Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מניח שעולות פה כאלה שאלות כל יום אבל אני באמת אשמח אם מי שיודע יעזור כי מדובר פה בנושא שאני באמת לא מבין ש-ו-ם ד-ב-ר.

לא מזמן קניתי רכב (מאזדה 323 שנת 95). הרכב אומנם ישן אבל במצב מצויין. יש לו רדיו ורמקולים מאוד מיושנים שאני רוצה להחליף.

1) רציתי לדעת אם לא תהיה לי בעיה להתקין לו מערכת חדשה ורמקולים למרות שהרכב ישן ואולי לא מתאים לטכנולוגיה הזאת שיש היום

2) אם זה לא בעייתי להתקין בו משהו חדש, הייתי שמח לקבל המלצה על מערכת בסיסית, נניח של שני רמקולים מקדימה ושניים מאחורה. כמובן שאני צריך גם נגן דיסקים\רדיו חדש (פאנל כזה) ונראה לי שזהו (אלא אם כן הידע הדל שלי בנושא משמיט פה עוד דברים שאני צריך לקחת בחשבון).

התקציב שלי נע בין 1000-2000 שקלים. זהו, אני אשמח לשמוע הצעות, המלצות או אפילו סתם הפניות לחנויות אמינות. תודה לכל מי שעוזר.

פורסם

יש לך בקשות מיוחדות כמו USB או בלוטות' ?

בעיקרון, ר"ד בסיסי כמו קלריון מדגם CZ200 או פיוניר מדגם 2250 או 2350 יספיקו (אלא אם כן יש לך דרישות מיוחדות, ואז אפשר ללכת על ה CZ500 שיש לו גם בלוטות' מובנה).

רמקולים- רצוי ללכת על סט מסוג קומפוננט מקדימה (לאיכות צליל ומיקום צליל טוב) וסט מאותה הסדרה רק קואקסיאלי (רגיל) רצוי בגודל 6X9 לפיצוי על התדרים הנמוכים.

מורל טמפו מקדימה ומאחורה או אפשרות שתהיה קצת יותר עוצמתית (אך לאו דווקא יותר איכותית) היא הרץ אנרג'י מקדימה ומאחורה.

אני אוהב את הטמפו, נשמעים נהדר ביחס למחיר (כ- 500 ש"ח לסט אחד/זוג רמקולים) ההרץ יותר נציל אז יישמע חזק יותר על אותה ההגברה (כ- 800 ש"ח לסט).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה היה מהיר. תודה על העזרה.

לגבי הר''ד הדרישה "המיוחדת" היחידה שאני מחפש היא חיבור AUX כדי לחבר אליו אייפוד. חוץ מזה שינגן דיסקים ותחנות רדיו. לא יותר.

לגבי הרמקולים עוצמה חשובה לי אבל לא כמו האיכות, אני מבין שהאופציה הראשונה עונה על זה הכי טוב?

אגב אני מוכן להשקיע גם כמה מאות שקלים מעבר למחירים שציינת שהרמקולים עונים. יש אפשרויות טובות יותר במחירים כאלה?

פורסם

שתי האופציות איכותיות, הראשונה קצת יותר איכותית (שוב, זה גם עניין של טעם), השניה יותר חזקה.

לגבי המחירים:

קלריון CZ500 יעלה באזור ה- 800-1000 שקל.

שני זוגות של הרץ יעלו ביחד 1600 שקל.

והרי לך כבר סכום כולל של 2600 שקל.

להציע עוד? :)

מעבר ל- 2 זוגות רמקולים ור"ד טוב- השלב הבא הוא הוספה של מגבר לעניין, כדי לשפר הן את האיכות והן את העוצמה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נראה לי שאין צורך בעוד הצעות. אם אתה אומר שזה מספיק איכותי אז אני אסתפק בזה, בכל זאת מדובר ברכב ישן שבאופטימיות זהירה אני מעריך שיהיה אצלי גג 3-4 שנים. מאותה סיבה לא נראה לי שאני אשקיע גם במגבר כרגע.

מה שנשאר לי בעצם לדעת הוא איפה כדאי לי לקנות את זה? אינטרנט? אולי איזה חנות ספציפית שאתה יכול להמליץ לי עליה?

• תוכן חדש...