Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חניה

CoBrA-MaN
שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב, אני רואה שיש פה כל יום איזה מישהו כמוני שבא בבקשה לעזור עם ביטול דו"ח זה או אחר.. ובכל זאת, גם אני אנסה את מזלי :lol:

אז ככה, אני בתור אזרח טוב ושומר חוק ( :evil: ) חונה בכחול-לבן + פתק חניה

עובר זמן ונגמר "חלון-הזמן" שאני יכול לחנות בו ע"פי פתק החניה.

מפה לשם, אני מגיע לאוטו באיחור של בערך 20 דקות, ורואה פקח מדבר עם איזה מישהי

אני בא להיכנס לאוטו, חצי גוף בפנים כשפתאום הוא אומר לי, חכה רגע, אני רושם לך דו"ח

אני כזה.. WTF :x ???

הייתי בטוח הוא צוחק כי בדיוק באתי לנסוע (שוב, חצי גוף בפנים עם דלת פתוחה והכל)

מסתבר שלא, קיצר אני כבר יוצא מהחניה מתחיל לנסוע קצת, והוא בא לאוטו ומביא לי דו"ח

מה שאני שואל - אם אני יכול לערער (ולזכות) על זה שהוא נתן לי דו"ח בזמן שבאתי להזיז את האוטו (יצויין שהיה איתי חבר שיכול להעיד על זה שבאנו בדיוק לנסוע ושהוא רשם לנו את הדו"ח בדיוק כשנכנסנו לאוטו) ?

עזרה תתקבל בברכה :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה, הענין הוא שאני לא הולך לערער על זה אם אין מצב סביר שאני אזכה (אחרת זו טירחה לשמה)..

אני רוצה לבסס את הערעור על זה בדיוק באתי לנסוע משם - זה חייב להחשב כמשהו - לא ? :(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק גם שכל פרטי הרכב בדוח אכן תואמים לרכב שלך ושהמספר רישוי הוא אכן אותו המשפר ולא נפלה טעות באחת הספרות.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תבנה על זה.

אבל מכתב רשום עולה שקלים בודדים , לא ככה?

כן, או לחילופין משפט :) ?

בד"כ שמעתי שהם לא מגיעים אפילו למשפט ולכן יוצאים זכאים

מממממממ הצעות שיפורים משוה ^_^ ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק גם שכל פרטי הרכב בדוח אכן תואמים לרכב שלך ושהמספר רישוי הוא אכן אותו המשפר ולא נפלה טעות באחת הספרות.

הוא רשם כחול בסעיף הצבע בעוד שהאוטו באמת בצבע תורקיז (חחחח?)

ובכל זאת, אולי אני אמצא פרט שכן יהיה שימושי בשבילי, תודה על העיצה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא יכול לטעון שהיה לך כרטיס חניה שכזה, וכשהוא נגמר באת להזיז את האוטו ואז קיבלת את הדו"ח ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא ירצה לטעון כזו טענה, הוא יצטרך להביא את הכרטיס כהוכחה, ולהראות שפער הזמן בין מתן הדוח לסיום הכרטיס הוא זניח, אבל אם זה באמת 20 דקות זה לא נראה לי ישיג שום דבר.

אמרת שהוא דיבר שם עם איזה אישה לא?

תבדוק יכול להיות שהוא התחיל לכתוב את הדוח רק 5-10 דקות מאז שנגמר הכרטיס ואז אולי יש לך עילה טובה לתביעה.

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספיק לבלבל את השכל.

צבע לא נחשב ,אלא אם זה שמיים וארץ , וגם אז לא בהכרח.

הוא יכול לטעון עד מחר מה שהוא רוצה.

העובדה היא שקיבלת את הדו"ח ביד ,מה שמסיר ספק מאפשרות של בלבול של הפקח (גם אם התבלבל , עדיין עובר העבירה נתפס "על חם").

הדבר היחיד שאתה יכול לשחק עליו , הוא לבקש ביטול עקב סמיכות האירוע למועד פקיעת הכרטיס.

ספק גדול אם תצליח , אבל אולי במקרה תיפול על מישהו חנון ורחום.

שווה את הכמה שקלים של דואר רשום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...