Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אתמול נסעתי לי ופתאום האוטו התכבה ולא הניע , היה תקתוק אחד בכל פעם שסיבבתי את הסוויטץ

הבנתי מוסכניק שאני מכיר אותו הרבה זמן וסומך עליו .. בדקנו סטרטר , מצבר הכל היה תקין חוץ מהמנוע

לקחנו אותו על גרר למוסך שלו הוא בדק אותו ביחד איתי עד2 בלילה כמעט

הבנתו שנתפס המנוע , עכשיו המנוע במצב קריטי מנסים לברר אם אפשר לשפץ

אך המחיר שיפוץ לא רחוק ממנוע חדש מפירוק

הרכב הוא פגו 306 1.6 דגם xr שנת 94

ואני לא חושב פעמיים בכלל על שיפוץ הרכב , הרבה אמרו לי לזרוק את הרכב ולהביא משהו חדש במקום

מה אתם אומרים ? עדיף לשפץ ? להחליף מנוע? או להחליף רכב? 

Upgrades coming soon 8)

פורסם

הרכב שלך במצב תקין ועם טסט שווה בערך 4000-6000 ש"ח.

אוברול יכול להגיע בקלות ל 3000-4000 ש"ח. מנוע מפירוק + טיימינג + עבודה יעלה סכום דומה.

לדעתי שווה לשפץ או להרכיב מנוע מפירוק רק אם שאר הרכב תקין ושמור (בלמים, בולמים, מערכת קירור, צמיגים, מזגן...). אם לא אז תמכור לפירוק (או גריטה - אם יש את זה עדיין), תוסיף 8000 ש"ח לפחות ותתחיל בחיפוש רכב אחר.

פורסם

הרכב שמור בצורה מטורפת :) הכל בפנים הרכב חודש , המזגן תוקן על ידי , בלמים חדשים , צמיגים חדשים TOYO , הוחלפו הריפודים בבגאז ובכסאות , אלטרנטור חדש , מצבר חדש , טיימינג חדש , קלאץ חדש , משאבות חדשות

הבא בתור היה אמור להיות הרדיאטור (לפעמים הרכב עולה ל91-92 מעלות .. אבל ככה זה צרפתיות אוהבות חום במיוחד בבאר שבע) ופנסים חדשים , ובולמים היו אמורים להבדק שוב החודש

מה אתה אומר? מספיק טוב כדי להמשיך להחזיק אותו?

Upgrades coming soon 8)

פורסם

לדעתי מספיק טוב.

הבעיה עם מנוע מפירוק שאתה לא באמת יודע מה אתה מקבל, בזמנו בדקתי את האפשרות להתקין מנוע מפירוק, משום מה התשובה שקיבלתי מכל הפירוקיות והמוסכים "אתה מקבל מנוע שעבר 60 - 70 אלף ק"מ". נראה לי קצת חשוד.

אם המחיר אותו מחיר, הייתי שוקל שיפוץ (אוברול) אצל מוסכניק שאתה סומך עליו .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הכל עניין של איכות השיפוץ.

בזמנו עשיתי שיפוץ ראש מנוע במוסך "י.ש הגליל" בחיפה, לסיטרואן קסארה דיזל.

השיפוץ היה ברמה מאוד נמוכה, כל פעם נאמר לי ש"אוטוטו זה ייתפס" והרכב יחזור לסחוב כמו פעם.

זה לא קרה - הרכב עישן כמו מאדרפאקר וסחב הרבה יותר גרוע (שזה אומר, ממש גרוע).

בסוף מכרתי את הרכב, אחרי שהיה מושקע באלפים רבים וברכיבים איכותיים, בכלום כסף - כי הוא עבר טסט רק בקומבינה במכון רישוי וכי פשוט נמאס לי.

המלצה שלי - שיפוץ מנוע רק אם אתה ממש בוטח במוסכניק שלך והוא מתחייב לתוצאות טובות במנוע ההוא.

פורסם

זה קרוב משפחה שלנו , הוא סידר את המנוע לרכב של דוד שלי גם (פאסאט 98)

אני מתקן אצלו את הרכב מאז הקנייה

הבעיה היא איך אפשר לדעת שמנוע שאני מקבל הוא באמת אחד שעבר 40 אלף -50 אלף בלי תקלות מסויימות שיגמרו לי גם להחליף אותו?

Upgrades coming soon 8)

פורסם

דודו - כשעושים שיפוץ ראש במנוע ישן ובלוי עם הרבה קילומטרז, לפעמים מתחילה בריחת קומפרסיה דרך הרינגים השחוקים, שלא הייתה קיימת לפני שיפוץ ראש.

זה בגלל שהראש המשופץ גורם לעליית קומפרסיה, כי השסתומים שלו אוטמים כמו שצריך והראש עצמו נמוך יותר.

יתכן וזה מה שקרה אצלך ואין קשר לאיכות השיפוץ.

מה שכן - המוסך היה צריך לבדוק את מצב הרינגים והצילינדרים ולהחליט אם השיפוץ כדאי.

• תוכן חדש...