Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי סוג הצמיגים: הקדמיים של חברת marshal ולאחר המידה של הצמיג רשום 93w

והאחוריים של חברת linglong וגם פה ואחרי המידה רשום 97w

מה אומר הw הזה ואחרי כל הוויכוחים על הa b c איזה צמיג לעזאזל יתאים לי ומה האות שאני צריך?!?!?!

פורסם

מכיוון שהצמיגים לא מקוריים, ולא ברור מה היה קוד המהירות במקוריים,

תיקח צמיגים עם קוד מהירות W (אפשר גם Y כי זה יותר גבוה), ללא הקשר לאות Z.

בזה סיימתי את ABC.

עכשיו בקשר לדגמים.

YOKOHAMA C.DRIVE עולים בסביבות 600 ש"ח

TOYO T1R יעלו 600-650 ש"ח

FALKEN FK452 עולים כמו טויו

GOODYEAR EXELLENCE החל מ 700 ש"ח

PIRELLI P7

DUNLOP DZ101\SP MAXX

CONTINENTAL PREMIUM\SPORT CONTACT

BRIDGESTONE ER30

כל אלה יעלו מעל 800 ש"ח לצמיג יחיד.

תימנע מצמיגים מחברות לא ידועות\סיניות, גם אם המחיר מפתה + פנצ'רמאכר שמנסה לשכנע אותך שמדובר בצמיג הכי טוב בעולם.

לא לשכוח לבדוק תאריכי ייצור על כל צמיג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב זה קצת (הרבה) יותר ממה שעלו לי הצמיגים הישנים אבל כניראה שזה באמת מראה על האיכות שלהם...

אגב מאוד התאכזבתי מהם מהסיבה שהם פשוט התייבשו וניסדקו ולא נשחקו, ככה שלדעתי לא ניצלתי אותם מספיק.

אז תודה רבה לכל העוזרים, רשמתי לי את הסוגים של הצמיגים ועכשיו ניראה מה עושים לגביי המחיר.

פורסם

לא הסדקים מראים על איכותם (סדקים מופיעים גם בצמיגים איכותיים אחרי כ 3 שנים של עמידה בשמש הישראלי).

מה שמראה על איכותם זה מרחק בלימה ואחיזה בפניות, במיוחד על כביש רטוב.

אין מה לעשות - צמיגים איכותיים עולים יותר מצמיגי לינג-לונג.

תחפש TOYO T1R או FALKEN FK452 בסביבות 600 ש"ח לצמיג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...