Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב של 5000 שקל אתה יכול לקבל תמורה הרבה יותר גבוהה:

מגבר איכותי ולא בסיסי - 2000 שקל בערך.

סט ברמה אחת מעל הדוטק- 1500 שקל בערך.

סאב ES300- בערך 1000 שקל, אולי מעט פחות.

התקנה ברמה טובה + חיווט נורמלי בשאר התקציב. (בהנחה שאתה קונה את רוב המוצרים מאותו המקום או מתקין במקום שאתה קונה חלק מהמוצרים, אני בטוח שתהיה לך הנחה מסוימת).

אתה יכול גם לשקול לבצע בידוד אקוסטי בדלתות הקדמיות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מה לגבי הרדיו דיסק? להחליף? (פיוניר 2950) . אני די בונה על הדוטק, יש אותו לחבר שלי וממש התלהבתי. רציתי לבנות את המערכת איתו, כלומר לא חייב (או רוצה) לבזבז את כל התקציב שלי.

פורסם

בתקציב שלך ההיתי ממליץ לך לקחת fa 475 ביחד עם מורל היבריד במידה ואהבת את המורל ואת ה es300

רכיבים טובים ושילוב טוב הכי חשוב זה לישמוע ליפני שאת קונה :)

hu:eclipse 7200 com:SEAS Performance amp:celestra ra-475x sub:arsenal 12

פורסם

אני לא רוצה את ההיבריד, המערכת שאני רוצה תספיק לי עם הדוטק אובשיין. לא מחפש לקנות דברים יותר יקרים, ובגלל זה רציתי לתאם סאב שיתאים לרמה של האובשיין במערכת. לגבי רדיו דיסק, מה לגבי הפיוניר 4050ub? רדיו דיסק ברמה גבוהה? לגבי קומפוננטים, קראתי בפורום המון שמתלהבים גם מחברות כמו הרץ, dls, קלארוס. איך הם לעומת האובשיין (קומפוננטים באותו רמת מחיר?).  

פורסם

מחזק את כולם בקשר להרץ- בתקציב שלך אין לו מתחרים, נותן תמורה אדירה למחיר- אני איתו כבר כמה חודשים, ואני נהנה מכל רגע.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

בקשר לרדיו דיסקים, איזה חברות נחשבות הכי טובות? ראיתי מחיפוש בפורום שממליצים הרבה על אלפיין, קלריון ואקליפס. גם ראיתי המלצות על רדיו דיסקים של פיוניר, ושמתי לב שההבדל במחירים הוא משמעותי. על איזה חברה הכי הייתם ממליצים? לא עדיף לקנות פיוניר במחיר זול יותר ? תקציב של 1000-1200 שקל.

פורסם

לדעתי שווה לך להשקיע בהרץ ישלי אותו ואני מרוצה עד השמיים ועוד אצלי

אין לי הגברה מספיק חזקה בישבילו

פורסם

נראה לי אני אלך באמת על ההרץ ,אני רואה המון ביקורות טובות עליו. לגבי רדיו דיסק, מה אתם אומרים? פיוניר שיותר זולים, או אלפיין/קלריון/אקליפס מצדיקים את ההבדל המשמעותי במחיר? אגב מה שאני מחפש בר״ד הוא : 3 יציאות למגבר, חיבור usb +aux בפנל, 4v יציאת הגברה. איזה דגמים עונים על הדרישות שלי?

פורסם

אקליפס כבר לא מייצרים כי אין חברה יותר ! אלפיין וקלריון שיתנו מפרט כמו פיוניר9350 לדוגמא צריכים לעלות פי 2 בערך.

ואני יגיד לך ב לשון המעטה שב 5000 ש"ח אתה יכול לבנות מערכת סופר איכותית ממותגים מובילים.

לדוגמא :

מגבר HERTZ EP4X

DLS CA41

או שילוב של מונו ו 4ערוצים

סט קידמי

HERTZ HSK 165

ו מורל היבריד אוביישן

. DLS R6A

סאב

HERTZ ES 300

DLS KW12

POLK AUDIO 350RMS