Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קודם כול חג שמח. :wink:

עכשיו,פתחתי לא מזמן שרשור, שאני גם צריך יעוץ לרכישת מצלמת אבטחה. אבל לצערי לא מוצא אותו בשביל להקפיץ אותו עמכם הסליחה.

אז ככה,אני זקוק למצלמת אבטחה נסתרת שתצלם סביב הרכב שלי בחניית הבניין אני מתגורר בקומה 4 והתקציב שלי לא גדול עד 600 שקלים +-.

עולה לי האופציה הזאת שמעתי שהאיכות לא תיהיה משהו וזה מוצר לא משהו האומנם?

אשמח לשמוע אופציות טובות יותר במידה וזה לא מתאים אני פשוט לא יודע מה לבחור.

1.

http://www.21.tv/p-51149/MICROCAM_%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%AA_%D7%9E%D7%A2%D7%A7%D7%91_%D7%90%D7%9C%D7%97

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

למה חשוב שתיהיה נסתרת?

קשה לי להאמין שתצליח לצלם משהו עם הצעצוע הזה מקומה 4 (או שאתה צריך שזה ישב בחנייה עצמה?). גם לא סביר שהיא תשתף פעולה אחרי הגשם הראשון.

ממליץ לך להזמין משהו קצת יותר רציני כמו: http://www.dealextreme.com/p/wireless-300k-pixels-ccd-outdoor-waterproof-ip-cctv-camera-with-24-ir-led-night-vision-44329

חסין לגשם, מכיל חיישן תנועה (מאפשר נניח לשלוח מייל או SMS ברגע שיש תנועה לייד האוטו), יכולת צילום בלילה ויכולת לשדר למחשב בWIFI - בלי צורך בכבל/חיבור לטלויזיה.

עם קצת יותר השקעה (בערך 150$), יש מצלמות דומות עם חיישן HD לאיכות טובה יותר.

פורסם

החניה עצמה מקורה אז לגבי גשם אני לא מודאג.

מצלמה כזאת יכולה לקלוט אם המצלמה היא בחניה והמקלט נמצא בדירה בקומה ה4? כמו בקישור שנתתי?

ולגבי המצלמה שנתת לי בקישור שלך,נגיד ורכשתי אותה איך בדיוק מחברים אותה למחשב בבית שאוכל לצפות? ומה עושים עם מקור חשמל? אין לי מקור חשמל למטה בחניית הבניין זה נראה לי מסבך את העניינים.

זה נראה לי די מסובך.

פורסם

היא עובדת על WIFI. תבדוק (עם הפלאפון או משהו) אם יש WIFI שמגיע עד החנייה.

במידה ויש, צריך תוכנה שיודעת "לתקשר" עם המצלמה. יש הרבה כאלו וגם מגיעה אחת עם המצלמה.

קניתי לעצמי אחת כזאת והכול עובד בסדר. אם תצטרך עזרה בהגדרה, תוכל לדבר איתי.

אגב, אם אתה נגיד עם פלאפון ומחובר לאותו WIFI, אפשר לצפות בוידאו גם דרך הנייד. מאוד נוח.

פורסם

המצלמה משתמשת בשנאי.

אם אתה רוצה צילום קבוע, אין לך הרבה מה לעשות ותצטרך למצוא מקור מתח.

מכיוון שאין לך צורך בהגנה מגשם, יש אלטרנטיבות זולות יותר.

חפש פה: http://s.dealextreme.com/search/Wireless+camera.html?category=1001 (בחלק מהמוצרים יש ביקורות או וידאו להמחשת האיכות מאנשים שכבר קנו) או באיביי.

בכל מקרה, אל תקנה בארץ. המצלמה מערוץ הקניות (או משהו ממש דומה) עולה פה פחות מחצי והמשלוח חינם במילא.

פורסם

תודה על הקישורים.:-P

לגבי המקור מתח יש אפשרות כזאת במקרה של חיבור השנאי עם כבל מאריך?

וצריך לחבר את המצלמה לכבל רשת אם לא טועה נכון?

פורסם

מאריך זה בסדר.

מאיפה אתה רוצה להביא אותו? קומה רביעית?

אין לך איזו נקודות חשמל בחנייה?

לא חייבים (אבל אפשר) כבל רשת, פרט להגדרה ראשונית. זה כל היופי ב-WIFI.

בכל מקרה, כנראה שכבל רשת מקומה רביעית יעלה לא מעט.

תוודא שהראוטר שלך באמת מגיע לשם (ובעצמה מספיק חזקה).

פורסם

אין לי ראוטר כנראה שאצטרך לרכוש אחד.

לגבי מקור חשמל לא נראה לי שיש מקור חשמל טוב למצלמה בחנייה.

• תוכן חדש...