Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ממש לא מפליא אותי ואם תשים לב, זה גם לא מפתיע אף אחד אחר בפורום. זה ידוע שיש מתקינים בארץ ש... עדיף היה אם הם היו נשארים טכנאי מזגנים או משהו. :?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
הסיפור נכתב בפורום TECH TALK.

בקצרה, פעם שלישית בשנתיים שמוחלף מצבר ברכב (פעמיים אצל הבעלים הקודמים, פעם ראשונה אצל הנוכחי) מה שהדליק לבעליו נורה אדומה, במיוחד כאשר הטעינה נמצאה תקינה, המצבר הוא של VARTA וגם קטבי המצבר והמינוס לשלדת הרכב נבדקו ונמצאו תקינים לחלוטין.

מסקנה? חשוב לבצע התקנה לפי הספר, בלי קיצורי דרך וחפיפניקיות של מתקינים. זה עלול לעלות הרבה מאוד כסף.

איתמר.

מצטער, אומנם אני לא חבר בTECH TALK ולא חשמלאי רכב מוסמך.

אבל להתקין רדיודיסק, ובנושא מערכות אודיו אני "קצת" מבין..

ולכן הסיפור הזה נשמע מטופש.

אין שום דבר "חאפרי" בלחבר את 2 הכבלים ביחד.

למי שמעוניין שגם שהסוויץ מכובה הוא יכול להפעיל את הרדיו-דיסק, אין שום בעיה לעשות זאת.

זה לא מקצר את חיי המצבר בשום צורה, ולא פוגע בשום דבר.

זה יכול לגמור את המצבר ב2 אופציות בלבד:

1. לא מכבים את הרדיודיסק עד הסוף, ומשאירים אותו במצב של המתנה, ויש איזושהיא תצוגת שעון או DEMO או כל שטות אחרת שהיא זאת שצורכת חשמל באופן קבוע.

2. שאין לרדיו-דיסק אפשרות לכיבוי מלא, והמפעיל לא מוציא את הפאנל, ואז למעשה יש צריכה קבועה.

בכל מקרה, ב2 האופציות, זאת לא תקלת מתקין חאפר, אלא יותר נכון לקרוא לכך "תקלת מפעיל".

ישנה עוד אופציה, וזאת במידה ויש תקלה ברדיודיסק עצמו, שיש איזה מעגל תקול שלאור התקלה צורך באופן קבוע.

אבל זה כבר לא קשור לא למתקין ולא למפעיל.

בכל הרכבים שלי שאי פעם התקנתי בהם רדיודיסק, בין אם מדובר על מערכת מוגברת או לא, אני מחבר + קבוע תמיד.

ובאף אחד מהרכבים שלי, לא הלכו מצברים לפני הבלאי הטבעי שלהם, וברוב המקרים זה היה בערך 3 שנים, שזה זמן סביר בהחלט, ובטח ובטח שזה עם מערכת מוגברת.

לכן, אין לא מבין מה הקשר לחפאריות?

under construction..

פורסם
אין שום דבר "חאפרי" בלחבר את 2 הכבלים ביחד.

זה מה שניסיתי לרמוז. בחיבור אדום למתח NON SWITCHED אין בעייה, אם מקפידים לכבות את הר"ד לחלוטין.

:turn-l:
  • תוכן חדש...