Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על earthquake לצרכי SQ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרור

אם מדברים על סאב למטרות SQ - תן לי אחד שינצח את הדבר הבא:

http://www.madisoundspeakerstore.com/no-longer-available/aurasound-rpm-plus-10-autosound-subwoofer/

המשלוח אפרופו משהו כמו 20 דולר אפילו פחות (אני יודע מאחד שקנה לאחרונה את הסאב הזה בעצתי) -בקיצור בדיחה של מחיר לפצצה של סאב.

למען האמת - תן לי אחד שינצח את זה:

http://www.madisoundspeakerstore.com/approx-12-subwoofers/peerless-835017-xxls-12-aluminum-cone-4-ohm/

ביחס של תמורה למחיר...

הEARTHQUAKE יהיו ללא ספק עדיפים על המתחרים אותם ציין פותח השרשיר, זה כן, אופציות טובות יותר במחירים האלה אני מניח שיש ולא מעט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגאן62 תודה. הבנתי.

אוזירו. הלוואי והייתי מקבל תשובה חד משמעית. קיבלתי חצי חצי.

אולי לא הסברתי את עצמי נכון אני מתנצל על כך.

הדרישות שלי הם 70% SQ ועוד 30% SPL.

אם הזוג המדובר מתאימים יותר לSQ או מתאימים יותר לSPL זו שאלתי.

ברור לי שהסאב לא מתאים ב100% לSQ אבל חשבתי שאולי בגלל שזה זוג וזה הדגם של ה10״ ועם קופסה מתאימה יהיה אפשר לענות לדרישות שלי.

Only RWD

פורסם

אדי באמת שאין לי כח לקרבות שבהם יש מנצחים ומפסידים

אתה יודע בדיוק כמוני שזו לא חוכמה להקפיץ אתרי מכירה מכל מיני פינות בעולם ולהתחרות במחירי שוק בארץ

לכן אמרתי שבת"רד הזה אתה יוצא קצת דמגוג (אנחנו מכירים מספיק אני מקווה כדי שתדע להעריך נכונה את כוונתי בפניה כזו אליך שאין בה ולו שמץ של ניסיון חס וחלילה לזלזול)

אבל מה שחשוב לי זה קודם כל להודיע על גילוי נאות (כי אני מקבל פידבקים מוזרים בפרטיות)

אז ברשותכם :

אני לא יבואן של EARTHQUAKE כבר שנים

הייתי בעבר אבל אין בנינו יחסי מסחר המון זמן

ואני לא משווק מוצרי EARTHQUAKE בארץ

אז אני מקווה שההערה שלי תגיע לאנשים הנכונים

תשובתי אל אלי3 הייתה תשובה מקצועית נטו

ללא שום מערך שיווק מאחור או תעוות בצע (שבדרך כלל אני נחשד בה בשוטטותיי בפורום)

אז זה הכל ובהצלחה לכולם

דרור

פורסם

שדך להם מונו נחמד במקום רוקפורד שלך. הוא לא יציב ב2 אום בגישור.

סאבים וכסף זה כמו מערכת מסדר ראשון : ככל שאתה משקיע יותר כסף, אתה מקבל תוצאה טובה יותר. אך בנקודה מסויימת אתה מגיע לרוויה...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

תיבה בונים לפי נתוני FS של הסאב. מכניסים את הנתונים לתוכנה ומקבלים מספר תיבות בהתאם לדרישות.

יש גם תיבה מומלצת בPDF של היצרן...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
שדך להם מונו נחמד במקום רוקפורד שלך. הוא לא יציב ב2 אום בגישור.

סאבים וכסף זה כמו מערכת מסדר ראשון : ככל שאתה משקיע יותר כסף, אתה מקבל תוצאה טובה יותר. אך בנקודה מסויימת אתה מגיע לרוויה...

כן לרוויה הזאת קוראים חשבון מוגבל בבנק :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כן לרוויה הזאת קוראים חשבון מוגבל בבנק :-P:-P:-P

• גם אישה שמציבה תנאי : מלונה או מיטה :lol:

• מכלולים מכאנים דורשים החלפה לפני הזמן שלהם... (סיבה שבגלה נאלצתי להיפרד מדבל זטק) :cry:

חיים לא הוגנים :-(

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

תגור באוהל

בעוד 10 שנים יהיה לך כסף לאינפיניטי G37 עם מערכת יוקרתית (המובנית ז"א)

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקי כנראה התיבה תיהיה במידות 30X80X35 אטומה [כאשר ה35 זה העומק וה30 זה הגובה]

מה אתם אומרים ?

בקשר לתוכנה, אני לא מצליח להתקין אותה.

Only RWD

פורסם

יש לי earthquake אבל 12 אינטש כבר 4 שנים, ואני מאוד מרוצה.

אבל לפני שאתה קונה, כדאי תשמע אצלי את הסאב ואחר כך תחליט אם אתה אוהב את הסגנון הזה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...