Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המפצל הבנתי אותך תודה רבה.

לגבי הסאב שלי אני מצרף פה את הנתונים שלו שכתב אותם היצרן שלו:

תכונות עיקריותהספק - 1400Wpixel.gifטווח תדרים - 20-180Hzpixel.gifנצילות - 91dBpixel.gifכח נומינלי - 400RMSpixel.gifDuel voice coil type 2Ωpixel.gifגודל תיבה מתאים: 35.4 ליטרpixel.gifQTS-0.48מבנה:Interlaced Aramid/Basalt fiber reinforced IMPP composite conepixel.gifSingle large conex damper with damper ringpixel.gifDouble stack high power magnetspixel.gifExtended and vented pole yoke

עכשיו אני מקווה שתצליחו להגדיר סופית איזה התנגדות יש לסאב הזה? 2אום או לא?

ולגבי התיבה, האם מה שרשום באתר היצרן זה הכי נכון?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

מבחוץ על התיבה יש רק תרמינל אחד לחיבורים,

אבל בפנים על הסאב עצמו אני לא זוכר, פתחתי אותו לפני שנה ולא זוכר בדיוק מה היה בפנים, אבל אאל"ט ראיתי שם גישורים בין החוטים , אבל אני אפתח אותו ואבדוק שוב.

בקיצור, אם יש 2 טרמינלים מה זה אומר?

פורסם

אם על התיבה יש טרמינל אחד ורשום 2 אוהם אז ככל הנראה הסאב בעל שתי סלילים של 4 אוהם, שנותן אופציית חיבור במקביל של 2 אוהם או בטור שיוצא 8 אוהם. אני מתערב שזו האופציה הראשונה. אז אתה צריך מגבר שיציב ב2 אוהם. וזה יצטרך להיות מונובלוק כי מגבר רב-ערוצים שיציב ב2 אוהם בגישור אתה לא תמצא. אם יש לך מצלמה תצלם ותעלה תמונה ככה העניינים יהיו יותר ברורים.

דיוויד

פורסם
אהלן,

אם יש לי כבל ראשי מהמצבר 4G ואני מכניס אותו למפצל ומוציא 4G למונו ומוציא 8G למגבר קטן, האם צריך להתקין פיוז על ה 8G ?

ואם לא אתקין פיוז מה יקרה?

(כמובן יש לי פיוז ראשי ליד המצבר)

ושאלה קטנה:

איך אומרים 4 GAUGE , ג'אוג או ג'יגא? או איך קוראים את המליה נכון?

תודה.

על כל כבל צריך לשים פיוז לפי עובי הכבל זה נועד להגן על הכבלים

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

כן אני רוצה לקנות מונו בלוק של סאנדאון.

AS 21 אתה מתכוון שאחרי המפצל מתח חייב 2 פיוזים? למה?

הלא על הכבל הראשי שבא מהמצבר שהוא 4G יש פיוז אז זה מספיק, למה עוד פיוז על אותו כבל?

אבל על ה 8G שיצא מהמפצל למגבר הקטן אמרו לי יש מפצל מתח עם פיוזים בתוכו, אם לא אני שם לו פיוז בנפרד,

אבל ל 4G לא נראה לי צריך עוד פיוז.

חברים האם אפשר וצריך להתקין קבל מתח?

במה יעזור לי אם כן?

האם הוא יזיק אם אין לי צורך?

וכמה עולה בערך?

פורסם

כי הפיוז על 4g יהיה גבוהה מפיוז של 8g עקרונית אתה יכול להחמיר לשים פיוז שמתאים ל8g על הכבל של 4g ולא לשים לאחר מכן פיוז אחרי הפיצול אבל אז זה ״כמו״ ששמת כבל 8g ולא 4g

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

לדעתי אתה לא צריך קבל, זה סתם גימיק. תקרא קצת באינטרנט אתה תמצא מספיק מידע על הרכיב הזה שלא עושה יותר מידי. אם מערכת החשמל בריאה אין צורך בקבל. אם יש לך נפילות מתח הקבל לא יפתור אותם. אם אתה קונה מונובלוק סאנדאון הייתי ממליץ לך לשדרג את שלושת הגדולים (תחפש פה בפורום מה זה שלושת הגדולים) ותוודא שיש לך הארקה טובה למגברים.

דיוויד

פורסם

הארקה אני אעשה לכל מגבר חוט קצר עד 30 ס"מ מהמגבר לשלדה והוא יהיה מוברג טוב מאוד לגוף הרכב ללא הפרעות של צבע הרכב.

ומה עוד צריך?

AS21 לגבי הפיוזים, עוד הפעם:

אני יוצא מהמצבר עם חוט ראשי שיש עליו פיוז ראשי 70A שמתאים ל 4G, אני מגיע לפצל מתח, אני יוצא ממנו 2 חוטים:

חוט אחד של 4G בלי פיוז שהולך ל מונו,

וחוט אחר 8G עם פיוז מתאים שאתקין לו שילך למגבר הקטן.

הבנתה אותי?

פורסם

אא ואציתי לשאול אם בכל זאת אני רוצה להתקין קבל מתח, האם צריך בכל זאת להתקין פיוז ראשי על הכל מתח 4G ליד המצבר?

ואחרי היצאה מה קבל מתח, האם צריך עוד פיוז או שיוצא ישר למפצל מתח?

ואיך מחברים קבל מתח למערכת? הבנתי שצריך לטעון אותו לפני החיבור אבל לא הבנתי איך בדיוק, הסבר בבקשה.

• תוכן חדש...