Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מזרן זוגי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מה שנח לך ונכנס לך בתקציב

תוודא שיש אחריות ליותר מ4-5 שנים, הרוב נותנים 10

אני חפרתי את העולם בחיפוש אחר מזרן עד 6000 שח

בסוף רכשתי פרדייז ב2300 שקל, לא קפיצים מבודדים ולא פילווטופ אבל היה הכי נעים ונח לי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בעקרון אין טוב ולא טוב, יש מה שנוח לך. יש אפשרות שאתה תרגיש נוח על מזרן שלמישהו אחר

הוא "ישבור" את הגב.

אני אישית רכשתי מזרן מאולימפיה לפני כמעט שנה, ואנחנו מאוד מרוצים. הם גם יחסית היו דיי זולים

לעומת שאר המקומות, וגם יכלו לספק בזמן סביר מזרן שהוא 1.8 רוחב, מה שברוב המקומות הצריך

המתנה דיי ארוכה.

מכמה שיחות ובירורים שעשיתי, הבנתי שבסופו של דבר רוב המזרנים מיוצרים באותו מקום, או במספר

מקומות בודדים, וכל חברה ממתגת וקוראת להם בשמות שהיא רוצה.

הכי טוב, גש לחנויות, תשכב איזה רבע שעה על כל מזרן שיהיה לך נוח באופן ראשוני, ואח"כ תעשה

סקר שוק לגביו.

• תוכן חדש...