Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנה מדהימה ללא ספק, ניכרת ההשקעה של ישראל באוטו ובהחלט התוצאות טובות מאוד..

איזה סאב אתה הולך להביא? (הפתעה? :) )

HU:Pioneer DEH-80PRS Amp's:Celestra Fa 475 + Sundown SAE1000D

MIDBass:Hertz HSK XL TW:Dayton Audio RS28F-4 SUB:DC - Lvl 2 - 15'

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף לאיחולים.

אחלה בחירה של רכיבים, ועוד יותר הבחירה של המתקין.

עושה רושם שהכל בוצע נכון ועפ"י הספר- עכשיו רק נשאר לכוון :)

לגבי החתימה של פותח השרשור: מה עם קצת יותר מקוריות?

www_sinfoni_com.jpg.JPG

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
איזה רכיבים, איזה התקנה, ישראל אתה תותח.

אגב מה עם הסאב?

שוב, כרגע יש לי ADIRE SHIVA 12, סאב מדהים אבל התכנון כולל סאב טוב יותר.

לSROOL - אין לך מושג כמה אני מרוצה מהלויתן אבל מתישהוא בעתיד אני אחליף את ההגברה לסלסרה RA, שלדעתי הם בין המגברים היותר איכותיים שיש לתחום להציע (במחיר שפוי).

לMATANEL - צודק, סינפוני לא מקוריים :lol:

בקרוב אני אעדכן את השרשור בתמונות נוספות.

פורסם

בסמלון שלך יש IDMAX - יש קשר?

עם הסט הקדמי שאתה הולך עליו לדעתי להביא סאב של סקאן ספיק כבר יהיה להפוך את הסטאפ לרך מידי - הטעם שלי היה להביא האבוק 12 אינטש :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש ותהנה באמת התקנה מדהימה ומושקעת.

יצא לי לשבת באוטו כמה דקות ובאמת שומעים מעולה למרות שצריך לסגור כמה פינות בכיוונים.

שאפו לג'וניור !

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

תתחדש .

מערכת משובחת.

מחכה למפגש לשמוע :)

לגבי השיבה - אל תהיו כל כך מופתעים , זה סאב יותר טוב ממה שרוב האנשים חושבים.

פורסם

אני תמיד נהנה לראות עבודות בידוד ברמה. שאפו לישראל על ההתקנה אשמח לראות את ההתקנה של המגברים והתוצאה הסופית בדלתות

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

ישראל אין ספק שלראות את העבודה שלך זה תענוג, הירידה לפרטים זה משהו שמעורר הערכה, הלוואי ורוב מתקיני ישראל היו עובדים כמוך, רק משהו אחד נשאר לי להוסיף, תסדר כבר את הפרלוד!!! אתמול ההורים של חברה שלי נבהלו ממך :lol:

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

הם לא נבהלו מהרכב...:wink::wink:

אבל לו היו מכירים את ישראל היו חוטפים אותו לבת שלהם במקומך...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

רועי

תתחדש.

זה מה שנקרא-השקט שלפני הסערה.

ליאור

פורסם

תתחדש על ההתקנה .

בחירת מתקין ברמה מאוד גבוהה.

אהבתי את הMS-8 , ממש יפיפיה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

המשך תמונות, פרט לישראל המתקין והאיש עם הסבלנות הבלתי נגמרת אני מוכרח להודות גם לאבנר ,האיש שעזר לי לשרוד את השעות הארוכות עם מטעמים MADE IN BAGDAD. :-D

MORANLAN שמוכיח שלא צריך להיות שפוי בשביל לעבוד באמדוקס,

SROOL על תמיכה נפשית,

OZERO שתמיד מצליח לעצבן אבל חבר אמיתי,

ואודי נץ לבן על מופע של איש אחד.

IMG_3122.jpg

IMG_3123.jpg

IMG_3124.jpg

IMG_3125.jpg

IMG_3129.jpg

IMG_3131.jpg

IMG_3132.jpg

IMG_3632.jpg

פורסם

יפה רועי יפה

אבל יש לך כמה טעויות

1. בכדי לעבוד באמדוקס או בכלל בתעשיית ההיי-טק - הדבר האחרון שאתה צריך, זה להיות שפוי.

2. SROOL צריך תמיכה נפשית - מה זה אומר עליך?

3. OZERO - יבגני - הוא הציפור האדומה - הוא תמיד עצבני, הוא לעולם לא מעצבן!

הפודים ותהליך הבניה שלהם מאוד יפה - הקצפה יפה, שיוף יפה גימור חלק וטוב - העבודה הזו בפני עצמה היא עבודה מעולה.

כרגיל ישראל שוב רק מוכיח את היכולת שלו וזה פשוט מיותר להוסיף מעבר לזה - שאפו על עוד עבודה יפהיפיה.

ה-אבל שלי לגבי העיצוב -

ההתאמה של הפאנל הזה בסופו של דבר לא נראית שייכת לדיפון או חלק ממנו - אולי לרפד מחדש בצבע שחור בדיוק כמו הדיפון? זה יטשטש את הגבולות בינם.

שאלה -

מה הסיבה בעצם שהגריל נוצר לרוחב כל הדיפון במקום רק באזור הוופר בתור גריל וזהו זה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ותודה לgilmizrahi על החומוס מעורב בשתן מאבו גוש :lol:

כמה עבודה מושקעת בדלתות אלו , בראבו :ok:. אני אישית, האייתי פשוט מדביק את הוופר ושולח אותו לדרכו :buddies_drink:.

כולו קיא :digging:...

מה קראאאאה???8)

צריך יותר סמיילים בפורום זה

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...