Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, אני יודע שזה הזוי.

היום על כביש 5 מכיוון אריאל לת"א ליד מחלף קאסם באיזור השעה 12 בצהריים שוטר שנסע לאט מאוד בימני קורז לי להאט אחרי שעקפתי אותו במהירות חוקית מהנתיב האמצעי. (יש לציין שאני עם עוד 2 חברים ברכב, חגורים ולא מוזיקה בווליום גבוה או משהו בסיגנון)

האטתי, עברתי לנתיב הימני ביותר והוא עקף אותי ונסע לפני.

ממהירות של 60 (בכביש של 90) הוא מאט ל40 וככה אני נוסע אחריו בערך ק"מ (להערכתי) ובזמן הזה שאר התנועה חולפת על פני בצורה רגילה.

אחרי בערך ק"מ נישברתי ועקפתי אותו, הוא נסע אחרי דקה שתיים וצעק לי לעצור בצד, במשך כל הזמן הזה הייתי על 80 קמ"ש בדיוק.

הוא בא אליי בעצבים ושאל אותי למה עקפתי.

עניתי לו שאני לא מתכוון לנסוע על 40 בכביש מהיר שכל שאר התנועה נוסעת על 100-110 ושלא הייתה לו שום סיבה לעכב אותי.

אני רוצה לציין שעד לפה הייתי הכי מנומס שאפשר, אפילו פניתי לשוטר בכינוי "אדוני" ודיברתי בכבוד מוחלט למרות העצבים!

פה כבר ממש קפץ לו הפיוז והוא התחיל לצרוח כמו משוגע (ולמען גילוי נאות, החיוך הקטן שהיה לי ושאר הנוסעים ברכב כאשר הוא התחיל לצעוק רק הוסיף)

וטען שאני צריך לעשות מה שאומרים לי ואם הוא רוצה להחליט שרק אני אסע לאט זו זכותו ומי אני בכלל שישבור לו מילה וכו'.

בשלב זה הוא ניסה להיתלבש על הרכב, בהתחלה טען שהקסנון לא חוקי אבל קיבל את ההסבר בסופו של דבר שזה מקורי מהחברה.

אחר כך טען שאני הרכבתי מנוע גדול יותר מהמקורי ואישרתי בקומבינה וזה לא תקף, אין כזה דבר מכוניות נוסעים עם מנוע 8 צילינדר (הוא ספר :lol:) ומה זה בכלל הכיתוב הזה HEMI על המנוע, פה כבר לא יכולתי להיתאפק וממש צחקתי לו בפנים.

בסופו של דבר, הוא לקח לי את הרישיון ואמר לי לבוא למתנ"א בית דגן מחר לשימוע אצל קצין.

הוא לא נתן לי שום דו"ח\הזמנה למשפט ואחרי שאמרתי לו שאין לו שכות לקחת לי את הרישיון ללא סיבה הוא אמר לי שהוא יחליט מחר על איזו עבירה הוא מחרים לי אותו.

אמרתי לו (בהיתחצפות, מודה שפה כבר איבדתי את קור הרוח שלי) שאם הוא לא יודע איזה סעיף לתת לי אני אשמח לקבל עכשיו נהיגה בקלות ראש או הכשלת שוטר במילוי תפקידו אבל זה לא עזר וכרגע אין רישיון בלי שקיבלתי שום דו"ח.

משיחה עם עו"ד התעבורה מתברר שזה לא חוקי בעליל וקבענו שאני ניגש מחר בבוקר למתנ"א ומעדכן את העו"ד בהיתפתחויות ומשם נחליט מה עושים.

האם יש לי מה לעשות עד מחר?

עריכה: בניגוד לת'רד הנ"ל ששם השוטר עיכב את כל התנועה פה הוא עיקב רק אותי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3054908#post3054908

פורסם

באותו הרגע שהוא כרז לך לעצור מיד, הייתה צריך ללחוץ על כפתור הרקורד בפלאפון, ולהקליט את כל השיחה ההזויה הזו.

נראה איך הוא היה יוצא מזה.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מייד חשבתי על זה, הרי ברור שהוא סתם החליט להיטפל אלי.

לי לא הייתה סוללה וחבר הקליט אבל לא שומעים כלום (נוקיה ישנה וחבוטה)

פורסם

על איזה רכב נהגת? כי קרה לי מקרה שנהגתי על אימפרזה טורבו של בן דוד שלי ונעצרתי פעמיים באותו יום בלי סיבה מיוחדת והשוטר רק חיפש לתת לי סיבה לתת דו"ח.

קרה לא פעם ששוטרים עוצרו רכב שלא נראה להם טוב בעין.

בדרך כלל זה איזה גי'פ או מכונית ספורט.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

אני כמעט בטוח שזה בגלל הרכב, יש לי 2 רכבים בבית ושניהם חביבי השוטרים.

אין שוטר שעושה בדיקת רישיונות שגרתית ולא עוצר אותי.

כרגע זה לא הנושא, מה שחשוב לי זה האם ניתן לעשות משהו עכשיו להחזיר את הרישיון (אם לא אני צריך לבטל תוכניות היום בערב)

פורסם

אותי מעניין מה הקצין יגיד .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

העובדה שהיו איתך עוד שני חברים ברכב משחקת לטובתך. אם וכאשר תגיע למשפט, לך יהיו שני עדים בעוד שלשוטר יהיה רק את עצמו.

הוא היה בניידת סמויה או רגילה?

תמשיך לעדכן, הסיפור הזה מעניין מאוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עידכון חשוב, סיפרתי על המקרה לחבר שוטר בדרגה גבוהה (תת ניצב) מייד אחרי פרסום הפוסט.

באופן מוזר ותמוה היתקשרו אלי למספר של הבית ממשטרת פתח תקווה לפני שעתיים בערך ואמרו לי שהרשיון שלי נמצא אצלם ושאני יבוא לקחת אותו.

בתמימותי חשבתי שהקדימו לי את השימוע עם הקצין אבל מסתבר שלא, היומנאי טוען ש"מישהו מצא אותו והביא אותו אליהם" :roll:

נראה לי שהשוטר הבן ז**ה הבין שאני הולך לנקנק אותו ושהשטות שהוא עשה לא תחזיק 3 דקות בבית משפט ושהוא הולך לקבל ז*ן והוא מצא דרך מקורית לצאת מזה :evil:

לצערי אני לא יודע את שם השוטר (הוא לא היה עם תג)

ולשאלת אלעד, השוטר היה בניידת מתנ"א גלויה מסוג ג'טה או פוקוס.

לשמחת אסף שמיר הוא הרוויח עוד כמה ימי שקט ממני :-P

אגב, יש דרך לדעת איזו ניידת הייתה באותה שעה באיזור ולפי זה לאתר את השוטר? לצערי אין לי מספר רכב.

פורסם

בהחלט, יש לך את המספר של הניידת?

גש לתחנת המשטרה באזור שעצרו אותך ופנה ליומנאי בכניסה לתחנה. חייב להיות להם רישום מי נהג בכל ניידת בכל שעה. אני לא יודע אם העובדה שתציין שאתה מעוניין לפנות למח"ש לגבי תלונה על אותה שוטר תעזור או תפגע בנכוחות של היומנאי לעזור לך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וסליחה על הפוסט הכפול אני רק חייב לציין שלקרוא את מה שרשמת הצליח להרגיז אותי בצורה פשוט מטורפת, ריבים עם חברה שלי לא מרגיזים אותי ככה.

אני לא רוצה לשפוך את מה שאני חושב על השוטר הזה פה, אבל אמן ואמן וישעו אותו מהתפקיד שלו בן אדם כזה עם שיגעון גדלות בגלל שהוא יושב בניידת משטרה ומרגיש את ה"כוח" על הציבור לא צריך לעבור כשוטר.

פורסם

חושב אחרת מאלו שמעלי.

הסיפור נגמר, שוטר טיפש ונפוח אגו עשה טעות, וחיפש את הסולם הכי קרוב לרדת מן העץ.

מציע לך לוותר, ולא לעשות מהומות, לך תדע לאן זה יגרור אותך.

קח את הרישיון חזרה ועזוב שטויות, אולי תנקנק את השוטר הזה, אבל לך תדע אם חברים שלו לא יחליט להציק לך אחר כך עם כל מיני דוחות הזויים.

ואז לך תוכיח שאין לך אחות.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

עניתי לו שאני לא מתכוון לנסוע על 40 בכביש מהיר שכל שאר התנועה נוסעת על 100-110 ושלא הייתה לו שום סיבה לעכב אותי.

אני רוצה לציין שעד לפה הייתי הכי מנומס שאפשר, אפילו פניתי לשוטר בכינוי "אדוני" ודיברתי בכבוד מוחלט למרות העצבים!

פה כבר ממש קפץ לו הפיוז והוא התחיל לצרוח כמו משוגע (ולמען גילוי נאות, החיוך הקטן שהיה לי ושאר הנוסעים ברכב כאשר הוא התחיל לצעוק רק הוסיף)

וטען שאני צריך לעשות מה שאומרים לי ואם הוא רוצה להחליט שרק אני אסע לאט זו זכותו ומי אני בכלל שישבור לו מילה וכו'.

בשלב זה הוא ניסה להיתלבש על הרכב, בהתחלה טען שהקסנון לא חוקי אבל קיבל את ההסבר בסופו של דבר שזה מקורי מהחברה.

אחר כך טען שאני הרכבתי מנוע גדול יותר מהמקורי ואישרתי בקומבינה וזה לא תקף, אין כזה דבר מכוניות נוסעים עם מנוע 8 צילינדר (הוא ספר :lol:) ומה זה בכלל הכיתוב הזה HEMI על המנוע, פה כבר לא יכולתי להיתאפק וממש צחקתי לו בפנים

אף אחד לא אוהב שצוחקים לו בפנים.

האמת, אני חושב בכלל שבמידה והסיפור שלך מדוייק, מדובר במתנדב משועמם.

קשה לי להאמין, ששטור יקח לך רישיון בלי שיתן נייר כלשהו.

מי שעלול לאבד את מקום עבודתו או קידום, לא יעשה שטויות כאלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...