Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסעים לטורקיה בתחילת הקיץ, והיינו רוצים להשכיר שם רכב/ים.

למישהו יש ניסיון בנושא ? יכול להפנות אותי לחברת השכרה ?

בתודה מראש.

נ.ב. - ידוע לי שהיו אשכולות בנושא, אך הם לא ענו על שחיפשתי, לכן אני מעלה את הנושא לדיון נוסף.

פורסם

בחברות הקטנות שמשרדיהם ממוקמים בבתי המלון,ישכירו רכב גם לנהגים צעירים.בכל מקרה עדיף להשכיר מהם רכב,ולא מהחברות הגדולות,אפשר לעמוד על המקח.תבדוק רק שהייה לך מספיק דלק להגיע לתחנה,הטורקים נוסעים תמיד על מיכל ריק...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן, גם זו נקודה שהייתי רוצה שמישהו בעל ניסיון יתייחס אליה.

מבחינה חוקית, מעל גיל 18, רישיון ישראלי ממוחשב מספיק.

אך במידע שקיבלתי ממשרד התחבורה ישנה הסתייגות לגביי חברות השכרת הרכב וכיוצא בזה.

איך ניתן לברר מידע על אותן חברות השכרה קטנות שהזכרת לעיל ? בעיקר בנושא מחירים והיצע רכב.

בתודה מראש.

פורסם

רצוי מאד להוציא רישיון בינ"ל בממס"י אם אני לא טועה,2 תמונות ועשר דקות בדיוק.בהרבה ממדינות אירופה רישיון הנהיגה הישראלי מקובל,אבל בשביל 10 דקות לא כדאי לקלקל את הטיול.ואג טורקייה,תזכה לראות שם יצירות לא מהעולם הזה...(טופאש,רנו 9 ו 12 ועוד).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שנה שעברה הייתי בטורקיה, עשינו טיול ג'פים, אפילו לא ביקשו רישיון :lol:

ואחד מהמארגנים שם הראה לנו שהרישיון שלו היה בתקוף עד 2001-2002 :lol::lol:

בקיצור זה כמו עזה שם.. אתה רואה ילדים בני 13 נוסעים על כל מיני גרוטאות..

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם

זה שילדים בני 13 נוהגים בטורקיה על הכבישים זה יפה והכל אבל אם תיפול על איזה שוטר מנייאק והוא לא יקבל את הרשיון הישראלי אתה בצרות גדולות מאד אז לא להיתקמצן על עוד 28 שקלים ושעה מזמנך בכדי לנסוע לסניף דואר או ממסי ולעשות רשיון!!!

בנוגע להשכרה עצמה הייתי שם שנה שעברה בעודי אחרי המלווה בדיוק יומיים ונתנו לי רכב בחברה קטנה בעיר קיריש אז תנסה בחברות הפרטיות

נ.ב : אל תשכח לבקש ביטוח שמתאים לך שלא יהיו בעיות!!!

ותהנו

פורסם

והכי חשוב - לא להסתחבק עם השוטרים התורכים. שלא תעיזו לעשות להם "בלשיק!" ותחשבו שהם חברים שלכם.

אחרת תבלו לילה בכלא הטורקי. תוך כדי מחשובת על "עבודה מכניסה" :lol:

ושוב פעם - הכי חשוב, להנות, לאכול שווארמה ע"פ קילוגרמים ולחזור הביתה בשלום!

פורסם

בתודה מראש.

נ.ב. - ידוע לי שהיו אשכולות בנושא, אך הם לא ענו על שחיפשתי, לכן אני מעלה את הנושא לדיון נוסף.

למה לך לשכור ים ? יש שם חופים יפים מאוד בחינם... :twisted:

פורסם

בתודה מראש.

חחחח

תגידו כמה עולה להשכיר רכב בטורקיה ואיזה רכבים יש שם?(אני מקווה שלא סוברו DL :D )

אן לי אוטו :( HELLP!

פורסם

אבל אני זוכר (וזכרוני לא מטעני בנושאים הנ"ל....) שלטורכיה הרישיון ישראלי "מספיק" בינלאומי! כי בתכלס הרי כתוב לנו שם בצרפתית (שזה השפה הרשמית לרישיונות לא? :oops: )

פורסם

בתודה מראש.

חחחח

תגידו כמה עולה להשכיר רכב בטורקיה ואיזה רכבים יש שם?(אני מקווה שלא סוברו DL :D )

אן לי אוטו :( HELLP!

פורסם

רכבים יש כל סוג כמו תמיד תלוי איזה סכום אתה מוכן להשקיע....

אני לא זוכר בדבר נהג צעיר אבל מחיר רגיל נע בין 40-50 דולר ומגיע עד לכמה מאד לBMW!!!

פורסם

40 דולר ביום ? :shock:

(גדול עלינו... מוניות יעלו לנו פחות... :twisted: )

בכל אופן, רשיון הנהיגה הישראלי תקף בתורכיה למשך חצי שנה מיום הכניסה למדינה, ובתנאי שאתה בן 18

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...