Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפתור האינפוט קובע עם הפעלת המגבר על כל ארבעת ערוציו תהיה דרך זוג RCA או שתיים

נניח לצורך העיניין שיש לך מכשיר מוגבל בזוג RCA אחד בלבד

ואתה רוצה להפעיל במקביל את כל 4 ערוצי המגבר אז אתה מעביר את כפתור האינפוט ל FR או 2 ערוצים ואז כל 4 ערוצי היציאה של המגבר פנויים להעמסה

דרור

פורסם

ואם יש לי בHU 2 יציאות וברצוני להגביר מגבר 4 ערוצים שיגביר סט קדמי וסאב. האינפוט צריך להיות על 3 ערוצים?

אם אני רוצה להגביר סט קומפוננט (ז"א 2 ערוצי הגברה) עם מגבר 4 ערוצים בצורה של גישור? על כמה ערוצים האינפוט צריך להיות?

פורסם

דרור אני מקווה שאתה צודק כאן - יש הגיון.

בכל מקרה אם יצא לך לשמוע את הדוטקים עובדים על הרדיו המקורי ברכב של איתמר - אתה לא היית כותב את מה שכתבת...

אחרי שעברנו על מה שהיה עד עכשיו - נראה לי שנשאר רק לעבור לבדיקה מעשית או להגיע למפגש.

או שהאלמנטים שלו כבר נשרפו או יצאו מכוון או פשוט מתחילים להתפורר או שמשהו בהתקנה גורם לזה אבל קשה מאוד לדעת בצורה כזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...