Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות רכב לטווח הקצר (ישמש אותי מספר חודשים עד השחרור שאז אני נוסע ללמוד מספר שנים בחו"ל).

מכיוון שזה לתקופה קצרה אני לא רוצה להשקיע יותר מדי, חתיכת פח עם ארבע גלגלים, לא יותר מדי מכוערת, אוטומטית ונוחה תתאים לי.

מצאתי לי את האופציות הבאות מיד שניה (טווח מחירים 5K עד 12K):

אקסנט 96 או 99 1.5

לנטרה 96 1.6

דייהו נובירה בכל מיני וריאציות (שנים 96-02)

מונדאו 98 או 01

קיה קלארוס 97 או 99 2.0

אני מאוד נמשך מבחינת מראה (חשוב לי מרווח, הכי חשוב. ני אעדיף אפילו גרנד פרי 1956 מפונטו או i10 מ-2012 - לא מתקרב לרכבים קטנים כמו איביזה, גולף ודומיהם גם אם אני מקבל אחד בחינם) לקלארוס או לנובירה, אבל השאלה הגדולה פה היא מה קורה כשאני נכנס עם אחת מהן למוסך. הקלארוס רכב שלפי מה שאני רואה לא הכי חזק בשוק הישראלי, ונובירה זה של דייהו שלפי מה שאני שומע (אני לא מבין גדול... D:) זה רכבים לא אמינים (או שזה סתם סטיגמה?...).

גם המונדאו באה בחשבון מעל האחרות...

מה אומרים?

אגב, ראיתי שעל האקסנט או הלנטרה (לא זוכר איזה אחת בדיוק) המוכר רשם שיש לזה צריכה של 1/15 - הגיוני? (באוטומט...)

תודה!

פורסם

רק שתדע שגולף הרבה יותר גדולה מנובירה ועל אחת כמה וכמה מאקסנט.

זה שאין לרכב בגאז' לא הופך אותו לקטן יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לנו הייתה לנטרה 97,הציגה אמיהות סבירה,הייתה נוחה יחסית אך לא מאוד חסכונית,מכול הרשימה שלך אם זה רק מה שאתה רוצה הייתי מתמקד ב אקסנט ולנטרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רק שתדע שגולף הרבה יותר גדולה מנובירה ועל אחת כמה וכמה מאקסנט.

זה שאין לרכב בגאז' לא הופך אותו לקטן יותר.

אני לא מכיר רכבים בצורה מקיפה בכלל אז ייתכן שהתבלבלתי עם רכב אחר, אבל הרעיון עומד בעינו.

פורסם

בסכומים האלה כל הרכבים שציינת הם מלכודת תיקונים נוסעת! אם אתה רוצה רכב פשוט שישמש אותך מספר חודשים לך על פונטו, סיטרואן סקסו, פולו

מונדאו?? קיה קלארוס??? קנה חופשי חודשי - עדיף.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
בסכומים האלה כל הרכבים שציינת הם מלכודת תיקונים נוסעת! אם אתה רוצה רכב פשוט שישמש אותך מספר חודשים לך על פונטו, סיטרואן סקסו, פולו

מונדאו?? קיה קלארוס??? קנה חופשי חודשי - עדיף.

היי.

קודם כל, תודה על ההתייחסות :)

מה כוונתך ב"מלכודת תיקונים נוסעת"...?

ואגב, כל הרכבים שהזכרת קטנים בגודלם וכפי שהזכרתי אני מחפש גודל ורווח... D:

פורסם

אם כך יש לך לנטרה,הייתי מוסיף גם את הבלנו וניסן אלמרה לחיפושים שלך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם כך יש לך לנטרה,הייתי מוסיף גם את הבלנו וניסן אלמרה לחיפושים שלך.

תודה. הלנטרה רכב מרווח?

הייתי מוסיף אותם לחיפוש שלי, רק שאני מחפש רכבים שנמצאים באיזור צפון (חיפה וצפונה ממנה) מכיוון שאני צריך מישהו שמבין שיבוא לבדוק איתי את הרכב טרום-קניה, ולגרור מישהו למרכז (למרות שבמרכז יש הרבה יותר מבחר), לא נעים...

פורסם
יש לי הצעה עבורך לסיטרואן קסארה במחיר רצפה, זקוקה ל-3 טסטים (תשלום) ותימכר במחיר סמלי מעבר לטסטים.

צור קשר בה"פ.

איזה שנה? מצב הרכב? האם זה רכב "גדול" ומרווח?

איפה אתה נמצא?

פורסם

כן הלנטרה רכב מרווח גם מאחור לפחות לאותם שנים.

פורסם

מוזר שאף אחד לא הציע לו מיצובישי..

לנסר 92 93, סופר לנסר יש מ93-97

מאד נוחים, חלונות חשמל, מרווחים, אמינים מאד בעיקר אם נפלת על דגם שמור ומטופל טוב.

תעביר איתם כמה חודשים בכיף.

הצעה שלי

• תוכן חדש...