Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפורד הנל היתה מעוקלת עי רשות השידור והיא צברה חוב שהבעלים שלה לא היה מוכן לשלם ולכן הוא מכר לי אותה לחלקים בלבד, ואם לא שמתם לב במודעת פתיחה כל אחד יכל לשלוח לי הודעה בפרטי ולקבוע איתי ולקבל את הרכב בלי סרנים ב 300 שקל!

כלום כסף!!! אבל אף אחד לא יצר קשר.

החלקים שלה הם למטרת תוכנית עתידית לגבי רכב אחר.

"גיא127"

אתה פושע יותר ממני, עדיף להרוס מכונית מאשר שתראה כך.

נדב

צודק פשעתי! לפחות הרכב בתהליך שיפוץ ועתידו להיאות כך.

startbild.jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועתיד הרכב שלך להיראות כך. אז לי אתה קורה פושע. אני לא לוקח רכב שנתן לשיקום והורס אותו.

אתה כן. וחבל מאוד שרכבים כאלו מגעים לידיים הלא נכונות!

F0_0244_0000_grita(4).jpg

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

דרך הגב. גמר חתימה טובה!

ותבקש סליחה מהאוטו שהולך לברזל.:-(:bigcry:

פורסם
שלום לכולם. שמי נדב וכמו שחלק ראו שיפצתי אסקורט דור ראשון ובמקרה נפלה לידי הזדמנות לשים ידי על אסקורט דור שני מבציר 79 והיא הולכת לעבור פירוק לגורמים ומשם נשקול את עתידה בכבישי ישראל שהתחזית לא חיובית, אז מי שמעוניין במחיר ברזל לקנות רק את הגוף ללא סרנים (300 שח)יש אופציה לרשיונות שיצור קשר בפרטי האופציה קיימת רק מחר כי אז כבר היא תמכר לברזל

את אותו הסכום אני מקבל מאיש ברזל ולכן המטרה היא לעזור למי שאולי צריך את החלקים אוו את השלדה.

מטרת השרשור היא לא למען מכירת הרכב אלא כדי לתאר את שלבי הפירוק אז מנהלים לא להזיז בבקשה.

תקרא טוב!

פורסם
הפורד הנל היתה מעוקלת עי רשות השידור והיא צברה חוב שהבעלים שלה לא היה מוכן לשלם ולכן הוא מכר לי אותה לחלקים בלבד, ואם לא שמתם לב במודעת פתיחה כל אחד יכל לשלוח לי הודעה בפרטי ולקבוע איתי ולקבל את הרכב בלי סרנים ב 300 שקל!

כלום כסף!!! אבל אף אחד לא יצר קשר.

החלקים שלה הם למטרת תוכנית עתידית לגבי רכב אחר.

"גיא127"

אתה פושע יותר ממני, עדיף להרוס מכונית מאשר שתראה כך.

נדב

רכב שנראה כמו בתמונה אפשר תמיד להחזיר למצב מקורי! אם ממש רוצים

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
הפורד הנל היתה מעוקלת עי רשות השידור והיא צברה חוב שהבעלים שלה לא היה מוכן לשלם ולכן הוא מכר לי אותה לחלקים בלבד,

נדב

קראתי טוב, זו כנראה הסיבה שאף אחד לא קנה את האופציה לרשיונות כי זה לא שווה.

יש מצב שהרישיון קיים תאורטית ומעשית לא שווה לממש אותו אם זה מבחינה כספית או בירוקרטית.

פורסם

חבל על האסקורט שהגיע לידים הלא נכונות.

פורסם

אני לא הורס אני אומר תאמת.

דרך הגב הייתה צריך נגרר?! יש ל דאבל ג'אנט 3*2. אני יכול לעזור לך איתו.

פורסם

גיא תכנס לפרופורציה. אני חושב שיש כאן הרבה חברים עם רכבים תורמי איברים. אם החוב היה גבוה במיוחד אז באמת אין מה לעשות עם אוטו כזה.

נדב למה אתה צריך את הסרנים? אתה משפץ עוד אסקורט?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אם היית רואה את האסקורט הזאת היית מגלה שכל דבר בפח דורש יחס, אין דלת אחת עם קווים יפים אין כנף אוו דלת בלי רקבונות והכי חשוב צריך לשלם 5k בישביל להחזיר לה את הרשיונות מעיקול ובמחיר הזה אתה יכול למצא פורד ברנדה במצב פי כמה יותר טוב

אם כבר אני אספר שאת הברנדה הזו לא קניתי כי בא לי להשמיד את כל הברנדות בישראל, אלא החלקים למען פרויקט שיפוץ אסקורט דור ראשון שלדעתי הרבה יותר מעניינת.

אם בא לך לעזור אני אשמח בפרטי.

נדב

פורסם
אין צורך לריב,

עם כל הצער, הרכב פורק לצורך הצלת רכב יותר מעניין, אם נדב ירצה הוא ימשיך לפרט.

אמר זה שבמו עיני ראיתיו "רוצח" קפרי וחותך אותה לשתיים...

גם לדעתי הפירוק היה אכזרי - כי לרכב עדיין יש סיכוי לשיפוץ (רשיונות).

אבל זהו רכושך - וזוהי החלטה שלך, וזכותך. בהצלחה עם שיפוץ הרכב!

גמר חתימה טובה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
ועתיד הרכב שלך להיראות כך. אז לי אתה קורה פושע. אני לא לוקח רכב שנתן לשיקום והורס אותו.

אתה כן. וחבל מאוד שרכבים כאלו מגעים לידיים הלא נכונות!

שלופם

יש לי פיורינו שנת יצור 88 כמו כן יש לי 127 79 4 דלתות יד 1

תתקשר בפרטי

גמר חתימה טובה

0505521945

k

אהרון מעין 050-552-1945

מס חבר 14264

• תוכן חדש...