Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני יומיים אני וחבר כיוונו חיתוכים במגבר (Jl 450/4) וגם האימפרינט של אלפיין (מעברים בין אופציה של רמקולים קדמיים ואחוריים ואופציה של 3way) ומאז יש לי מעין ציוץ מוזר ברגע שאני מדליק את הhu וזהו, שום רעשים לאחר מכן.

יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לתופעה?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

יש לי את זה גם כבר הרבה חודשים מאז התקנתי את המגבר שלי.

בעיקרון הבנתי שזה קשור לRCA או לכיווני גיין, במקרה שלי הגיין פתוח מא וד אז נראה לי שזה בגלל זה.עם זאת, לא בטוח במה שאמרתי, חכה לעוד תגובות.:lol:

פורסם

בוקר טוב

הציוץ בהדלקה יכול לנבוע מהמון גורמים

על פניו בצורה מאוד פרימיטיבית אני יכול להעריך שישנה איזו בעיתיות מסויימת עם אחד הקבלים

כך זה נשמע רק מלקרוא את הפוסט

כמובן שאפשר יהיה לתת הערכה יותר מכוונת אם ניתן יהיה ממש לשמוע ולנסות לשחזר דבר דומה מניסיון העבר

אני לא חושב שזה צריך כל כך להטריד אותך

הרי לדבריך זה רק בהדלקה כך שזה נשמע די זניח

יום טוב

דרור

פורסם

בקשר לגיינים, הם לא עוברים את החצי, כבר היו במצבים יותר גבוהים ולא קרה כלום, הRCA דיי איכותי של קנוקספט (אם ככה רושמים את זה אפילו להגיד את השם אני לא מצליח:lol: ), זהו פשוט מדאיג שפתאום זה צץ..

פורסם

אצלי קרה פעם ברגע שהייתי מכבה את הרדיו היה לי מן רעש כמו של פאק-מן(המשחק) ולא הבנתי ממה זה,בסוף גיליתי איזה כבל ברדיו שהיה חשוף,מצאתי לו את הבית המתאים וסגרתי עלייהם וזה נעלם.

Scan Speak

• תוכן חדש...