Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

למישהו יש מושג לגבי החלפת רדיו דיסק מקורי בדייהטסו סיריון (2007)?

מתחיל להישבר לי מהגרוטאה הקטנה והמחרפנת ואני רוצה להחליף לרדיו דיסק אמפי3+USB אבל אני לא רוצה שזה יכער את הלוח או יפגע בביצועים אחרים...הבנתי שיש מתאם מסגרת שניתן להרכיב על הלוח ולהכניס בתוכו כל רדיו שרוצים. איפה ניתן להשיג את זה?

טנקיו!

פורסם

היה באמת מחסור מסויים במתאמים לסיריון (בהנחה שיש לך את הדגם שצורך התאמת מסגרת)

למיטב ידיעתי יש כרגע מסגרות לסיריון

כך שאתה די יכול לבחור איזיה מכשיר שרק תרצה להרכיב ברכב

דרור

פורסם

יש חופשי .

אם יש לך ידיים טובות אתה יכול להרכיב גם לבד .

לך לפירוקיה וחפש סיריון שיש לה כבר את הפלסטיק ותרכיב לבד זה יעלה לך ממש זול משהו כמו 200 ש"ח מקסימום .

וזה לא מתאם שמרכיבים על מה שיש לך , זה מגיע חתיכת פלסטיק גדולה כחלק מהדש בורד , זה מגיע עם הפתח של המזגן למעלה .

פורסם

מה הקשר לפירוקיה ?

הבן אדם רוצה מכשיר אחר ולא את המקורי

בפירוקייה הוא ימצא מכשיר מקורי

כדי להחליף למכשיר אחר לפי רצונו וממבחר המכשירים בחנויות הוא צריך פנל מתאם שאותו הוא צריך לרכוש בנפרד

דרור

• תוכן חדש...