Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצד שמאל של המנוע (כשעומדים מולו) ישנם שני צינורות הניתנים לפתיחה ע"י מחבר. כשמנתקים את הצינור המסומן בשחור מרגישים יניקת אוויר לכיוון הסעפת יניקה. ויש נפילה רגעית של סל"ד. כשמנתקים את הצינור המסומן באדום, אין שינוי בתגובת המנוע ואין ממנו יניקה. הצינור המסומן בשחור יורד לכיוון הכנף של הרכב ואני לא יודע לאן הוא מגיע.

מישהו יכול להגיד לי מה תפקידם של הצינורות והאם העובדה שהצינור המסומן באדום לא מייצר יניקה מעידה על כך שהוא סתום?

האם יש לצינורות אלה השפעה על צריכת הדלק ברכב (שהינה גרועה ביותר... 1 ל 6 בעיר בנהיגה עדינה וללא פקקים) ועל הסחיבה שאינה קיימת?

IMG163.jpg

פורסם

חפש פה בפורום את המילה "קניסטר"

קשה לי לזהות בתמונה אבל אמרת ליד הכנף ואחד הצינורות בצבע כחול אז אני כמעט בטוח שזה זה.

וכן, זה קשור למערכת הדלק

פורסם

רפי, תודה על התמונה. ממחיש היטב את המבנה של המערכת הזאת. האם אכן תקלה בקניסטר תעלה את צריכת הדלק? ומה יקרה אם אסתום את הצינור שמוביל לסעפת, כלומר אוותר על הקניסטר?

פורסם

אם תסתום את הצינור שמוביל לסעפת ותשאיר את הצינור שיוצא מהקניסטר פתוח, תיזהם קצת יותר את האוויר, יהיה לך ריח של דלק באוטו ואני לא רואה איך זה יכול להשפיע על צריכה.

פורסם

ביצעתי היום בדיקה. ניתקתי את הצינור מהסעפת לקניסטר ואטמתי אותו בשני הצדדים. זה שמוביל לקניסטר וזה שמוביל לסעפת. הרגשתי שהרכב נוסע חלק יותר. אבל לאחר כ 5 דקות , ברגע שלוחצים על הגז, ישנו רעש של מעין בריחת אויר מהאזור של החלק האחורי של הרכב.. אולי מאזור מיכל הדלק?! הרעש נתגבר עם התגברות הלחיצה על הגז. כשעוזבים את הגז, הרעש פוסק. פירקתי את האיטומים והחזרתי את המצב לקדמותו אך הרעש לא פסק. יכול להיות שגרמתי נזק כלשהו?

פורסם

טוב. בבדיקה של הרעש החדש, לא קשור לבדיקה שעשיתי. הייתי אצל האגזוזן :wink: וכשלחצתי חזק על הגז יצאו מהאגזוז סיבים כמו של בידוד. לדברי האגזוזן , הילק הפנימי נרקב וסתם את הדוד. זאת היתה הסיבה לרעש ויתכן שגם לצריכת הדלק הגבוהה..

• תוכן חדש...