Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני ישמח עם משהו ימליץ לי על קומפוננט שיתאים לי.

היה לי UP6I מכרתי את הסט למראת שממש אהבתי את הסט והוא היה נישמע פשוט מצויין נהנתי מימנו לא יודע מה מכרתי אותו היה חסר לי טיפה ווליום וכסף באותו רגע :wink:. אני מחפש יותר עוצמה אבל יחד עם זאת גם האיכות מאוד חשובה לי . אני לא רוצה לרדת ברמה, מכרתי כדי לעלות ברמה .יש לי מגבר FA2X150. בינתים יש לי הצעה לרכישת HERTZ SPL SHOU אין לי מוסג איך הסט הזה נשמע, אם יש לכם הצעות זה יעזור לי. תקציב לסט 2000 שקל ניראה לי יספיק . לא איכפת לי לחרוג ב100 200 שקל עם זה ממש ישנה . :-) שורה תחתונה אני מחפש SQL :lol: :lol:

פורסם

באיזה דגם של ההרץ בדיוק אתה מעוניין? אם אני לא טועה הרמקולים של spl show מגיעים בתור מיד ריינג' 8 אינטש..קח את זה בחשבון

hsk165Xl יכול להתאים לך ונכנס בתקציב.

A3

K04 Inside

פורסם

spl shou מגיעים עם טוויטר ענק. ומידבאס 6.5 . זה סט מידרינג' חזק השאלה עד כמה הוא איכותי ומה עוד אפשר לרכוש ב2000 שקל +- שיתאים לSQL

פורסם
באיזה דגם של ההרץ בדיוק אתה מעוניין? אם אני לא טועה הרמקולים של spl show מגיעים בתור מיד ריינג' 8 אינטש..קח את זה בחשבון

hsk165Xl יכול להתאים לך ונכנס בתקציב.

יש גם '6.5 ויש גם 10'

פורסם
אם אתה אוהב את הסאונד של DLS למה שלא תחפש סט שלהם..

טוב לראות תגובה כזו.

מרת שהיה חסר לך UP והיה חסר לך עוצמה- איך הגברת? הגעת למצב שאתה רוצה לשמוע חזק יותר והרמקולים פשוט לא עומדים בזה?איך אתה יודע שהמגבר לא חלש לסט ?

מהזכור לי הסט הזה יכול לספוג 150 RMS.

פורסם

יש לי מגבר סלסטרה FA2X150, המגבר הגביר אותם והוציא מהם כל מה שהם יכולים לתת שמעו בהם מצויין גם בווליום אבל היה חסר לי עוד קצת ווליום אני מחפש סט קצת יותר אגרסיבי.

• תוכן חדש...