Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליחת חבילה לחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לשלוח חבילה לקונה המאושר שזכה באי ביי.

עכשיו הוא שלח לי הודעה פרטית שבא הוא מבקש שאני ישלח את המוצר עם LOW VALUE DECLARED(ערך נמוך המוצהרת)

פחות מ50$ כדי שהמוצר לא היתפס אצלו במכס.

אז איך אני בדיוק עושה את זה?משהו מיוחד או סתם משלוח רגיל?

ועוד משהו מאיפה אני מסיג את הTRACKING NUMBER?

ושאלה אחרונה

שאלתי בדואר כמה יעלה לי משלוח לצרפת.הוא אמרה לי סכום

בדקתי באתר שלהם והסכום פי שתיים פחות.מדוע?

תודה

פורסם

בגדול אתה אומר לפקידה בדואר כאשר אתה מוסר את החבילה לשליחה שאתה רוצה שיצהירו על ערך מסויים. שים לב שהביטוח יהיה ע"פ הצהרה זו. באותו המעמד אתה גם יכול לבקש מס' מעקב עם/ בלי אישור מסירה וכו'.

אם מדובר בהפרש זניח (נניח 2-3 דולר יותר מ50) אז אפשר ולא צריכה להיות בעיה. הבעיות מתחילות כאשר מדובר בפריט שערכו ידוע כמעל 50 דולר (נניח פלאפון).

לדעתי עדיף לך להימנע מזה. עובדה שהמוכרים באיביי לא מסכימים בשום אופן לעשות דבר כזה, וכנראה יש לכך סיבה טובה (בין אם זה בהתנהלות בתיק שאיביי פותח במקרה שמשהו משתבש ובין אם מדובר בדואר המקומי שם). לדעתי פשוט תסרב להצהיר פחות מערכו האמיתי של החבילה, ואם הקונה יעשה לך בעיות עם פידבק או משהו כזה- בפידבק החוזר תציין זאת ואז איביי יבטלו את הפידבק שלו, רק תקפיד שהתכתובת ביניכם תתבצע דרך איביי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

עובדה שהמוכרים באיביי לא מסכימים בשום אופן לעשות דבר כזה

יותר נכון לומר שמוכרים מארה"ב בד"כ לא מסכימים.

כנראה יש לכך סיבה טובה

בודאי: בארה"ב יש חוקים בנושא זה וגם מקפידים על כך. מוכרים מהונג קונג או סין רושמים ערך נמוך (5-10$) ללא קשר לערך המוצר, מפני שהם מבינים שכך יקנו מהם יותר. העובדה שמדובר בהצהרת שוא מעניינת מאד את הסבתא שלהם.

דני

פורסם
בגדול אתה אומר לפקידה בדואר כאשר אתה מוסר את החבילה לשליחה שאתה רוצה שיצהירו על ערך מסויים. שים לב שהביטוח יהיה ע"פ הצהרה זו. באותו המעמד אתה גם יכול לבקש מס' מעקב עם/ בלי אישור מסירה וכו'.

אם מדובר בהפרש זניח (נניח 2-3 דולר יותר מ50) אז אפשר ולא צריכה להיות בעיה. הבעיות מתחילות כאשר מדובר בפריט שערכו ידוע כמעל 50 דולר (נניח פלאפון).

לדעתי עדיף לך להימנע מזה. עובדה שהמוכרים באיביי לא מסכימים בשום אופן לעשות דבר כזה, וכנראה יש לכך סיבה טובה (בין אם זה בהתנהלות בתיק שאיביי פותח במקרה שמשהו משתבש ובין אם מדובר בדואר המקומי שם). לדעתי פשוט תסרב להצהיר פחות מערכו האמיתי של החבילה, ואם הקונה יעשה לך בעיות עם פידבק או משהו כזה- בפידבק החוזר תציין זאת ואז איביי יבטלו את הפידבק שלו, רק תקפיד שהתכתובת ביניכם תתבצע דרך איביי.

הבנתי

תודה

ואת הTRACKING NUMBER(מספר מעקב) אני מקבל בזמן מסירה בדואר לפי מה שאני מבין?

פורסם

אצלי המוכר סירב להצהיר פחות, אולי מפני שהיה במכשיר סלולרי שלרוב נמכר סביב ה75 דולר. פשוט ניסיתי שיטת מצליח. וכששאלתי את המוכר למה הוא לא מוכן ושאני לוקח אחריות, הוא אמר שזה גם מהווה סיכון מצידו. כמה צדק? איני יודע. מיותר לציין שהפלאפון הגיע לארץ ע"פ מעקב משלוחים אך מעולם לא הגיע אלי ונאבד בדרך (קיבלתי מכתב התנצלות מדואר ישראל!:shock:). הגשתי תלונה לדואר ישראל ועד היום לא ראיתי מהם שקל. ולך תשיג אותם בטלפון.

ל kookoo, כשאתה מבקש לשלוח חבילה תחת מעקב זה נקרא דואר רשום. אחרי התשלום הפקידה מדביקה מדבקה על החבילה ונותנת לך ספח עם מס' המעקב והחשבונית של התשלום.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ואת הTRACKING NUMBER(מספר מעקב) אני מקבל בזמן מסירה בדואר לפי מה שאני מבין?

אם אתה רוצה שיהיה מספר כזה, אתה צריך לבקש מהפקיד/ה בדואר שישלחו את החבילה בדואר רשום. אז תקבל מהדואר פתק עם כתובת היעד ועליו גם מספר המעקב. את המספר הזה אפשר להכניס באתר הדואר ולעקוב אחרי מהלך החבילה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...