Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלים של פאסאט מהדגמים החדשים שנת 2006 מנוע 2.0

לצערי, הגיע מועד הקנס השנתי והרכב זקוק לרביעיית נעליים חדשות.

אין לי כל ידע בצמיגים ולכן אני פונה אליכם מהסיבה שאנחנו נכנסים לחורף.

ובנוסף איני נוהג בדרך כלל במהירויות נמוכות ולכן חשוב לי מאוד איכות הצמיגים והאחיזה שלהם.

אם אני לא טועה המידה של הצמיגים היא 205\55\16R (מצטער, יצא הפוך.)

אשמח לכל מיני הצעות תודה מראש, עדי.

פורסם

כזכור לי הרוחב אצלך הוא 215, תבדוק את זה

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

אין קשר בין קוד מהירות לשחיקה.

קוד מהירות ועומס ברכב ממודל 2006 צריך להיות לפחות זהה לצמיגים מקוריים\רישום ברישיון הרכב\מדבקה על השלדה (או במקום אחר).

לא רשמת את התקציב - יש הפרשים גדולים במחירים בין כל מיני דגמים.

בהנחה ופרסמת נכון את מידת הצמיגים, ב 550-600 ש"ח לצמיג יש לך :

PIRELLI P7\P6000

YOKOHAMA C.DRIVE (עם קוד מהירות W )

KLEBER HP3

GOODYEAR EFFICIENT GRIP

CONTINENTAL CONTI SPORT CONTACT

FALKEN FK452

TOYO T1R

שלושת האחרונים הם צמיגים עם יומרה ספורטיבית (אחיזה יותר טובה, שחיקה יותר מהירה).

אם רוחב הצמיגים אצלך 215, המחירים יהיו יותר יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

tires4u יש קשר בין בין קוד מהירות לשחיקה ..... כי צמיג W בנוי למהירות יותר גבוהה מצמיג V או H והוא יחזק יותר זמן

פורסם

ידידי, לכל צמיג יש מדד שחיקה TREADWEAR- כמה שהמספר הזה יותר גבוה, כך הצמיג נשחק פחות.

צמיג עם קוד מהירות V ומדד שחיקה 280 יזדקק להחלפה יותר מאוחר מצמיג עם קוד מהירות W ומדד שחיקה 140.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חברים, אני מצטער על ההטעייה מיצד הצמיגים אצלי רשומה כך: 215/55/16

(ובין ה55 ל16 כתוב ZR פשוט לא הצלחתי לכתוב את זה בסדר הנכון).

ובקשר לשחיקה מהירה ומהירות אני מעדיף שהשחיקה תהיה מהירה יותר, אבל שהצמיג יהיה עם החיזה טובה יותר.

כי כמו שציינתי הרכב נוסע מהר והאחיזה חשובה לי כרגע יותר מהארנק.

פורסם
ה TREADWEAR זה כבר כולם יודעים אבל צמיג עם סימן W בנוי יותר חזק מצמיג V והוא עמיד במהירויו:lol: ת גבוהות

אין שום ויכוח, אבל שקוד W הוא 270קמ"ש וקוד V הוא 240קמ"ש זה לא כ"כ משנה כי לא נוסעים במהירויות כאלה בארץ, ולא במהירויות הקרובות לזה.

ואם יצא לו לנהוג ב230קמ"ש פעם אחת על סט הצמיגים הזה זה לא מה שישנה לו את השחיקה לאורך זמן.

פורסם
אין שום ויכוח, אבל שקוד W הוא 270קמ"ש וקוד V הוא 240קמ"ש זה לא כ"כ משנה כי לא נוסעים במהירויות כאלה בארץ, ולא במהירויות הקרובות לזה.

ואם יצא לו לנהוג ב230קמ"ש פעם אחת על סט הצמיגים הזה זה לא מה שישנה לו את השחיקה לאורך זמן.

תגיד אז למה צריך v בכלל מספיק t למהירות 190 תעזוב זה חשוב דפקה לפסאט כבר כתוב במידה שצין במידת הצמיג 215-55zr16 וסימן zr בצמיג זה שהוא בנוי למהירות מעל 240 ק״מ

פורסם

מכיוון שיש מהירות מקסימאלית שהרכב מגיע אליה, ובמקרה שלנו באיזור ה210-220קמ"ש אם אני זוכר נכון, אז היצרן בחיים לא יאשר לך צמיג שהוא פחות מהמהירות המקס'.

ונכון שאם אתה אומר שZR זה למהירויות של מעל 240קמ"ש אז קוד מהירות V יהיה מצויין ואין שום צורך בW.

פורסם

לא ראיתי צמיגים במידה הזאת עם קוד מהירות ZR.

יש V\ W\ Y - מה הדגם של הצמיגים שיש על הרכב כרגע?

יצרן הרכב קובע את מידות הצמיגים המתאימות, את קוד עומס וקוד מהירות, ולא לוקח בחשבון חוקי תנועה\מצב הכבישים בכל מיני מדינות.

בארץ ישנה תקנה, שמחייבת קוד עומס ומהירות לא פחותים ממה שהיצרן קבע ברכבים החל ממודל 2006.

פורסם
לא ראיתי צמיגים במידה הזאת עם קוד מהירות ZR.

יש V\ W\ Y - מה הדגם של הצמיגים שיש על הרכב כרגע?

יצרן הרכב קובע את מידות הצמיגים המתאימות, את קוד עומס וקוד מהירות, ולא לוקח בחשבון חוקי תנועה\מצב הכבישים בכל מיני מדינות.

בארץ ישנה תקנה, שמחייבת קוד עומס ומהירות לא פחותים ממה שהיצרן קבע ברכבים החל ממודל 2006.

תגידה מה רשום כאן תיאור הצמיג: 215/55ZR16 TEO+ 93V TL זאת אומרת

Z מציינת כי הצמיג מיועד למהירויות מעל 240 ק"מ

R צמיג רדיאלי

:lol:

פורסם

עד 240 קמ"ש, ליתר דיוק

While a Z-speed rating still often appears in the tire size designation of these tires, such as 225/50ZR16 91W, the Z in the size signifies a maximum speed capability in excess of 149 mph 240

km/h; the W in the service description indicates the tire's 168 mph, 270 km/h maximum speed

http://www.tirerack.com/tires/tiretech/techpage.jsp?techid=35

לכן זה כמו צמיג עם קוד מהירות V, וזה מה שרשום בהמשך - קוד מהירות V וקוד עומס 93.

פורסם
עד 240 קמ"ש, ליתר דיוק

While a Z-speed rating still often appears in the tire size designation of these tires, such as 225/50ZR16 91W, the Z in the size signifies a maximum speed capability in excess of 149 mph 240

km/h; the W in the service description indicates the tire's 168 mph, 270 km/h maximum speed

http://www.tirerack.com/tires/tiretech/techpage.jsp?techid=35

לכן זה כמו צמיג עם קוד מהירות V, וזה מה שרשום בהמשך - קוד מהירות V וקוד עומס 93.

מעל 240 ק"מ

• תוכן חדש...