגופים כגון מרכזי השירות ל חברות הסלולר. מערכות אלה מסדירות את הכניסה לרופא לפי אלגוריתמים קבועים ומצמצמות מאוד את הויכוחים בין הממתינים.

ל-ya_pl - נושא זכויות מבוטחים הוא בעיה קשה בכל הקופות, נובע מקיצוץ התקציבים המתמשך. קרא קצת במדורי הצרכנות והבריאות ותראה שהבעיה כללית, וד"א - לא רק בישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור מישהו שעבד כנותן שירות חיצוני לקופ"ח כללית, אני יכול רק לחזק את התגובה הקודמת.

קח בחשבון שרופא אורטופדיה הוא גם רופא טראומה, ובמרפאת טראומה אין מוזמנים - רק מתפרצים. יכול להיות שנפלת על יום שבו הרבה אנשים עשו תאונות שונות ומשונות, יכול להיות שכל אלה שנכנסו לפניך כבר היו אצל הרופא עוד טרם הגעתך ועכשיו הם חוזרים מצילום או זריקה, יכולות להיות עוד אלף ואחת סיבות לכך שהתור נראה לך לא הגיוני.

איך שלא יהיה, לצוות המרפאה לרוב אין אינטרס לתת קדימות לפלוני על חשבונו של אלמוני - זה רק יוצר להם לקוחות מתלוננים כמוך. אם הם בכל זאת נתנו למישהו קדימות, כנראה שיש להם סיבה טובה מספיק, כזאת שאפילו תנצח תלונה של לקוח ממורמר.

אני לא יודע באיזו מרפאה ביקרת, אבל בתור מישהו שביקר באיזה שתיים-שלוש מרפאות של "כללית" במסגרת העבודה, התרשמותי היא שהצוות בכל אחת ואחת מהן - הן הרפואי, הן הסיעודי והן המינהלי - באמת משתדל לתת את השירות המיטבי.

הלקוחות, לעומת זאת, ממש לא מתאמצים לתת לצוות את שיתוף הפעולה המיטבי, וכמות זיוני השכל שהצוות צריך לעסוק בה היא בלתי נתפשת.

שוב: אני לא אומר שזה גם המקרה שלך, ויתכן באמת שהיתה לך אתמול חוויה יוצאת מן הכלל לרעה, אבל כמו שאומר השיר: "דברים שרואים משם לא רואים מכאן". תחשוב על זה.

כדי להגיש תלונה, היית פשוט יכול לשאול את הפקידה לאן עליך לפנות והיא היתה מפנה אותך. מניסיוני, אם היית פונה למנהל/ת האדמיניסטרטיבי שבמקום, מרבית הסיכויים הם שהוא היה פותר את בעייתך בו במקום, או לפחות נותן לך מענה שהיה מניח את דעתך.

תרגיש טוב ושתהיה לך רפואה שלמה.

למען הסר ספק וגילוי נאות: אינני עובד של כללית, אינני מבוטח של כללית ואינני מקבל מהכללית משכורת כלשהי. כל הנ"ל הוא רושם אישי שלי בלבד משהייה לאורך תקופה ארוכה ברבים מסניפי הכללית באיזורים שונים בארץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא יודע איפה אתה גר, אבל אצלנו בכללית כבר מזמן הכל ממוחשב.

אתה נכנס לבניין, מעביר כרטיס והולך לשבת בתור. המחשב מציג לבד מי הגיע ומי נכנס.

זה גם הוריד מכל המתחים של לשבת ולחפש את אלה שנכנסים בלי תור.

פורסם

אני בקופת חולים מכבי. לפני כמה שנים שהייתי הולך לאורטופד בתדירות גבוהה, הרופא היה מקבל חולים מ 3 קופות. מכבי, לאומית וכללית. כל קופת חולים ביום או בשעות שונות. המרפאה היתה ממוקמת במעין חנות. בהתחלה גם היה נראה לי שיש "מסחרה" בתורים אבל אחרי כמה ביקורים שמתי לב ש:

1. אנשים שחוזרים מצילום רנטגן או מבדיקה אחרת (CT, מיפוי עצמות, MRI) נכנסים בלי תור.

2. אנשים מבוגרים (סיעודיים או כמעט סיעודיים) ונכים מקבלים קדימות. כנ"ל נשים בהריון.

3. מקרים דחופים, נניח מישהו עם כאבים עזים ביד שיש חשד לשבר מקבל טיפול קודם. בנוסף, אם יש צורך בפינוי לבית חולים כבר

קרה שהרופא נוסע ביחד עם החולה ואז סוגרים את המרפאה.

4. המזכירה תמיד היתה אומרת שאנשים הם לא ממוצעים וכל מטופל דורש את הזמן שלו.

אסף

פורסם

מכיר ומבין כל מקרה שיכול להיות!

אתמול לא היה שום מקרה דחוף אף אחד לא סבל מכאבים וכאלה שהיו בבוקר והרופא שלח אותם לצילום וזימנו תור בערב

והיו אחרי זה לא אומר שצריכים להכנס לפני ולדעתי צריך ללכת לפי רשימה במקרה ומדובר על מקרים רגילים ולא יוצאי דופן

מה שבהחלט לא היה אתמול!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

בתור מי שעובד (בהווה) כנותן שרותים חיצוני לקופת חולים כללית - אני יכול רק לחזק את דבריו של אלעד (גם אני איני עובד של הכללית ואינני מקבל ממנה משכורת).

כמי שמכיר את הנחיות ההנהלה (מקרוב מאוד) - קופ"ח כללית שמה לה למטרה את איכות שיפור השירות (דיבורים דיבורים, אבל הם משתדלים. יכולות להיות תקלות פה ושם, אני לא אומר שלא).

נכון, לא כולם מרוצים (ולפעמים גם לא אני, ובמיוחד כשאני שומע על ה"תלאות" של הוריי בנבכי הבירוקרטיה של הכללית), אבל

דברים כאילו קורים גם בקופ"ח אחרות (אני ב"מכבי" וגם שם נתקלתי במקרים דומים). לפעמים הסיבה לא ידועה לך (וזה לא אומר שהיא איננה קיימת / מוצדקת).

אם תרצה, אני יכול לתת לך את מס' הטלפון של פניות הציבור בכללית (בפרטי) ותוכל לשטוח בפניהם את תלונותיך. אך זכור - מנסיוני, אני יודע שעל תלונה כזו, רצוי לוותר ולעבור לסדר היום (איני בטוח שאתה תרצה לדעת בדיוק אילו תלונות מגיעות אליהם, באיזו דחיפות/חומרה, מבלי לדעת כמובן אם הן מוצדקות או לא).

בקיצור - הייתי עובר הלאה על אף הכעס (אם היה נמנע ממך איזשהו טיפול חיוני - ניחא, אני מקווה שהבנת למה חתרתי).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...