Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר אחד לא מובן לי בסיפור שלך:

עקפת את השוטר, אח"כ נסעת אחריו במהירות 40 בערך קילומטר. עצרת לידו ודיברתם במשך כמה דקות, ואתה שכל כך מבין ומכיר רכבים לא יודע להגיד אם נהג בפוקוס או ג'טה?

אני הייתי מצפה שלפי הרעש מהמנוע שלו היית יכול להגיד לו אם הרכב עבר טיפול בזמן ואם השתמשו בשמן מנוע מומלץ יבואן או לא.

ודבר נוסף: ידידך התנ"צ יכול לברר בדקה (הפקידה / רלשית שלו תעשה את זה בשבילו) מי היה השוטר ע"פ המיקום והשעה של המקרה.

פורסם

צור קשר עם התחנה שממנה הוחזר לך הרישיון ותגיד שאתה מבקש לקבל את פרטיו של האיש ש"מצא" את הרישיון שלך מכיון שאתה רוצה להודות לו על מעשהו האצילי באופן אישי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בהחלט, יש לך את המספר של הניידת?

גש לתחנת המשטרה באזור שעצרו אותך ופנה ליומנאי בכניסה לתחנה. חייב להיות להם רישום מי נהג בכל ניידת בכל שעה. אני לא יודע אם העובדה שתציין שאתה מעוניין לפנות למח"ש לגבי תלונה על אותה שוטר תעזור או תפגע בנכוחות של היומנאי לעזור לך.

כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, לצערי אין לי מס' רכב (חבר רשם בפלאפון שלו וזה נמחק לו) אם היה לי הסיפור היה הרבה יותר קל.

אל תיעלב אבל אם לא תעשה כלום אחרי המקרה הזה לדעתי אתה תיצא פשוט אפס!

אנחנו כבר לא מעט שנים בפורום ועדיין לא הספקת להכיר אותי? :wink:

אני לא מהמבליגים :twisted:

אף אחד לא אוהב שצוחקים לו בפנים.

האמת, אני חושב בכלל שבמידה והסיפור שלך מדוייק, מדובר במתנדב משועמם.

קשה לי להאמין, ששטור יקח לך רישיון בלי שיתן נייר כלשהו.

מי שעלול לאבד את מקום עבודתו או קידום, לא יעשה שטויות כאלה.

חביבי שיגיד תודה שאני רק צחקתי לו בפנים לאור ההיתנהגות המבישה שלו במקום לשבור לו את הראש.

תגיד אתה רציני, אתה היית מוכן להבליג ולקבל כזה יחס מאיזה שוטר עלוב שמרוויח 5K ש"ח בגיל 40-50 או מאיזה מתנדב עלוב שבבית הוא כלב אז בחוץ הוא משחק אותה אריה?

דבר אחד לא מובן לי בסיפור שלך:

עקפת את השוטר, אח"כ נסעת אחריו במהירות 40 בערך קילומטר. עצרת לידו ודיברתם במשך כמה דקות, ואתה שכל כך מבין ומכיר רכבים לא יודע להגיד אם נהג בפוקוס או ג'טה?

אני הייתי מצפה שלפי הרעש מהמנוע שלו היית יכול להגיד לו אם הרכב עבר טיפול בזמן ואם השתמשו בשמן מנוע מומלץ יבואן או לא.

ודבר נוסף: ידידך התנ"צ יכול לברר בדקה (הפקידה / רלשית שלו תעשה את זה בשבילו) מי היה השוטר ע"פ המיקום והשעה של המקרה.

עם כמות העצבים שהייתי ממש לא שמתי לב.

אם הייתה לו ניידת מיוחדת הייתי זוכר, בסך הכל ג'טה\פוקוס מסריחה.

דיברתי הרגע לפי עצתך עם התנ"צ שדרך אגב לא ממתנ"א (לצערי :lol:)

הוא רמז לי בעדינות שהוא טיפל בעיניין מספיק ובגלל זה ככל הנראה השוטר דאג שיחזירו לי את הרישיון עם התירוץ המופרך הזה.

במילים פחות עדינות הוא היתכוון לכך שאני יפסיק לבלבל לו את השכל עם מילחמות אישיות שלי.

פורסם

על זה נאמר: צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים.

אני מניח שאם הייתי שוטר והייתי שומע על מקרה כזה של קולגה לעבודה הייתי מדווח על המקרה לממונה עליו כדי לטפל בנושא ואני מניח שזה מה שנעשה. תמשיך בחייך אין טעם להיתקע במקום בגלל אנשים עם מוח קטן ואגו גדול.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

גם אני חושב שכדאי שתשאיר את הסיפור מאחורייך

קח את זה כקוריוז הזוי לספר לחבר'ה..:wink:

אתה לא תיצא שום אפס, כי אתה פשוט לא ברמה של השוטר הדביל הזה.

אם היו לך פרטים ודאי שכן הייתי ממליץ, אבל אתה סתם הולך לשבור את הראש

וחוץ מזה מדובר בבשוטר שאתה הולך להתלונן עליו במשטרה- ככה שלא תמיד יקשיבו לצודק.

מה שכן, אתה לא הולך למכור את הרכב שלך ולא מפסיק לדעתי לנסוע באותו כביש

יש מצב (אמנם לא גדול) שתיפגשו שנית...

פורסם

רק שתדע

כל שוטר חייב להזדהות בתעודה מזהה טרם מגיע אליך. בין אם במדים ובין אם לא.

בנוסף, רק שוטר בדרגת פקד ומעלה רשאי לקחת מנהלתית את הרשיון.

אני במצב כזה הייתי דורש מהשוטר להיעצר. לדעתי מדובר על מתנדב עם פיוז קצר או חבר של שוטר שישב איתו באוטו.

בשקט לא הייתי עובר על זה. לך למשטרה ותגיש תלונה. הם מחוייבים לתת תוצאה והם ימצאו את השוטר שמסר את התעודה. בטח הבחורה ביומן שיתפה פעולה איתו וטענה שמצאו את הרשיון. אבל ברגע שתהיה תלונה, מישהו חייב דין, והכל רשום ביומן.

• תוכן חדש...